Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Markossad

Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Δημοσίευση από Markossad »

24 μαϊου είχανε γράψει.
Οι 2ες εκλογές είναι Ιούλιο
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από apiliotis »

Δεν νομίζετε ότι το περιθωριο έχει κλείσει για να προλαβουν να κανουν σχολή σε ένα μήνα; Αυτό που είπαν για 20κατι Μαΐου είναι προ πολλού, και νεώτερη ενημέρωση καμία...

Και επίσης οκ, έκδοση διορισμών γίνεται ναι, για τους εσωτερικούς μόνο. Πιστώσεις για προετοιμασια της σχολής χωρις Βουλή γίνονται; Ιδού το ερώτημα
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Υπάρχουν και κάποια άλλα θέματα που έχει καθυστερήσει η όλη διαδικασία. Δεν είναι μόνο ο έλεγχος των πτυχίων
Tholkre

Δημοσίευση από Tholkre »

Μέχρι τη παρασκευή 28 Απριλίου θα έχει ανακοινωθεί ενημέρωση που αφορά τους Εξωτερικούς Φρουρούς.
Μην ανησυχεί κανείς. Θα τα πούμε την άλλη βδομάδα.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Loxias89 »

Tholkre έγραψε: Κυρ Απρ 23, 2023 11:33 am Μέχρι τη παρασκευή 28 Απριλίου θα έχει ανακοινωθεί ενημέρωση που αφορά τους Εξωτερικούς Φρουρούς.
Μην ανησυχεί κανείς. Θα τα πούμε την άλλη βδομάδα.
Αα αναψες το μεγάλο που κραταει μια βδομάδα. Μεγάλε Κουρού!
ΥΕΦΚΚ 9Κ
Aprosmenos

Δημοσίευση από Aprosmenos »

Καλησπερα παιδια, θελω να ρωτησω το εξης : Απο την στιγμη που ανακοινωσαν τα οριστικα και εχουν ξεκινησει βαρδιες ατομα απο την 9κ (ως εσωτερικοι) δεν θα επρεπε να εχει ενημερωθει και ο ασεπ;! Διοτι ακομα στα προσωρινα εχουν μείνει αυτοι.
Κανω την εξης ερωτηση διοτι στα προσωρινα του ασεπ με εβγαζε σε αλλο καταστημα κρατησης και στα οριστικα (βαση της ανακοινωσης που βγηκε για τα 398) βρισκομαι σε αλλο.
Και εκτος αυτου μπηκα εχτες να δω τα οριστικα του ασεπ και δεν εχουν εκδοθει. Δεν θα επρεπε να εχουν αναρτηθει και εκει; Ή εκτος και εαν ειμαι εγω καπου λαθος σε ολο αυτο.
Το ρωταω διοτι και τα 2 οπου εχω περασει (προσωρινα ΑΣΕΠ / οριστικα Υπουργειου) ειναι πολυ μακρυα απο τον τοπο κατοικιας μου και δεν ξερω πως να κινηθώ. Σε ποια απο τις 2 περιοχες να κοιταξω για σπιτι.
Αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο θεμα; Οσο αναφορα αυτο με το ασεπ κανοντας (λογκ ιν :lol:) να μην εμφανιζει τα οριστικα?
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Κοιτάς λάθος μάλλον.
Η τοποθέτηση σου ή τελική είναι των οριστικών.
Aprosmenos

Δημοσίευση από Aprosmenos »

Diasostis31 έγραψε: Κυρ Απρ 23, 2023 1:42 pm Κοιτάς λάθος μάλλον.
Η τοποθέτηση σου ή τελική είναι των οριστικών.
Μωρε η τοποθετηση μου σιγουρα θα ειναι των οριστικων. Αλλου ειναι το κολλημα που παρουσιαζω.
Λοιπον η διαδικασια οπου ακολουθω για να δω τα αποτελεσματα (βαση αυτο που κανω τοσα χρονια ειναι η εξης)
1. Μπαινω στην ιστιοσελιδα του ασεπ.
2. Στο δεξι κουτι αναγραφει Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες, απο κατω παταω αποτελεσματα διαγωνισμων!
3. Κανω εισοδος μελους επανω δεξια.
4. Επιλογη του κουμπιου <ΜΕΤΑΒΑΣΗ> απο "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ"
5. Διοριστεοι
6. Βαζω κωδ. Προκηρυξης το σχετικο 9κ/2021, στο κατασταση βαζω προσωρινα και μου βγαζει την θεση τα στοιχεια κτλπ...
7. Οταν ομως παταω Οριστικα στην κατασταση μου πεταει μυνημα "Δεν βρεθηκαν εγγραφες".
και εδω ειναι το ερωτημα μου που εθεσα απο πανω. Πως γινεται να εχω λαβει εμαιλ οτι ειμαι στα οριστικα και στον ασεπ να μην το δειχνει. Ή παλι ειμαι λαθος :oops:;!
Συγνωμη για το κατεβατο παιδια αλλα μαλλον μονο σε εμενα δεν εμφανιζει στα οριστικα εκτός και αμα υπαρχει καποιος αλλος τροπος.
Nassos89

Δημοσίευση από Nassos89 »

Φίλε μην κοιτάς καν την σελίδα του ΑΣΕΠ. Αυτό αν ενημερωθεί, θα ενημέρωθει σε δύο χρόνια που θα έχει τελειώσει η προκήρυξη και θα έχουν μπει και οι τελευταίοι επιλαχόντες που είναι να πάρει. Εσένα δεν σου ήρθε Μάιλ αποδοχής θέσης; Αυτό το Μάιλ που σου ήρθε γράφει σε ποια φυλακή θα πας. Άσε τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ.
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Gian_Arg »

Για σιγουριά κοίτα στο Διαύγεια την ανάρτηση με τα ονόματα των οριστικών αποτελεσμάτων του υπουργείου και πήγαινε με αυτό ! Ότι ανακοινωθεί στο Διαύγεια αυτό είναι το σίγουρο!
telgr

Δημοσίευση από telgr »

Πιστευετε υπάρχει περίπτωση να βγει μια νεα τετοια προκύριξη για εξωτερικούς φρουρούς καποια στιγμή αργότερα;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Δημοσίευση από Diasostis31 »

telgr έγραψε: Δευ Απρ 24, 2023 10:06 am Πιστευετε υπάρχει περίπτωση να βγει μια νεα τετοια προκύριξη για εξωτερικούς φρουρούς καποια στιγμή αργότερα;
Ναι, υπάρχει κονδύλιο για 256 προσλήψεις μέσα έξω.
Ο θεοδωρικακος ανεπίσημα ανακοίνωσε στα σωματεία ότι θα είναι επιλαχόντες 9κ.
Με νέο υπουργό /συγκυβέρνηση το πιθανότερο να πάνε για καινούργια προκήρυξη το 2024.
Chalkboard

Δημοσίευση από Chalkboard »

Καλημέρα παιδιά καλή εβδομάδα. Είδα πιστώσεις για τη σχολή της Κομοτηνής στη Διαύγεια. Αφορά υλικό, προμήθειες κτλ. Ελπίζω να ετοιμάζονται για εμάς. Επίσης πληροφοριακά να σας πω ότι η μέγιστη χωρητικότητα των δοκίμων εκεί είναι 900 άτομα. Το γράφει το επίσημο site.
Garda
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Garda »

Chalkboard έγραψε: Δευ Απρ 24, 2023 11:59 am Καλημέρα παιδιά καλή εβδομάδα. Είδα πιστώσεις για τη σχολή της Κομοτηνής στη Διαύγεια. Αφορά υλικό, προμήθειες κτλ. Ελπίζω να ετοιμάζονται για εμάς. Επίσης πληροφοριακά να σας πω ότι η μέγιστη χωρητικότητα των δοκίμων εκεί είναι 900 άτομα. Το γράφει το επίσημο site.

Αυτές οι πιστώσεις είναι άσχετο με εμάς. Για ηλεκτρολογικό υλικό και για συντήρηση αποχετεύσεων θα έκαναν ούτος η άλλως. Πιστώσεις πάντα θα βγάζουν έχει έξοδα και συντήρηση η σχολή όπως και κάθε δημόσιος οργανισμός. Εκεί έχει δόκιμους αστυφύλακες κάθε χρόνο. Μέχρι να γραφτεί ότι είναι για εμάς δεν έχει βγεί καμία πίστωση μέχρι αυτήν την στιγμή.
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Chalkboard

Δημοσίευση από Chalkboard »

Ευχαριστώ Garda. Μια ερώτηση για τους ήδη συναδέλφους. Είδε κανείς αύξηση μισθού λόγω ανόδου του επιδόματος επικινδυνότητας και την μείωση εισφορών?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες