Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
24 μαϊου είχανε γράψει.
Οι 2ες εκλογές είναι Ιούλιο
Οι 2ες εκλογές είναι Ιούλιο
Δεν νομίζετε ότι το περιθωριο έχει κλείσει για να προλαβουν να κανουν σχολή σε ένα μήνα; Αυτό που είπαν για 20κατι Μαΐου είναι προ πολλού, και νεώτερη ενημέρωση καμία...
Και επίσης οκ, έκδοση διορισμών γίνεται ναι, για τους εσωτερικούς μόνο. Πιστώσεις για προετοιμασια της σχολής χωρις Βουλή γίνονται; Ιδού το ερώτημα
Και επίσης οκ, έκδοση διορισμών γίνεται ναι, για τους εσωτερικούς μόνο. Πιστώσεις για προετοιμασια της σχολής χωρις Βουλή γίνονται; Ιδού το ερώτημα
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 44
Υπάρχουν και κάποια άλλα θέματα που έχει καθυστερήσει η όλη διαδικασία. Δεν είναι μόνο ο έλεγχος των πτυχίων
Μέχρι τη παρασκευή 28 Απριλίου θα έχει ανακοινωθεί ενημέρωση που αφορά τους Εξωτερικούς Φρουρούς.
Μην ανησυχεί κανείς. Θα τα πούμε την άλλη βδομάδα.
Μην ανησυχεί κανείς. Θα τα πούμε την άλλη βδομάδα.
Αα αναψες το μεγάλο που κραταει μια βδομάδα. Μεγάλε Κουρού!
ΥΕΦΚΚ 9Κ
Καλησπερα παιδια, θελω να ρωτησω το εξης : Απο την στιγμη που ανακοινωσαν τα οριστικα και εχουν ξεκινησει βαρδιες ατομα απο την 9κ (ως εσωτερικοι) δεν θα επρεπε να εχει ενημερωθει και ο ασεπ;! Διοτι ακομα στα προσωρινα εχουν μείνει αυτοι.
Κανω την εξης ερωτηση διοτι στα προσωρινα του ασεπ με εβγαζε σε αλλο καταστημα κρατησης και στα οριστικα (βαση της ανακοινωσης που βγηκε για τα 398) βρισκομαι σε αλλο.
Και εκτος αυτου μπηκα εχτες να δω τα οριστικα του ασεπ και δεν εχουν εκδοθει. Δεν θα επρεπε να εχουν αναρτηθει και εκει; Ή εκτος και εαν ειμαι εγω καπου λαθος σε ολο αυτο.
Το ρωταω διοτι και τα 2 οπου εχω περασει (προσωρινα ΑΣΕΠ / οριστικα Υπουργειου) ειναι πολυ μακρυα απο τον τοπο κατοικιας μου και δεν ξερω πως να κινηθώ. Σε ποια απο τις 2 περιοχες να κοιταξω για σπιτι.
Αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο θεμα; Οσο αναφορα αυτο με το ασεπ κανοντας (λογκ ιν
) να μην εμφανιζει τα οριστικα?
Κανω την εξης ερωτηση διοτι στα προσωρινα του ασεπ με εβγαζε σε αλλο καταστημα κρατησης και στα οριστικα (βαση της ανακοινωσης που βγηκε για τα 398) βρισκομαι σε αλλο.
Και εκτος αυτου μπηκα εχτες να δω τα οριστικα του ασεπ και δεν εχουν εκδοθει. Δεν θα επρεπε να εχουν αναρτηθει και εκει; Ή εκτος και εαν ειμαι εγω καπου λαθος σε ολο αυτο.
Το ρωταω διοτι και τα 2 οπου εχω περασει (προσωρινα ΑΣΕΠ / οριστικα Υπουργειου) ειναι πολυ μακρυα απο τον τοπο κατοικιας μου και δεν ξερω πως να κινηθώ. Σε ποια απο τις 2 περιοχες να κοιταξω για σπιτι.
Αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο θεμα; Οσο αναφορα αυτο με το ασεπ κανοντας (λογκ ιν

- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 40
Κοιτάς λάθος μάλλον.
Η τοποθέτηση σου ή τελική είναι των οριστικών.
Μωρε η τοποθετηση μου σιγουρα θα ειναι των οριστικων. Αλλου ειναι το κολλημα που παρουσιαζω.Diasostis31 έγραψε: Κυρ Απρ 23, 2023 1:42 pm Κοιτάς λάθος μάλλον.
Λοιπον η διαδικασια οπου ακολουθω για να δω τα αποτελεσματα (βαση αυτο που κανω τοσα χρονια ειναι η εξης)
1. Μπαινω στην ιστιοσελιδα του ασεπ.
2. Στο δεξι κουτι αναγραφει Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες, απο κατω παταω αποτελεσματα διαγωνισμων!
3. Κανω εισοδος μελους επανω δεξια.
4. Επιλογη του κουμπιου <ΜΕΤΑΒΑΣΗ> απο "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ"
5. Διοριστεοι
6. Βαζω κωδ. Προκηρυξης το σχετικο 9κ/2021, στο κατασταση βαζω προσωρινα και μου βγαζει την θεση τα στοιχεια κτλπ...
7. Οταν ομως παταω Οριστικα στην κατασταση μου πεταει μυνημα "Δεν βρεθηκαν εγγραφες".
και εδω ειναι το ερωτημα μου που εθεσα απο πανω. Πως γινεται να εχω λαβει εμαιλ οτι ειμαι στα οριστικα και στον ασεπ να μην το δειχνει. Ή παλι ειμαι λαθος

Συγνωμη για το κατεβατο παιδια αλλα μαλλον μονο σε εμενα δεν εμφανιζει στα οριστικα εκτός και αμα υπαρχει καποιος αλλος τροπος.
Φίλε μην κοιτάς καν την σελίδα του ΑΣΕΠ. Αυτό αν ενημερωθεί, θα ενημέρωθει σε δύο χρόνια που θα έχει τελειώσει η προκήρυξη και θα έχουν μπει και οι τελευταίοι επιλαχόντες που είναι να πάρει. Εσένα δεν σου ήρθε Μάιλ αποδοχής θέσης; Αυτό το Μάιλ που σου ήρθε γράφει σε ποια φυλακή θα πας. Άσε τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Για σιγουριά κοίτα στο Διαύγεια την ανάρτηση με τα ονόματα των οριστικών αποτελεσμάτων του υπουργείου και πήγαινε με αυτό ! Ότι ανακοινωθεί στο Διαύγεια αυτό είναι το σίγουρο!
Πιστευετε υπάρχει περίπτωση να βγει μια νεα τετοια προκύριξη για εξωτερικούς φρουρούς καποια στιγμή αργότερα;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 40
Ναι, υπάρχει κονδύλιο για 256 προσλήψεις μέσα έξω.
Ο θεοδωρικακος ανεπίσημα ανακοίνωσε στα σωματεία ότι θα είναι επιλαχόντες 9κ.
Με νέο υπουργό /συγκυβέρνηση το πιθανότερο να πάνε για καινούργια προκήρυξη το 2024.
Καλημέρα παιδιά καλή εβδομάδα. Είδα πιστώσεις για τη σχολή της Κομοτηνής στη Διαύγεια. Αφορά υλικό, προμήθειες κτλ. Ελπίζω να ετοιμάζονται για εμάς. Επίσης πληροφοριακά να σας πω ότι η μέγιστη χωρητικότητα των δοκίμων εκεί είναι 900 άτομα. Το γράφει το επίσημο site.
Chalkboard έγραψε: Δευ Απρ 24, 2023 11:59 am Καλημέρα παιδιά καλή εβδομάδα. Είδα πιστώσεις για τη σχολή της Κομοτηνής στη Διαύγεια. Αφορά υλικό, προμήθειες κτλ. Ελπίζω να ετοιμάζονται για εμάς. Επίσης πληροφοριακά να σας πω ότι η μέγιστη χωρητικότητα των δοκίμων εκεί είναι 900 άτομα. Το γράφει το επίσημο site.
Αυτές οι πιστώσεις είναι άσχετο με εμάς. Για ηλεκτρολογικό υλικό και για συντήρηση αποχετεύσεων θα έκαναν ούτος η άλλως. Πιστώσεις πάντα θα βγάζουν έχει έξοδα και συντήρηση η σχολή όπως και κάθε δημόσιος οργανισμός. Εκεί έχει δόκιμους αστυφύλακες κάθε χρόνο. Μέχρι να γραφτεί ότι είναι για εμάς δεν έχει βγεί καμία πίστωση μέχρι αυτήν την στιγμή.
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Ευχαριστώ Garda. Μια ερώτηση για τους ήδη συναδέλφους. Είδε κανείς αύξηση μισθού λόγω ανόδου του επιδόματος επικινδυνότητας και την μείωση εισφορών?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες