Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ξεχάστε την μονιμότητα τελείωσε δεν θα υπάρχει πουθενά θα βγαίνουνε μόνο προκηρύξεις τύπου επταετία και δεκαετία και ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο πέρας της εφταετίας θα ανανεώνονται, μόνο και μόνο γιατί δεν θέλουνε το εφάπαξ και αυτό δεν ισχύει μόνο στην πυροσβεστική πλέον θα ισχύει παντού και έχει ξεκινήσει ήδη με άλλες δημόσιες υπηρεσίες Και το ηλικιακό όριο δεν θα αλλάξει θα είναι η 33 η 35 αλλά παραπάνω από 35 δεν θα αλλάξει ποτέ είναι πολύ έγκυρο αυτό
Giannisrampo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Giannisrampo »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 10:07 am Ξεχάστε την μονιμότητα τελείωσε δεν θα υπάρχει πουθενά θα βγαίνουνε μόνο προκηρύξεις τύπου επταετία και δεκαετία και ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο πέρας της εφταετίας θα ανανεώνονται, μόνο και μόνο γιατί δεν θέλουνε το εφάπαξ και αυτό δεν ισχύει μόνο στην πυροσβεστική πλέον θα ισχύει παντού και έχει ξεκινήσει ήδη με άλλες δημόσιες υπηρεσίες Και το ηλικιακό όριο δεν θα αλλάξει θα είναι η 33 η 35 αλλά παραπάνω από 35 δεν θα αλλάξει ποτέ είναι πολύ έγκυρο αυτό
Στη δημοτικη αστυνομια γιατι ειναι 35;
Αρα τοσο θα ειναι και στην πυροσβεστικη
Οσο για τη μονιμοτητα αν διαβασεις την προκυρηξη γραφει μετα την
7ετια θα ενταχθουν στο μονιμο προσωπικο, μη λετε αερολογιες
Giannisrampo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Giannisrampo έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 11:45 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 10:07 am Ξεχάστε την μονιμότητα τελείωσε δεν θα υπάρχει πουθενά θα βγαίνουνε μόνο προκηρύξεις τύπου επταετία και δεκαετία και ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο πέρας της εφταετίας θα ανανεώνονται, μόνο και μόνο γιατί δεν θέλουνε το εφάπαξ και αυτό δεν ισχύει μόνο στην πυροσβεστική πλέον θα ισχύει παντού και έχει ξεκινήσει ήδη με άλλες δημόσιες υπηρεσίες Και το ηλικιακό όριο δεν θα αλλάξει θα είναι η 33 η 35 αλλά παραπάνω από 35 δεν θα αλλάξει ποτέ είναι πολύ έγκυρο αυτό
Στη δημοτικη αστυνομια γιατι ειναι 35;
Αρα τοσο θα ειναι και στην πυροσβεστικη
Οσο για τη μονιμοτητα αν διαβασεις την προκυρηξη γραφει μετα την
7ετια θα ενταχθουν στο μονιμο προσωπικο, μη λετε αερολογιες
Την προκυρηξη για την εμοδε εννοω
powersource
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από powersource »

Δηλαδη παιδια πχ εποχικοι σαν εμενα που ειμαστε ανω των 35 πλεον (38 εγω φετος αν εκδοθει προκυρηξη) θα μας κρατησει εποχικους η θα μας κανει 5ετης; Βεβαια εχω μια ακομη αντιπυρικη του 2024 για να συμπληρωσω τις 5. Αποτι διαβαζω θα καταργησουν την 5ετια, δεν ξερω αν γιναν κιολας γενικων καθηκοντων αυτοι γιατι λεγανε το Φλεβαρη φτιαχτηκε μια επιτροπη για γινουν κλπ κλπ. Εγω προσωπικα δε ζηταω κατι παραπανω παρα μονο να πηγαινω και τον χειμωνα υπηρεσια. Επισης ειμαι περιεργος για τους 19αρης τι θα τους κανει μετα την ληξη αντιπυρικης τον Οκτωμβρη.
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από mikeangel »

powersource έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 11:55 am Δηλαδη παιδια πχ εποχικοι σαν εμενα που ειμαστε ανω των 35 πλεον (38 εγω φετος αν εκδοθει προκυρηξη) θα μας κρατησει εποχικους η θα μας κανει 5ετης; Βεβαια εχω μια ακομη αντιπυρικη του 2024 για να συμπληρωσω τις 5. Αποτι διαβαζω θα καταργησουν την 5ετια, δεν ξερω αν γιναν κιολας γενικων καθηκοντων αυτοι γιατι λεγανε το Φλεβαρη φτιαχτηκε μια επιτροπη για γινουν κλπ κλπ. Εγω προσωπικα δε ζηταω κατι παραπανω παρα μονο να πηγαινω και τον χειμωνα υπηρεσια. Επισης ειμαι περιεργος για τους 19αρης τι θα τους κανει μετα την ληξη αντιπυρικης τον Οκτωμβρη.
Για το αν θα μονιμοποιηθούν όλοι οι πενταετούς υποχρέωσης παίζεται ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο, υπάρχουν πενταετούς με γυμνάσιο ακόμα και ηλικίες άνω των 60.
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από Vaggelis698 »

Αντε να ανοίξει όμως κ ας είναι 35 θα καλυφθεί ένα μεγάλο ποσοστό από εποχικούς! Μην καθυστερούν όμως! Καίγομαι και για μένα που είμαι 31, Αντε τον παίζουν τώρα στην κυριολεξία!
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Αντε να ανοίξει τώρα μετά την αντιπυρική να φεύγουν οι 19ριδες και οι μισοί 20ριδες και να περνούσε σειρά εμείς! Πριν περάσουμε το όριο ηλικίας!
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Stamhs έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 12:31 am Παιδιά καλησπέρα η λογική λέει πάμε για προκήρυξη μετά την αντιπυρικη για 700 άτομα. Στα σίγουρα λοιπόν τα ακόλουθα (έγκυρες πληροφορίες) 7ετους θητείας γενικών καθηκόντων οι τοποθετήσεις θα είναι εκεί που υπάρχουν πολλά κενά (νησιά 80% Αθήνα,) για 7 χρόνια θα μείνουν όλοι εκεί μακρυά από το τόπο τους για τους εποχικούς που υπηρετούσαν στο τοπο τους κυριως. Η ηλικία 33 (εποχικοί) ήθελαν 31 αλλά ύστερα από πιέσεις θα ανέβει 2 χρόνια. Λύνεται ένα μεγάλο πρόβλημα γιατι 7 χρόνια θα καλύψουν ανάγκες σε νησιά κυρίως οπότε θα περιοριστουν οι μεταθέσεις των μόνιμων. Αυτά θα ισχύσουν εδώ είμαστε να τα λέμε.

Φιλε μου εσυ ηρθες να σχολιασεις για εγκυρες πληροφοριες με βαση τη λογικη;
Ποιανου λογικη;
Και ποιος σου ειπε οτι υπαρχει κ αυτη!

Να συμφωνησω για τα περισσοτερα το οριο 33 για εποχικους δν το πιστευω θα ειναι πολυ παραπανω!
Δλδ θα παρει εναν εποχικο να τον κανει 7ετη απ την πελλοπονησο ευβοια αττικη που χει αναγκες το καλοκαιρι για να τον παει μυκονο;
Ρε πατε καλα;
Επισκέπτης

Επειδή έχω διαβάσει την εφημερίδα της κυβέρνησης για την προκήρυξη της δημοτικής αστυνομίας να ξέρεις ότι το 35 ισχύει για τα άτομα που θα είναι στα γραφεία όχι τα ένστολα και με πτυχία πανεπιστημίου και ΤΕΙ γι’ αυτό ισχύει το 35 για τους ένστολους ισχύει το 28 ήταν 26 δε θυμάμαι ακριβώς αυτές ηλικίες αλλά τα διάβασα στο φεκ
Giannisrampo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

KYNHGOS έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 1:19 pm
Stamhs έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 12:31 am Παιδιά καλησπέρα η λογική λέει πάμε για προκήρυξη μετά την αντιπυρικη για 700 άτομα. Στα σίγουρα λοιπόν τα ακόλουθα (έγκυρες πληροφορίες) 7ετους θητείας γενικών καθηκόντων οι τοποθετήσεις θα είναι εκεί που υπάρχουν πολλά κενά (νησιά 80% Αθήνα,) για 7 χρόνια θα μείνουν όλοι εκεί μακρυά από το τόπο τους για τους εποχικούς που υπηρετούσαν στο τοπο τους κυριως. Η ηλικία 33 (εποχικοί) ήθελαν 31 αλλά ύστερα από πιέσεις θα ανέβει 2 χρόνια. Λύνεται ένα μεγάλο πρόβλημα γιατι 7 χρόνια θα καλύψουν ανάγκες σε νησιά κυρίως οπότε θα περιοριστουν οι μεταθέσεις των μόνιμων. Αυτά θα ισχύσουν εδώ είμαστε να τα λέμε.

Ποιανου λογικη;

Να συμφωνησω για τα περισσοτερα το οριο 33 για εποχικους δν το πιστευω θα ειναι πολυ παραπανω!
Δλδ θα παρει εναν εποχικο να τον κανει 7ετη απ την πελλοπονησο ευβοια αττικη που χει αναγκες το καλοκαιρι για να τον παει μυκονο;
Ρε πατε καλα;
Κυνηγε ειναι οι «εγκυρες» πληροφοριες που εχουν ολοι, μιλανε με το Μητσοτακη στο viber
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

KYNHGOS έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 1:19 pm

Ποιανου λογικη;

Ρε πατε καλα;
Κυνηγε να σε ρωτήσω αν βγει η προκήρυξη σαν του 11 αν θυμάμαι έλεγε για τους εποχικούς π έχουν προϋπηρεσία τα τελευταία 4 χρόνια σε αυτούς αυξήθηκε το όριο ηλικίας; Μόνο;
Επισκέπτης

Κ όμως τ αλλάξανε … 35 γ όλους λεει τώρα τ φεκ
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 1:23 pm Επειδή έχω διαβάσει την εφημερίδα της κυβέρνησης για την προκήρυξη της δημοτικής αστυνομίας να ξέρεις ότι το 35 ισχύει για τα άτομα που θα είναι στα γραφεία όχι τα ένστολα και με πτυχία πανεπιστημίου και ΤΕΙ γι’ αυτό ισχύει το 35 για τους ένστολους ισχύει το 28 ήταν 26 δε θυμάμαι ακριβώς αυτές ηλικίες αλλά τα διάβασα στο φεκ
3 πουλάκια κάθονταν.
Πάλι καλά διάβασες το φεκ
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από mikeangel »

3 πουλάκια κάθονταν πάνω σε μια χελώνα, το πρώτο κοιτούσε την θάλασσα, το δεύτερο τον αχυρώνα, το τρίτο το καλύτερο γαμουσε την χελώνα ...
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

VAggelis698 δεν θα βγει προκ σαν του 11 γτ πολυ απλα αυτες οι εποχες περασανε.
Η ηλικια τοτε ηταν 56 ετων για τους εποχικους…
Ξεχαστε αυτο τον θεσμο!

Τωρα οσο για τις εγκυρες πληροφοριες που σχολιασε ο αλλος ακομα κ εγκυρες να ηταν μεχρι να βγει προκ θα χει αλλαξει κ η πολιτικη ηγεσια…
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες