Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greenville

Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Δημοσίευση από Greenville »

Lorenzo τι εννοείς με πρακτικό ορκωμοσίας πηγαίνεις σε οπλοπωλείο και δέχονται αυτο έγγραφο ως άδεια οπλοφορίας?
Lorenzo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Lorenzo »

Greenville έγραψε: Δευ Μάιος 01, 2023 9:40 pm Lorenzo τι εννοείς με πρακτικό ορκωμοσίας πηγαίνεις σε οπλοπωλείο και δέχονται αυτο έγγραφο ως άδεια οπλοφορίας;
Όχι, καμία σχέση αυτό που λες. Όταν με το καλό διοριστείς θα ρωτήσεις την γραμματεία για να σου δώσει τα έγγραφα που χρειάζεται να μαζέψεις για να προβείς σε αγορά ιδιωτικού οπλισμού.
ExwterikosFrouros
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από ExwterikosFrouros »

Lorenzo έγραψε: Δευ Μάιος 01, 2023 10:01 pm
Greenville έγραψε: Δευ Μάιος 01, 2023 9:40 pm Lorenzo τι εννοείς με πρακτικό ορκωμοσίας πηγαίνεις σε οπλοπωλείο και δέχονται αυτο έγγραφο ως άδεια οπλοφορίας;
Όχι, καμία σχέση αυτό που λες. Όταν με το καλό διοριστείς θα ρωτήσεις την γραμματεία για να σου δώσει τα έγγραφα που χρειάζεται να μαζέψεις για να προβείς σε αγορά ιδιωτικού οπλισμού.
Lorenzo δηλαδη υπάρχει κάποιος Υεφκκ της 6κ που πήρε όπλο δικό του από τωρα που είναι ακόμα δόκιμος;
Εμένα μου είπαν δε γίνεται και το είπαν συνδικαλιστές Σωματείων. Επίσης νομίζω είδα ότι το λέει και στο προεδρικό διάταγμα.
TnTakias
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Υεφκκ
Επάγγελμα: Υεφκκ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από TnTakias »

Προεδρικό Διάταγμα 215/2006
ΦΕΚ 217/Α/12-10-2006.
Όλοι εξωτερικοί ας ρίξουν ένα βλέφαρο στο παραπάνω.

Όσο για τον ατομικό οπλισμό :
Προεδρικό Διάταγμα 215/2006
ΦΕΚ 217/Α/12-10-2006 άρθρο 19.
Lorenzo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Lorenzo »

ExwterikosFrouros έγραψε: Τρί Μάιος 02, 2023 9:25 am
Lorenzo έγραψε: Δευ Μάιος 01, 2023 10:01 pm
Lorenzo δηλαδη υπάρχει κάποιος Υεφκκ της 6κ που πήρε όπλο δικό του από τωρα που είναι ακόμα δόκιμος;
Εμένα μου είπαν δε γίνεται και το είπαν συνδικαλιστές Σωματείων. Επίσης νομίζω είδα ότι το λέει και στο προεδρικό διάταγμα.
Πρέπει να καταλάβετε πως ότι λέω δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Δεν θα γράψω κάτι λέγοντας "νομίζω". Όταν λέω κάτι είναι είτε πληροφορία που να αφορά την προκήρυξη είτε θα γνωρίζω κάτι σίγουρα για να το γράψω. Ισχύει αυτό που σου έγραψα. Θα σου παραθέσω απόσπασμα από την ΚΥΑ του 2009.

Κοινή Υπουργική Απόφαση 123320/2009 - ΦΕΚ B 1963/10-9-2009

Άρθρο 1
«ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΓΟΡΑς, ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ»
1) Δικαίωμα οπλοφορίας - οπλοκατοχής ιδιωτικού ατομικού όπλου έχουν οι εξωτερικοί φρουροί μετά το πέρας της εισαγωγικής και πρακτικής τους εκπαίδευσης.
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Gian_Arg »

Σήμερα υπήρξε ενημέρωση με E-mail από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη μέσω της γενικής γραμματείας αντιεγκληματικής πολιτικής ότι λόγο εκλογών αναστέλλονται :
α) οι κανονικές άδειες
β) οι προσλήψεις
γ) οι υπηρεσιακές μεταβολές
Markossad

Δημοσίευση από Markossad »

Gian αυτό σημαίνει ότι ο Μάιος φεύγει άκλαυτος;
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Τι να σας πω ρε παιδιά οι εσωτερικοί τις 9Κ οποίοι πρόλαβαν, πρόλαβαν! Οι υπόλοιποι μετά τον διορισμό της νέας κυβέρνησης! Τώρα για την σχολή από την στιγμή που αναστέλλουν τις υπηρεσιακές μεταβολές όπου σε αυτό υπάγονται και οι αποσπάσεις των διδασκόντων δεν το βλέπω εφικτό να πραγματοποιηθεί!
Fanisad

Δημοσίευση από Fanisad »

Μακάρι δηλαδή να σχηματιστεί κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή. Διότι όπως γράφτηκε πάνω, βάσει νόμου μέχρι 25 Μαϊου είναι υποχρεωμένοι να σχηματίσουν κυβέρνηση. Αλλιώς πάνε για 2ες εκλογές 2 Ιουλίου που θα έχουμε extra επιβάρυνση
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Να διορθώσω λίγο τον εαυτό μου για να είναι πιο σαφές και πιο ακριβές αυτό που είπα! Η ενημέρωση δεν ήταν αποκλειστικά από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη αλλά από το υπουργείο εσωτερικών και της γενικής γραμματείας ανθρώπινου δυναμικού και αφορά όλους τους δημόσιους υπαλλήλους ανεξαρτήτως υπουργείου!
YEFKK

Δημοσίευση από YEFKK »

Να σημειώσουμε ότι στο έγγραφο του υπουργείου εξαιρούνται από την αναστολη ορισμένες προκηρύξεις σε αντίθεση με την 9κ. Για να παρετε μια γεύση της κοροϊδίας των συνδικαλιστών όσοι τους θεοποιείται.
Kerion

Δημοσίευση από Kerion »

Αφού τους έχουν στο FB κάποιοι, να τους στείλουν μήνυμα να απαντήσουν. Έτσι ξεσκεπάζεται η κοροϊδία. Αμέτοχοι δεν κερδίζουμε τίποτα. Τα λέμε για εμάς.
Zois65

Δημοσίευση από Zois65 »

Καλημέρα σε όλους! Τηλεφώνησα στην κυρία που μου είχε στείλει email για δικαιολογητικά διορισμού. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών συνεχίζεται. Η κυρία μου είπε (προσωπική της εκτίμηση) θα πάμε σχολή μέχρι 15 Ιουνίου. Όταν την ρώτησα αν επηρεάζουν οι εκλογές, μου είπε (όχι βέβαια). Με ρώτησε πώς με λένε και αυτό όλο. Κάλεσα στο τηλέφωνο που είχε το email μου. Ο θεός βοηθός!
Stam23

Δημοσίευση από Stam23 »

Αν δεν πάτε παιδιά μέχρι 15 Ιουνίου είναι πολύ δύσκολα για την συνέχεια να ξέρετε μπορεί να μπείτε και Σεπτέμβριο
Pit9
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Pit9 »

Zois65 έγραψε: Τετ Μάιος 03, 2023 12:19 pm Καλημέρα σε όλους! Τηλεφώνησα στην κυρία που μου είχε στείλει email για δικαιολογητικά διορισμού. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών συνεχίζεται. Η κυρία μου είπε (προσωπική της εκτίμηση) θα πάμε σχολή μέχρι 15 Ιουνίου. Όταν την ρώτησα αν επηρεάζουν οι εκλογές, μου είπε (όχι βέβαια). Με ρώτησε πώς με λένε και αυτό όλο. Κάλεσα στο τηλέφωνο που είχε το email μου. Ο θεός βοηθός!
Μακάρι μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέει η συγκεκριμένη κυρία γιατί συνήθως από το υπουργείο δεν λένε τίποτα εκτός αν είναι κάτι σίγουρο. Ρώτησες καθόλου τι περιοχή μπορεί να πάμε;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες