Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 133
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Ας κάνουμε διασταύρωση πληροφοριών. Εχει ακούσει κάποιος για αμεταθητο; Αν ναι για πόσα χρόνια?
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 122
Δηλ τ εννοείς; Τ αμεταθητο δηλ ;mikeangel έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 9:50 pm Ας κάνουμε διασταύρωση πληροφοριών. Εχει ακούσει κάποιος για αμεταθητο; Αν ναι για πόσα χρόνια;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ας πούμε ότι εσύ υπηρετείς στην Νέα Μάκρη, αν περάσεις στην προκήρυξη δεν θα μείνεις εκεί θα σε πάνε αλλού για κάποια χρόνια. Το θέμα είναι για πόσο.Vaggelis698 έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 9:56 pmΔηλ τ εννοείς; Τ αμεταθητο δηλ ;mikeangel έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 9:50 pm Ας κάνουμε διασταύρωση πληροφοριών. Εχει ακούσει κάποιος για αμεταθητο; Αν ναι για πόσα χρόνια;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Έτσι ενημερωτικά η εμοδε έχει αμεταθητο 7 χρόνια.

-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 54
- Ενδιαφέροντα: tipota
- Επάγγελμα: tipota
Πανω σε αυτο το θεμα δεν εχω αποψη που να ειμαι σιγουρος σε κατι. Γιατι κανεις δεν ξερει τι θα γινει με ηλικιακα. Αλλα αν θελεις την γνωμη μου, πιστευω πως κατι θα αλλαξει στα ορια ηλικιας, αλλα πανω απο 35 δεν παιζει να το πανε. Αν ειναι 35 το οριο και μπορεις να κανεις αιτηση με 4 αντιπυρικες, το σιγουρο για μενα ειναι πως εισαι 99,99% μεσα και με την πρωτηGiannisrampo έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 9:36 pm Αδερφε εσυ π ξερεις το μελλο για πες κ σ μενα αν θα ειναι μεσα,
35 χρονων με 4 αντιπυρικες
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 57
Μη συγκρινετε ανομοια πραγματα και μπερδευεστε, η εμοδε ειναι ειδικη μοναδα αρα πρεπει οσοι περασαν εμοδε να μεινουν εκει π
Ειναι η ειδικη μοναδα για 7 χρονια, αυτοι π θα μπουν τωρα θα ειναι γενικων καθηκοντων, αρα σημαινει οτι μπορουν να τοποθετηθουν σε οποιαδηποτε υπηρεσια εγω πιστευω θα μεινουν στον τοπο τους μεχρι να περεσει η 7 ετια, εχει μονιμο προσωπικο να στειλει μεταθεσεις που δεν εχουν παει ποτε καποιοι και θα παρουν συνταξη χωρις καμια μεταθεση, ειναι παραλογο να ξεσπιτωσει 500 ατομα που θα μπουν τωρα για να μη πανε καποιοι παλιοι μεταθεση
-
- Επιλοχίας
αυτούς που δεν πείραξαν καθόλου ήταν αυτούς τους εποχικούς π ήταν 10 και 15 χρόνια εποχικοί και τους κάναν 5 έτους έμειναν στους σταθμούς τούς! Όσοι μπήκαν από προκήρυξη για μόνιμους τουε πήγαν από εδώ και από εκεί!mikeangel έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 10:10 pm Ας πούμε ότι εσύ υπηρετείς στην Νέα Μάκρη, αν περάσεις στην προκήρυξη δεν θα μείνεις εκεί θα σε πάνε αλλού για κάποια χρόνια. Το θέμα είναι για πόσο.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Πηγαν στις θεσεις που ειχε εκεινη η προκυρηξη δε τους πηγαν μετα αφου μπηκαν, τωρα ομως θα εχει θεσεις σε ολη την ελλαδαVaggelis698 έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 11:31 pm αυτούς που δεν πείραξαν καθόλου ήταν αυτούς τους εποχικούς π ήταν 10 και 15 χρόνια εποχικοί και τους κάναν 5 έτους έμειναν στους σταθμούς τούς! Όσοι μπήκαν από προκήρυξη για μόνιμους τουε πήγαν από εδώ και από εκεί!
-
- Επιλοχίας
άλλο ο μόνιμος άλλο ο 5 έτους! Είναι διαφορετικά καθεστως!. εσύ θα πας να κάνεις αίτηση για μόνιμος και αν σε πάρουν μπορεί να σ πού πας σε νησί για 1 χρόνο μετά πήγαινε Πρέβεζα για ένα χρόνο. Έτσι τουλάχιστον έχω δει 2 χρόνια π είμαι στο σώμα. Εν τους 5 έτους δεν τους κουνάνε με τπτ !Giannisrampo έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 11:35 pm Πηγαν στις θεσεις που ειχε εκεινη η προκυρηξη δε τους πηγαν μετα αφου μπηκαν, τωρα ομως θα εχει θεσεις σε ολη την ελλαδα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ναι το ιδιο λεμε απλα σου εξηγω οτι εχει ηδη μονιμους να του στειλει οπου θελει, οσοι μπουν μετα την εφταετια θα θεωρουνται επισημα μονιμοι, σαν την εμοδε, ενω εχει ετοιμους μονιμους στο σωμα και οσοι ειναι κατω απο 49 χρονων μπορει να τους στειλει και στην αφρικη αν ανοιξει κλιμακιο, πανω απο 49 και οσοι εχουν 3 τεκνα ειναι αμεταθετοιVaggelis698 έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 11:42 pm άλλο ο μόνιμος άλλο ο 5 έτους! Είναι διαφορετικά καθεστως!. εσύ θα πας να κάνεις αίτηση για μόνιμος και αν σε πάρουν μπορεί να σ πού πας σε νησί για 1 χρόνο μετά πήγαινε Πρέβεζα για ένα χρόνο. Έτσι τουλάχιστον έχω δει 2 χρόνια π είμαι στο σώμα. Εν τους 5 έτους δεν τους κουνάνε με τπτ !
-
- Επιλοχίας
φίλε εμείς επειδή δεν μας βλέπω μονιμους εγώ είμαι 31 με 2 αντιπυρικες εσύ 35 με 4 και προκυρηξη δεν βλέπω να βγαίνει! Οπότε το σταυρό μας να κάνουνε μπας και μας πιάσει κανένα καθεστως 5 έτους να αράξουμε στους σταθμούς μας και σε καλή μεριά.Giannisrampo έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 11:52 pm Ναι το ιδιο λεμε απλα σου εξηγω οτι εχει ηδη μονιμους να του στειλει οπου θελει, οσοι μπουν μετα την εφταετια θα θεωρουνται επισημα μονιμοι, σαν την εμοδε, ενω εχει ετοιμους μονιμους στο σωμα και οσοι ειναι κατω απο 49 χρονων μπορει να τους στειλει και στην αφρικη αν ανοιξει κλιμακιο, πανω απο 49 και οσοι εχουν 3 τεκνα ειναι αμεταθετοι
-
- Επιλοχίας
Γτ κ εγώ με 2 αντιπυρικες καριέρα δεν κάνω υπάρχουν πόσα άτομα πίσω απ εμένα με περισσότερα μόρια! Εσύ αν καθυστέρηση κ άλλο η προκήρυξη θα έχεις θέμα με το όριο!
-
- Επιλοχίας
Σορρυ για τα ορθογραφικά απλά έχω βάλει calling και γράφει χαχαχ !Vaggelis698 έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 11:57 pm Γτ κ εγώ με 2 αντιπυρικες καριέρα δεν κάνω υπάρχουν πόσα άτομα πίσω απ εμένα με περισσότερα μόρια! Εσύ αν καθυστέρηση κ άλλο η προκήρυξη θα έχεις θέμα με το όριο!
Παιδιά καλησπέρα η λογική λέει πάμε για προκήρυξη μετά την αντιπυρικη για 700 άτομα. Στα σίγουρα λοιπόν τα ακόλουθα (έγκυρες πληροφορίες) 7ετους θητείας γενικών καθηκόντων οι τοποθετήσεις θα είναι εκεί που υπάρχουν πολλά κενά (νησιά 80% Αθήνα,) για 7 χρόνια θα μείνουν όλοι εκεί μακρυά από το τόπο τους για τους εποχικούς που υπηρετούσαν στο τοπο τους κυριως. Η ηλικία 33 (εποχικοί) ήθελαν 31 αλλά ύστερα από πιέσεις θα ανέβει 2 χρόνια. Λύνεται ένα μεγάλο πρόβλημα γιατι 7 χρόνια θα καλύψουν ανάγκες σε νησιά κυρίως οπότε θα περιοριστουν οι μεταθέσεις των μόνιμων. Αυτά θα ισχύσουν εδώ είμαστε να τα λέμε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Το να μιλάμε για λογική στην χώρα μας δεν είναι λογικό... Όσο για τα υπόλοιπα που μας είπες δεκτά και ότι ισχύσει πραγματικά. Ειδωμεν.Stamhs έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 12:31 am Παιδιά καλησπέρα η λογική λέει πάμε για προκήρυξη μετά την αντιπυρικη για 700 άτομα. Στα σίγουρα λοιπόν τα ακόλουθα (έγκυρες πληροφορίες) 7ετους θητείας γενικών καθηκόντων οι τοποθετήσεις θα είναι εκεί που υπάρχουν πολλά κενά (νησιά 80% Αθήνα,) για 7 χρόνια θα μείνουν όλοι εκεί μακρυά από το τόπο τους για τους εποχικούς που υπηρετούσαν στο τοπο τους κυριως. Η ηλικία 33 (εποχικοί) ήθελαν 31 αλλά ύστερα από πιέσεις θα ανέβει 2 χρόνια. Λύνεται ένα μεγάλο πρόβλημα γιατι 7 χρόνια θα καλύψουν ανάγκες σε νησιά κυρίως οπότε θα περιοριστουν οι μεταθέσεις των μόνιμων. Αυτά θα ισχύσουν εδώ είμαστε να τα λέμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες