Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Gian_Arg »

Ο άνθρωπος λέει ότι του στείλανε Mail γιατί να δει στους απορριπτέους;
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από apiliotis »

Ναι δεν το είδα, σόρυ. Πάρε ΑΣΕΠ να σαι σίγουρος
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Fulakas »

Puros έγραψε:Καλησπερα σας παιδια με εστειλαν εμαιλ και εμενα. Στα αποτελεσματα ενω συμμετεχω σε ειδικη κατηγορια λογο συζυγου δεν υπαρχω πουθενα ουτε σε θεση ουτε σ πινακαδεν υπαρχει καν ονομα γενικα πως μπορω να ξερω τι γινετε;
προφανως λαθος του ασεπ. Ξεχασε να βαλει το ονομα σου στο πινακα. Παρε τηλ τον ασεπ.
Άβαταρ μέλους
Puros
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Puros »

Πέρνω και εδω κι πόση ώρα είμαι σε γραμμή προτεραιότητες μου λέει
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Mak Marine »

Παιδιά προσέξτε πολύ τις ημερομηνίες που γράφει επάνω σε κάθε εξέταση.Εγώ έκανα χθες καρδιογράφημα σε δημόσιο (όλα καλά στο δελτίο υγειονομικής κατάστασης) αλλά στο χαρτί του καρδιογραφήματος το μηχάνημα εκτύπωσε ημερομηνία 27/9 2020

Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Gian_Arg »

Δεν παίζει τόσο μεγάλη σημασία το χαρτί του καρδιογραφηματος γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το δει κανένας ! Σημασία έχει η ημερομηνία της ιατρικής γνωματεύσεις γιατί αυτό θα κοιτάξουν! Δεν θα πάρουν μια μια τις εξετάσεις αλλά την καρτέλα που υπογράφουν οι γιατροί! Σκέψου ότι εμείς στην 6κ στείλαμε μόνο την καρτέλα και τα αποτελέσματα τα κρατήσαμε σπίτι μήπως και μας τα ζητήσουν ! Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Fulakas »

Mak Marine έγραψε:Παιδιά προσέξτε πολύ τις ημερομηνίες που γράφει επάνω σε κάθε εξέταση.Εγώ έκανα χθες καρδιογράφημα σε δημόσιο (όλα καλά στο δελτίο υγειονομικής κατάστασης) αλλά στο χαρτί του καρδιογραφήματος το μηχάνημα εκτύπωσε ημερομηνία 27/9 2020

ο μικροβιολογος στην γνωματευση γραφει τις εξετασεις Σκετες η και τις τιμες τους?
melsar
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από melsar »

Παίδες τη φωτογραφία τη κολλήσατε ή τη συρραψατε πάνω στο δελτίο; Μη τη συρραψουμε και μας πουν ότι δεν έπρεπε... Επειδή δε ξέρω από τι μπορεί να πιαστούν γι αυτό ρωτάω.
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Gian_Arg έγραψε:Δεν παίζει τόσο μεγάλη σημασία το χαρτί του καρδιογραφηματος γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το δει κανένας ! Σημασία έχει η ημερομηνία της ιατρικής γνωματεύσεις γιατί αυτό θα κοιτάξουν! Δεν θα πάρουν μια μια τις εξετάσεις αλλά την καρτέλα που υπογράφουν οι γιατροί! Σκέψου ότι εμείς στην 6κ στείλαμε μόνο την καρτέλα και τα αποτελέσματα τα κρατήσαμε σπίτι μήπως και μας τα ζητήσουν ! Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Θα την κάνω ξανά σε εξωτερικό γιατρό (δεν ξερεις καμιά φορά τι γίνετε) Ευτυχώς το δελτίο μου δεν ήταν συμπληρωμένο από άλλους γιατρούς και εκτύπωσα άλλο

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Loxias89 »

Εν τέλη φίλε μακ μαριν εισαι επιτύχων στην 9κ, συνταξιούχος σωφρονιστικός η γράφεις για ένα γιο ενός φιλου ;
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Guardian1 »

Καλησπερα παιδια!Εγω εχω εναν γνωστο κτηνιατρο και μου εγραψε τις εξετασεις να τις κανω και θα μου βαλει αυτος τις υπογραφες και τις σφραγιδες στη καρτελα!

Μια χαρα δεν ειναι, δε πιστευω να εχω θεμα!

Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από apiliotis »

melsar έγραψε:Παίδες τη φωτογραφία τη κολλήσατε ή τη συρραψατε πάνω στο δελτίο; Μη τη συρραψουμε και μας πουν ότι δεν έπρεπε... Επειδή δε ξέρω από τι μπορεί να πιαστούν γι αυτό ρωτάω.

Γιατί να μην θέλουν συραπτικο; Και αμα ξεκολλήσει δλδ;

Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Loxias89 έγραψε:Εν τέλη φίλε μακ μαριν εισαι επιτύχων στην 9κ, συνταξιούχος σωφρονιστικός η γράφεις για ένα γιο ενός φιλου ;
Εγώ ειμαι συνταξιούχος από άσχετο επάγγελμα (το προφίλ μου ειναι κανονικό, ρίξε μια ματιά) και ενδιαφέρομε για το παιδί φίλου και συνεργάτη το οποίο ειναι επιτυχών στην 9κ

Anastasios64
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Anastasios64 »

Loxias89 έγραψε:Εν τέλη φίλε μακ μαριν εισαι επιτύχων στην 9κ, συνταξιούχος σωφρονιστικός η γράφεις για ένα γιο ενός φιλου ;

Πώς τον πετσοκοψες έτσι ρε🤣🤣 Μακ άστο ρε φίλε ποιο πάνω μιλάς για τις εξετάσεις που θα ξανακάνεις εσύ... Άμα πιστέψουμε ότι είσαι συνταξιούχος τότε δεν θα περάσουμε τα ψχ...

Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Anastasios64 έγραψε:

Πώς τον πετσοκοψες έτσι ρε🤣🤣 Μακ άστο ρε φίλε ποιο πάνω μιλάς για τις εξετάσεις που θα ξανακάνεις εσύ... Άμα πιστέψουμε ότι είσαι συνταξιούχος τότε δεν θα περάσουμε τα ψχ...

Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά τα ίδια:Εγώ ειμαι συνταξιούχος από άσχετο επάγγελμα (το προφίλ μου ειναι κανονικό, ρίξε μια ματιά) και ενδιαφέρομε για το παιδί φίλου και συνεργάτη το οποίο ειναι επιτυχών στην 9κ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες