Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 63
Ο άνθρωπος λέει ότι του στείλανε Mail γιατί να δει στους απορριπτέους;
Ναι δεν το είδα, σόρυ. Πάρε ΑΣΕΠ να σαι σίγουρος
προφανως λαθος του ασεπ. Ξεχασε να βαλει το ονομα σου στο πινακα. Παρε τηλ τον ασεπ.Puros έγραψε:Καλησπερα σας παιδια με εστειλαν εμαιλ και εμενα. Στα αποτελεσματα ενω συμμετεχω σε ειδικη κατηγορια λογο συζυγου δεν υπαρχω πουθενα ουτε σε θεση ουτε σ πινακαδεν υπαρχει καν ονομα γενικα πως μπορω να ξερω τι γινετε;
Πέρνω και εδω κι πόση ώρα είμαι σε γραμμή προτεραιότητες μου λέει
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 69
Παιδιά προσέξτε πολύ τις ημερομηνίες που γράφει επάνω σε κάθε εξέταση.Εγώ έκανα χθες καρδιογράφημα σε δημόσιο (όλα καλά στο δελτίο υγειονομικής κατάστασης) αλλά στο χαρτί του καρδιογραφήματος το μηχάνημα εκτύπωσε ημερομηνία 27/9 2020
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 63
Δεν παίζει τόσο μεγάλη σημασία το χαρτί του καρδιογραφηματος γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το δει κανένας ! Σημασία έχει η ημερομηνία της ιατρικής γνωματεύσεις γιατί αυτό θα κοιτάξουν! Δεν θα πάρουν μια μια τις εξετάσεις αλλά την καρτέλα που υπογράφουν οι γιατροί! Σκέψου ότι εμείς στην 6κ στείλαμε μόνο την καρτέλα και τα αποτελέσματα τα κρατήσαμε σπίτι μήπως και μας τα ζητήσουν ! Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.
ο μικροβιολογος στην γνωματευση γραφει τις εξετασεις Σκετες η και τις τιμες τους?Mak Marine έγραψε:Παιδιά προσέξτε πολύ τις ημερομηνίες που γράφει επάνω σε κάθε εξέταση.Εγώ έκανα χθες καρδιογράφημα σε δημόσιο (όλα καλά στο δελτίο υγειονομικής κατάστασης) αλλά στο χαρτί του καρδιογραφήματος το μηχάνημα εκτύπωσε ημερομηνία 27/9 2020
Παίδες τη φωτογραφία τη κολλήσατε ή τη συρραψατε πάνω στο δελτίο; Μη τη συρραψουμε και μας πουν ότι δεν έπρεπε... Επειδή δε ξέρω από τι μπορεί να πιαστούν γι αυτό ρωτάω.
-
- Ανθυπασπιστής
Gian_Arg έγραψε:Δεν παίζει τόσο μεγάλη σημασία το χαρτί του καρδιογραφηματος γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το δει κανένας ! Σημασία έχει η ημερομηνία της ιατρικής γνωματεύσεις γιατί αυτό θα κοιτάξουν! Δεν θα πάρουν μια μια τις εξετάσεις αλλά την καρτέλα που υπογράφουν οι γιατροί! Σκέψου ότι εμείς στην 6κ στείλαμε μόνο την καρτέλα και τα αποτελέσματα τα κρατήσαμε σπίτι μήπως και μας τα ζητήσουν ! Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.
Θα την κάνω ξανά σε εξωτερικό γιατρό (δεν ξερεις καμιά φορά τι γίνετε) Ευτυχώς το δελτίο μου δεν ήταν συμπληρωμένο από άλλους γιατρούς και εκτύπωσα άλλο
Εν τέλη φίλε μακ μαριν εισαι επιτύχων στην 9κ, συνταξιούχος σωφρονιστικός η γράφεις για ένα γιο ενός φιλου ;
Καλησπερα παιδια!Εγω εχω εναν γνωστο κτηνιατρο και μου εγραψε τις εξετασεις να τις κανω και θα μου βαλει αυτος τις υπογραφες και τις σφραγιδες στη καρτελα!
Μια χαρα δεν ειναι, δε πιστευω να εχω θεμα!
Μια χαρα δεν ειναι, δε πιστευω να εχω θεμα!
melsar έγραψε:Παίδες τη φωτογραφία τη κολλήσατε ή τη συρραψατε πάνω στο δελτίο; Μη τη συρραψουμε και μας πουν ότι δεν έπρεπε... Επειδή δε ξέρω από τι μπορεί να πιαστούν γι αυτό ρωτάω.
Γιατί να μην θέλουν συραπτικο; Και αμα ξεκολλήσει δλδ;
-
- Ανθυπασπιστής
Εγώ ειμαι συνταξιούχος από άσχετο επάγγελμα (το προφίλ μου ειναι κανονικό, ρίξε μια ματιά) και ενδιαφέρομε για το παιδί φίλου και συνεργάτη το οποίο ειναι επιτυχών στην 9κLoxias89 έγραψε:Εν τέλη φίλε μακ μαριν εισαι επιτύχων στην 9κ, συνταξιούχος σωφρονιστικός η γράφεις για ένα γιο ενός φιλου ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 33
Loxias89 έγραψε:Εν τέλη φίλε μακ μαριν εισαι επιτύχων στην 9κ, συνταξιούχος σωφρονιστικός η γράφεις για ένα γιο ενός φιλου ;
Πώς τον πετσοκοψες έτσι ρε🤣🤣 Μακ άστο ρε φίλε ποιο πάνω μιλάς για τις εξετάσεις που θα ξανακάνεις εσύ... Άμα πιστέψουμε ότι είσαι συνταξιούχος τότε δεν θα περάσουμε τα ψχ...
-
- Ανθυπασπιστής
Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά τα ίδια:Εγώ ειμαι συνταξιούχος από άσχετο επάγγελμα (το προφίλ μου ειναι κανονικό, ρίξε μια ματιά) και ενδιαφέρομε για το παιδί φίλου και συνεργάτη το οποίο ειναι επιτυχών στην 9κAnastasios64 έγραψε:Loxias89 έγραψε:Εν τέλη φίλε μακ μαριν εισαι επιτύχων στην 9κ, συνταξιούχος σωφρονιστικός η γράφεις για ένα γιο ενός φιλου ;
Πώς τον πετσοκοψες έτσι ρε🤣🤣 Μακ άστο ρε φίλε ποιο πάνω μιλάς για τις εξετάσεις που θα ξανακάνεις εσύ... Άμα πιστέψουμε ότι είσαι συνταξιούχος τότε δεν θα περάσουμε τα ψχ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης