Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Lorenzo τι εννοείς με πρακτικό ορκωμοσίας πηγαίνεις σε οπλοπωλείο και δέχονται αυτο έγγραφο ως άδεια οπλοφορίας?
Όχι, καμία σχέση αυτό που λες. Όταν με το καλό διοριστείς θα ρωτήσεις την γραμματεία για να σου δώσει τα έγγραφα που χρειάζεται να μαζέψεις για να προβείς σε αγορά ιδιωτικού οπλισμού.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Lorenzo δηλαδη υπάρχει κάποιος Υεφκκ της 6κ που πήρε όπλο δικό του από τωρα που είναι ακόμα δόκιμος;Lorenzo έγραψε: Δευ Μάιος 01, 2023 10:01 pmΌχι, καμία σχέση αυτό που λες. Όταν με το καλό διοριστείς θα ρωτήσεις την γραμματεία για να σου δώσει τα έγγραφα που χρειάζεται να μαζέψεις για να προβείς σε αγορά ιδιωτικού οπλισμού.
Εμένα μου είπαν δε γίνεται και το είπαν συνδικαλιστές Σωματείων. Επίσης νομίζω είδα ότι το λέει και στο προεδρικό διάταγμα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Υεφκκ
- Επάγγελμα: Υεφκκ
- Επικοινωνία:
Προεδρικό Διάταγμα 215/2006
ΦΕΚ 217/Α/12-10-2006.
Όλοι εξωτερικοί ας ρίξουν ένα βλέφαρο στο παραπάνω.
Όσο για τον ατομικό οπλισμό :
ΦΕΚ 217/Α/12-10-2006 άρθρο 19.
ΦΕΚ 217/Α/12-10-2006.
Όλοι εξωτερικοί ας ρίξουν ένα βλέφαρο στο παραπάνω.
Όσο για τον ατομικό οπλισμό :
ΦΕΚ 217/Α/12-10-2006 άρθρο 19.
Πρέπει να καταλάβετε πως ότι λέω δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Δεν θα γράψω κάτι λέγοντας "νομίζω". Όταν λέω κάτι είναι είτε πληροφορία που να αφορά την προκήρυξη είτε θα γνωρίζω κάτι σίγουρα για να το γράψω. Ισχύει αυτό που σου έγραψα. Θα σου παραθέσω απόσπασμα από την ΚΥΑ του 2009.ExwterikosFrouros έγραψε: Τρί Μάιος 02, 2023 9:25 amLorenzo δηλαδη υπάρχει κάποιος Υεφκκ της 6κ που πήρε όπλο δικό του από τωρα που είναι ακόμα δόκιμος;Lorenzo έγραψε: Δευ Μάιος 01, 2023 10:01 pmΌχι, καμία σχέση αυτό που λες. Όταν με το καλό διοριστείς θα ρωτήσεις την γραμματεία για να σου δώσει τα έγγραφα που χρειάζεται να μαζέψεις για να προβείς σε αγορά ιδιωτικού οπλισμού.
Εμένα μου είπαν δε γίνεται και το είπαν συνδικαλιστές Σωματείων. Επίσης νομίζω είδα ότι το λέει και στο προεδρικό διάταγμα.
Κοινή Υπουργική Απόφαση 123320/2009 - ΦΕΚ B 1963/10-9-2009
Άρθρο 1
«ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΓΟΡΑς, ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ»
1) Δικαίωμα οπλοφορίας - οπλοκατοχής ιδιωτικού ατομικού όπλου έχουν οι εξωτερικοί φρουροί μετά το πέρας της εισαγωγικής και πρακτικής τους εκπαίδευσης.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Σήμερα υπήρξε ενημέρωση με E-mail από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη μέσω της γενικής γραμματείας αντιεγκληματικής πολιτικής ότι λόγο εκλογών αναστέλλονται :
α) οι κανονικές άδειες
β) οι προσλήψεις
γ) οι υπηρεσιακές μεταβολές
α) οι κανονικές άδειες
β) οι προσλήψεις
γ) οι υπηρεσιακές μεταβολές
-
Τι να σας πω ρε παιδιά οι εσωτερικοί τις 9Κ οποίοι πρόλαβαν, πρόλαβαν! Οι υπόλοιποι μετά τον διορισμό της νέας κυβέρνησης! Τώρα για την σχολή από την στιγμή που αναστέλλουν τις υπηρεσιακές μεταβολές όπου σε αυτό υπάγονται και οι αποσπάσεις των διδασκόντων δεν το βλέπω εφικτό να πραγματοποιηθεί!
Μακάρι δηλαδή να σχηματιστεί κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή. Διότι όπως γράφτηκε πάνω, βάσει νόμου μέχρι 25 Μαϊου είναι υποχρεωμένοι να σχηματίσουν κυβέρνηση. Αλλιώς πάνε για 2ες εκλογές 2 Ιουλίου που θα έχουμε extra επιβάρυνση
-
Να διορθώσω λίγο τον εαυτό μου για να είναι πιο σαφές και πιο ακριβές αυτό που είπα! Η ενημέρωση δεν ήταν αποκλειστικά από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη αλλά από το υπουργείο εσωτερικών και της γενικής γραμματείας ανθρώπινου δυναμικού και αφορά όλους τους δημόσιους υπαλλήλους ανεξαρτήτως υπουργείου!
Να σημειώσουμε ότι στο έγγραφο του υπουργείου εξαιρούνται από την αναστολη ορισμένες προκηρύξεις σε αντίθεση με την 9κ. Για να παρετε μια γεύση της κοροϊδίας των συνδικαλιστών όσοι τους θεοποιείται.
Αφού τους έχουν στο FB κάποιοι, να τους στείλουν μήνυμα να απαντήσουν. Έτσι ξεσκεπάζεται η κοροϊδία. Αμέτοχοι δεν κερδίζουμε τίποτα. Τα λέμε για εμάς.
Καλημέρα σε όλους! Τηλεφώνησα στην κυρία που μου είχε στείλει email για δικαιολογητικά διορισμού. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών συνεχίζεται. Η κυρία μου είπε (προσωπική της εκτίμηση) θα πάμε σχολή μέχρι 15 Ιουνίου. Όταν την ρώτησα αν επηρεάζουν οι εκλογές, μου είπε (όχι βέβαια). Με ρώτησε πώς με λένε και αυτό όλο. Κάλεσα στο τηλέφωνο που είχε το email μου. Ο θεός βοηθός!
Αν δεν πάτε παιδιά μέχρι 15 Ιουνίου είναι πολύ δύσκολα για την συνέχεια να ξέρετε μπορεί να μπείτε και Σεπτέμβριο
Μακάρι μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέει η συγκεκριμένη κυρία γιατί συνήθως από το υπουργείο δεν λένε τίποτα εκτός αν είναι κάτι σίγουρο. Ρώτησες καθόλου τι περιοχή μπορεί να πάμε;Zois65 έγραψε: Τετ Μάιος 03, 2023 12:19 pm Καλημέρα σε όλους! Τηλεφώνησα στην κυρία που μου είχε στείλει email για δικαιολογητικά διορισμού. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών συνεχίζεται. Η κυρία μου είπε (προσωπική της εκτίμηση) θα πάμε σχολή μέχρι 15 Ιουνίου. Όταν την ρώτησα αν επηρεάζουν οι εκλογές, μου είπε (όχι βέβαια). Με ρώτησε πώς με λένε και αυτό όλο. Κάλεσα στο τηλέφωνο που είχε το email μου. Ο θεός βοηθός!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες