Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Παιδιά μην περιμένετε τελευταία στιγμή να αποταμιεύσετε χρήματα, να πάτε για αγορές που αφορούν τη σχολή και να ενημερώσετε τον εργοδότη τελευταία βδομάδα για όλα. Είναι απλό : Ενημερώστε τους εργοδότες από τώρα αναλυτικά τι και πώς, κάντε κράτει στα χρήματα σας και αγοράστε από τώρα τα βασικά περί σχολής. Τέλος, υπολογίστε έξοδα μετακίνησης κτλ και όποιος έχει την δυνατότητα να ταξιδέψει οδικώς με άτομα της σειράς μας υπολογίστε καύσιμα διόδια δια τού 4. Για όλα υπάρχουν λύση.
Σχετικά με αυτό, τι θα χρειαστούμε; Είναι κανείς από την 6κ να μας πει τα απαραίτητα?Kerion έγραψε: Κυρ Μάιος 14, 2023 3:57 pm Παιδιά μην περιμένετε τελευταία στιγμή να αποταμιεύσετε χρήματα, να πάτε για αγορές που αφορούν τη σχολή και να ενημερώσετε τον εργοδότη τελευταία βδομάδα για όλα. Είναι απλό : Ενημερώστε τους εργοδότες από τώρα αναλυτικά τι και πώς, κάντε κράτει στα χρήματα σας και αγοράστε από τώρα τα βασικά περί σχολής. Τέλος, υπολογίστε έξοδα μετακίνησης κτλ και όποιος έχει την δυνατότητα να ταξιδέψει οδικώς με άτομα της σειράς μας υπολογίστε καύσιμα διόδια δια τού 4. Για όλα υπάρχουν λύση.
Εγώ προμηθεύτηκα 4 μπλούζες κοντομάνικες,2 παντελόνια, ένα χιτώνιο, σήματα, πάτους για αρβυλα. Κόστος 250 ευρώ όλα μαζί.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Εκει δεν θα μας δώσουν ρουχισμό;
Πρέπει δηλαδή να αγοράσουμε εμείς;
Και αν ναι τι πρέπει να πάρουμε
ΥΕΦΕΚΚ 2023
Εκει δεν θα μας δώσουν ρουχισμό;
[/quote]
Με βάση τα λεγόμενα ατόμων από την 6κ τους έδωσαν 2 μπλουζάκια,2 παντελόνια, αρβύλα, χιτώνιο και μπουφάν νομίζω. Αν θυμάται κάποιος ότι τους έδωσαν και κάτι άλλο ας το συμπληρώσει ή ας με διορθώσει.
Προσωπικά την σχολή θα την βγάλω με ότι ρουχισμό μας δώσουν αυτοί και για την υπηρεσία θα πάρω δικά μου. Αλλά μαζί μου σίγουρα θα εχω δικά μου αρβύλα και παντελόνι γτ τα νούμερα σε κάθε εταιρεία μπορεί να διαφέρουν λίγο όποτε δεν θα ήθελα να με χτυπάνε ή να μου βγαίνουν από το πόδι τα αρβύλα ή να μην μου κάνει το παντελόνι.
[/quote]
Με βάση τα λεγόμενα ατόμων από την 6κ τους έδωσαν 2 μπλουζάκια,2 παντελόνια, αρβύλα, χιτώνιο και μπουφάν νομίζω. Αν θυμάται κάποιος ότι τους έδωσαν και κάτι άλλο ας το συμπληρώσει ή ας με διορθώσει.
Προσωπικά την σχολή θα την βγάλω με ότι ρουχισμό μας δώσουν αυτοί και για την υπηρεσία θα πάρω δικά μου. Αλλά μαζί μου σίγουρα θα εχω δικά μου αρβύλα και παντελόνι γτ τα νούμερα σε κάθε εταιρεία μπορεί να διαφέρουν λίγο όποτε δεν θα ήθελα να με χτυπάνε ή να μου βγαίνουν από το πόδι τα αρβύλα ή να μην μου κάνει το παντελόνι.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Με βάση τα λεγόμενα ατόμων από την 6κ τους έδωσαν 2 μπλουζάκια,2 παντελόνια, αρβύλα, χιτώνιο και μπουφάν νομίζω. Αν θυμάται κάποιος ότι τους έδωσαν και κάτι άλλο ας το συμπληρώσει ή ας με διορθώσει.Pit9 έγραψε: Δευ Μάιος 15, 2023 10:00 am Εκει δεν θα μας δώσουν ρουχισμό;
[/quote]
Μια χαρά ωραία
σε ευχαριστώ για την πληροφορία
Καλά ναι αυτό πιστεύω όλοι θα το κάνουμε (αρβύλες-ρουχα)
ΥΕΦΕΚΚ 2023
Εμένα παιδιά της 6κ μου περιέγραψαν ότι τα ρούχα που προμηθεύτηκαν ήταν ένα ρούχο για κάθε τεμάχιο και όχι εις διπλούν που είπαν κάποιοι. Επίσης τα χαρακτήρισαν Γ διαλογής - ποιότητας και περισσότερο θυμίζαν φόρμες εργασίας για ελιές.
Κοιτα λογικό είναι αφου όλα γίνονται με μειοδοτικό διαγωνισμό, να μην υπερέχει το ρουχο... Αλλά η τιμή!
Ωραιος, σημερα ανεβηκε διαυγεια...!ale3andros12 έγραψε: Σάβ Μάιος 13, 2023 7:10 am Καλημέρα βγήκε ΦΕΚ 24 εσωτερικών λογικά είναι το τελευταίο ΦΕΚ των εσωτερικών.
ΦΕΚ 142 Γ'/2023
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 44
Παιδιά τα ρούχα μην σας απασχολούν τώρα. Παρτε μαζί σας κάποιες αλλάξιες για να έχετε και ότι σας δώσουν από την σχολή. Μετα όταν πιάσετε υπηρεσία παίρνεται δικά σας και καλύτερα κιόλας και βολευεστε με αυτά. Τα ρούχα της σχολής είναι όπως στον στρατό. Μαπα εντελώς ίσια ίσια για να κάνετε την δουλειά σας και όσα σας δώσουν και αν σας κάνουν βολευτειτε με αυτά.
Ήρθε το Μάιλ ρουχισμού. Καλή μας αρχή τα λέμε στην σχολή!
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 44
Αυτό πήγα να πω κγω τώρα για κάποιους που λένε ότι δεν θα γίνει σχολή μέχρι μέσα Ιουνίου γτ πολλοί παπαγάλοι μαζεύτηκαν τελευταία
Αν κάποιος δεν θέλει πλέον την θέση τι κάνει ρε παιδιά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες