Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από mikeangel »

Ας κάνουμε διασταύρωση πληροφοριών. Εχει ακούσει κάποιος για αμεταθητο; Αν ναι για πόσα χρόνια?
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από Vaggelis698 »

mikeangel έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 9:50 pm Ας κάνουμε διασταύρωση πληροφοριών. Εχει ακούσει κάποιος για αμεταθητο; Αν ναι για πόσα χρόνια;
Δηλ τ εννοείς; Τ αμεταθητο δηλ ;
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Vaggelis698 έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 9:56 pm
mikeangel έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 9:50 pm Ας κάνουμε διασταύρωση πληροφοριών. Εχει ακούσει κάποιος για αμεταθητο; Αν ναι για πόσα χρόνια;
Δηλ τ εννοείς; Τ αμεταθητο δηλ ;
Ας πούμε ότι εσύ υπηρετείς στην Νέα Μάκρη, αν περάσεις στην προκήρυξη δεν θα μείνεις εκεί θα σε πάνε αλλού για κάποια χρόνια. Το θέμα είναι για πόσο.
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Έτσι ενημερωτικά η εμοδε έχει αμεταθητο 7 χρόνια.:?
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 54
Ενδιαφέροντα: tipota
Επάγγελμα: tipota

Δημοσίευση από DokimosED »

Giannisrampo έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 9:36 pm Αδερφε εσυ π ξερεις το μελλο για πες κ σ μενα αν θα ειναι μεσα, 🤣
35 χρονων με 4 αντιπυρικες
Πανω σε αυτο το θεμα δεν εχω αποψη που να ειμαι σιγουρος σε κατι. Γιατι κανεις δεν ξερει τι θα γινει με ηλικιακα. Αλλα αν θελεις την γνωμη μου, πιστευω πως κατι θα αλλαξει στα ορια ηλικιας, αλλα πανω απο 35 δεν παιζει να το πανε. Αν ειναι 35 το οριο και μπορεις να κανεις αιτηση με 4 αντιπυρικες, το σιγουρο για μενα ειναι πως εισαι 99,99% μεσα και με την πρωτη
Giannisrampo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Giannisrampo »

mikeangel έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 10:23 pm Έτσι ενημερωτικά η εμοδε έχει αμεταθητο 7 χρόνια.:;
Μη συγκρινετε ανομοια πραγματα και μπερδευεστε, η εμοδε ειναι ειδικη μοναδα αρα πρεπει οσοι περασαν εμοδε να μεινουν εκει π
Ειναι η ειδικη μοναδα για 7 χρονια, αυτοι π θα μπουν τωρα θα ειναι γενικων καθηκοντων, αρα σημαινει οτι μπορουν να τοποθετηθουν σε οποιαδηποτε υπηρεσια εγω πιστευω θα μεινουν στον τοπο τους μεχρι να περεσει η 7 ετια, εχει μονιμο προσωπικο να στειλει μεταθεσεις που δεν εχουν παει ποτε καποιοι και θα παρουν συνταξη χωρις καμια μεταθεση, ειναι παραλογο να ξεσπιτωσει 500 ατομα που θα μπουν τωρα για να μη πανε καποιοι παλιοι μεταθεση
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

mikeangel έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 10:10 pm Ας πούμε ότι εσύ υπηρετείς στην Νέα Μάκρη, αν περάσεις στην προκήρυξη δεν θα μείνεις εκεί θα σε πάνε αλλού για κάποια χρόνια. Το θέμα είναι για πόσο.
αυτούς που δεν πείραξαν καθόλου ήταν αυτούς τους εποχικούς π ήταν 10 και 15 χρόνια εποχικοί και τους κάναν 5 έτους έμειναν στους σταθμούς τούς! Όσοι μπήκαν από προκήρυξη για μόνιμους τουε πήγαν από εδώ και από εκεί!
Giannisrampo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Vaggelis698 έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 11:31 pm αυτούς που δεν πείραξαν καθόλου ήταν αυτούς τους εποχικούς π ήταν 10 και 15 χρόνια εποχικοί και τους κάναν 5 έτους έμειναν στους σταθμούς τούς! Όσοι μπήκαν από προκήρυξη για μόνιμους τουε πήγαν από εδώ και από εκεί!
Πηγαν στις θεσεις που ειχε εκεινη η προκυρηξη δε τους πηγαν μετα αφου μπηκαν, τωρα ομως θα εχει θεσεις σε ολη την ελλαδα
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Giannisrampo έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 11:35 pm Πηγαν στις θεσεις που ειχε εκεινη η προκυρηξη δε τους πηγαν μετα αφου μπηκαν, τωρα ομως θα εχει θεσεις σε ολη την ελλαδα
άλλο ο μόνιμος άλλο ο 5 έτους! Είναι διαφορετικά καθεστως!. εσύ θα πας να κάνεις αίτηση για μόνιμος και αν σε πάρουν μπορεί να σ πού πας σε νησί για 1 χρόνο μετά πήγαινε Πρέβεζα για ένα χρόνο. Έτσι τουλάχιστον έχω δει 2 χρόνια π είμαι στο σώμα. Εν τους 5 έτους δεν τους κουνάνε με τπτ !
Giannisrampo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Vaggelis698 έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 11:42 pm άλλο ο μόνιμος άλλο ο 5 έτους! Είναι διαφορετικά καθεστως!. εσύ θα πας να κάνεις αίτηση για μόνιμος και αν σε πάρουν μπορεί να σ πού πας σε νησί για 1 χρόνο μετά πήγαινε Πρέβεζα για ένα χρόνο. Έτσι τουλάχιστον έχω δει 2 χρόνια π είμαι στο σώμα. Εν τους 5 έτους δεν τους κουνάνε με τπτ !
Ναι το ιδιο λεμε απλα σου εξηγω οτι εχει ηδη μονιμους να του στειλει οπου θελει, οσοι μπουν μετα την εφταετια θα θεωρουνται επισημα μονιμοι, σαν την εμοδε, ενω εχει ετοιμους μονιμους στο σωμα και οσοι ειναι κατω απο 49 χρονων μπορει να τους στειλει και στην αφρικη αν ανοιξει κλιμακιο, πανω απο 49 και οσοι εχουν 3 τεκνα ειναι αμεταθετοι
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Giannisrampo έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 11:52 pm Ναι το ιδιο λεμε απλα σου εξηγω οτι εχει ηδη μονιμους να του στειλει οπου θελει, οσοι μπουν μετα την εφταετια θα θεωρουνται επισημα μονιμοι, σαν την εμοδε, ενω εχει ετοιμους μονιμους στο σωμα και οσοι ειναι κατω απο 49 χρονων μπορει να τους στειλει και στην αφρικη αν ανοιξει κλιμακιο, πανω απο 49 και οσοι εχουν 3 τεκνα ειναι αμεταθετοι
φίλε εμείς επειδή δεν μας βλέπω μονιμους εγώ είμαι 31 με 2 αντιπυρικες εσύ 35 με 4 και προκυρηξη δεν βλέπω να βγαίνει! Οπότε το σταυρό μας να κάνουνε μπας και μας πιάσει κανένα καθεστως 5 έτους να αράξουμε στους σταθμούς μας και σε καλή μεριά.
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Γτ κ εγώ με 2 αντιπυρικες καριέρα δεν κάνω υπάρχουν πόσα άτομα πίσω απ εμένα με περισσότερα μόρια! Εσύ αν καθυστέρηση κ άλλο η προκήρυξη θα έχεις θέμα με το όριο!
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Vaggelis698 έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 11:57 pm Γτ κ εγώ με 2 αντιπυρικες καριέρα δεν κάνω υπάρχουν πόσα άτομα πίσω απ εμένα με περισσότερα μόρια! Εσύ αν καθυστέρηση κ άλλο η προκήρυξη θα έχεις θέμα με το όριο!
Σορρυ για τα ορθογραφικά απλά έχω βάλει calling και γράφει χαχαχ !
Stamhs

Δημοσίευση από Stamhs »

Παιδιά καλησπέρα η λογική λέει πάμε για προκήρυξη μετά την αντιπυρικη για 700 άτομα. Στα σίγουρα λοιπόν τα ακόλουθα (έγκυρες πληροφορίες) 7ετους θητείας γενικών καθηκόντων οι τοποθετήσεις θα είναι εκεί που υπάρχουν πολλά κενά (νησιά 80% Αθήνα,) για 7 χρόνια θα μείνουν όλοι εκεί μακρυά από το τόπο τους για τους εποχικούς που υπηρετούσαν στο τοπο τους κυριως. Η ηλικία 33 (εποχικοί) ήθελαν 31 αλλά ύστερα από πιέσεις θα ανέβει 2 χρόνια. Λύνεται ένα μεγάλο πρόβλημα γιατι 7 χρόνια θα καλύψουν ανάγκες σε νησιά κυρίως οπότε θα περιοριστουν οι μεταθέσεις των μόνιμων. Αυτά θα ισχύσουν εδώ είμαστε να τα λέμε.
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Stamhs έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 12:31 am Παιδιά καλησπέρα η λογική λέει πάμε για προκήρυξη μετά την αντιπυρικη για 700 άτομα. Στα σίγουρα λοιπόν τα ακόλουθα (έγκυρες πληροφορίες) 7ετους θητείας γενικών καθηκόντων οι τοποθετήσεις θα είναι εκεί που υπάρχουν πολλά κενά (νησιά 80% Αθήνα,) για 7 χρόνια θα μείνουν όλοι εκεί μακρυά από το τόπο τους για τους εποχικούς που υπηρετούσαν στο τοπο τους κυριως. Η ηλικία 33 (εποχικοί) ήθελαν 31 αλλά ύστερα από πιέσεις θα ανέβει 2 χρόνια. Λύνεται ένα μεγάλο πρόβλημα γιατι 7 χρόνια θα καλύψουν ανάγκες σε νησιά κυρίως οπότε θα περιοριστουν οι μεταθέσεις των μόνιμων. Αυτά θα ισχύσουν εδώ είμαστε να τα λέμε.
Το να μιλάμε για λογική στην χώρα μας δεν είναι λογικό... Όσο για τα υπόλοιπα που μας είπες δεκτά και ότι ισχύσει πραγματικά. Ειδωμεν.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες