ΕΠΟΠ Διοικητικού Λογιστικού
Έκανε κάποιος αίτηση για λογιστήριο; Αν ναι, με πόσα μόρια;
- Aeroporos
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Epop
Ναυτικό;
Σξ και πα
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Ναι λογιστηριο ΣΞ με 550 μορια. Και αεροπορια οικονομικος ταμειακος που δε μετρησα μορια εκει γιατι εβαλα και το πτυχιο της προφορικης μου
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Αντικειμενικα εχεις πολυ λιγες πιθανοτητες αφου η ειδικοτητα αυτη παιρνει 2 ατομα και περυσι ειχε βαση 940 μορια. Για οικονομικοε ταμιακος αν εννοεις οτι εστειλες πτυχιο πληροφορικης θα σε κοψουν αφου δεν ζηταει αυτο το πτυχιοnikoletamaria έγραψε:Ναι λογιστηριο ΣΞ με 550 μορια. Και αεροπορια οικονομικος ταμειακος που δε μετρησα μορια εκει γιατι εβαλα και το πτυχιο της προφορικης μου
Εγώ με 800 πως το κόβεις;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Ποτέ δεν κοιτάω τα περσινά, κάθε προκήρυξη είναι διαφορετική. Επίσης για Αεροπορία δεν θα με κόψουν, απλά δεν θα μετρηθεί (ECDL εννοώ). Πτυχίο Λογιστικής κανονικό έχω.anonymous19970 έγραψε:
Αντικειμενικα εχεις πολυ λιγες πιθανοτητες αφου η ειδικοτητα αυτη παιρνει 2 ατομα και περυσι ειχε βαση 940 μορια. Για οικονομικοε ταμιακος αν εννοεις οτι εστειλες πτυχιο πληροφορικης θα σε κοψουν αφου δεν ζηταει αυτο το πτυχιο
Μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις (Nassos)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιουν 29, 2022 11:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Οσο διαφορετικη και ειναι καθε προκηρυξη το να περιμενεις μια ειδικοτητα να πεσει 400 μορια σε σχεση με περυσι ειναι εκτος πραγματικοτητας αλλα οπως νομιζεις φιλικα στο λεω. Το ecdl ουτε μορια δινει ουτε ειναι προαπαιτουμενο σε καποια απο τις 2 ειδικοτητες οποτε δεν αλλαζει κατιnikoletamaria έγραψε:Ποτέ δεν κοιτάω τα περσινά, κάθε προκήρυξη είναι διαφορετική. Επίσης για Αεροπορία δεν θα με κόψουν, απλά δεν θα μετρηθεί (ECDL εννοώ). Πτυχίο Λογιστικής κανονικό έχω.
Μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις (Nassos)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιουν 30, 2022 9:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες