Καλησπερα σε ολους, ήθελα να ρωτήσω ποσό ευκολο είναι να πάρω άδεια εξωτερικού. Είμαι σμηνίτης στην αεροπορία. Επίσης αν δεν γίνει δεκτή πιστεύεται ότι θα ρίσκαρα πολύ τώρα με covid να ταξιδέψω χωρίς άδεια με το διαβατήριο;
Η χώρα που θέλω να πάω είναι η Ισπανία. Εντός ΕΕ. Ευχαριστω εκ των προτερων
Άδεια για ταξίδι στο εξωτερικό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Φεβ 15, 2021 2:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα παιδιά. Δίνονται αδειες τέτοιες ή τζαμπα ελπίζω; Για εγγραφη σε μεταπτυχιακο ενδιαφερομαι... Χρειαζεσαι στρατιωτικό διαβατήριο ή οχι; Πρεπει πρώτα να παραδώσεις το πολιτικό (που δεν ζητείται απ όσο θυμαμαι στην κατάταξη).
ag97 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Δίνονται αδειες τέτοιες ή τζαμπα ελπίζω; Για εγγραφη σε μεταπτυχιακο ενδιαφερομαι... Χρειαζεσαι στρατιωτικό διαβατήριο ή οχι; Πρεπει πρώτα να παραδώσεις το πολιτικό (που δεν ζητείται απ όσο θυμαμαι στην κατάταξη).
Εννοείται ότι μπορείς να ζητήσεις άδεια για το εξωτερικό. Απλά πρέπει να την αιτηθεις εγκαίρως διότι κάνει 20-30 μέρες να εγκριθεί
δεν υπαρχει στρατιωτικο διαβατηριο. Ζητα την αδεια νωρις και δεν θα εχεις προβλημα λογικαag97 έγραψε: Καλησπέρα παιδιά. Δίνονται αδειες τέτοιες ή τζαμπα ελπίζω; Για εγγραφη σε μεταπτυχιακο ενδιαφερομαι... Χρειαζεσαι στρατιωτικό διαβατήριο ή οχι; Πρεπει πρώτα να παραδώσεις το πολιτικό (που δεν ζητείται απ όσο θυμαμαι στην κατάταξη).
Μπορώ να ταξιδέψω στο εξωτερικό καθ'όλη την στρατιωτική μου θητεία ως δόκιμος αξιωματικός;
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το διαβατήριό μου σε άλλη χώρα Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Πόσο καιρο θα κάνει να εκδοθεί η άδεια απ' τον διοικητή μου;
Ευχαριστώ!
Πόσο καιρο θα κάνει να εκδοθεί η άδεια απ' τον διοικητή μου;
Ευχαριστώ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης