Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Caox
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Caox »

Καλησπερα. Νεος στο φορουμ. Ξερετε μηπως ποσες αιτησεις γινανε φετος στον ΣΞ και τελικα ποσοι παρουσιαστηκαν στα πκε συνολο. Στην δικη μου ομαδα περιπου το 60 με 70 τα εκατο απ οτι μας ειπε ενας στελεχος.

nikoletamaria
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από nikoletamaria »

Caox έγραψε: Καλησπερα. Νεος στο φορουμ.Ξερετε μηπως ποσες αιτησεις γινανε φετος στον ΣΞ και τελικα ποσοι παρουσιαστηκαν στα πκε συνολο. Στην δικη μου ομαδα περιπου το 60 με 70 τα εκατο απ οτι μας ειπε ενας στελεχος.

Για στρατο ξηρας θυμαμαι ελεγαν εδω περιπου 10χιλιαδες και κατι... Ετσι ακουσα κι εγω στις πκε γυρω στο 40% δε παρουσιαστικε. Και στην δικη μου ομαδα το ιδιο ειπαν, απο τους 100 που ηταν να ερθουν την πρωτη μερα ηρθαν καπου στους 60, συν ποσοι κοπηκαν ή που ηρθαν αλλα απο επιλογη δεν συνεχισαν
EPOP2022
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από EPOP2022 »

Κ γω πιστευω οτι γυρω στο 50% των αιτουντων τελειωσε τις ΠΚΕ. Επισης πολλοι απο αυτους το εχουν σαν β επιλογη οποτε θα εχουμε κ αλλες αποχωρησεις μετα τα αποτελεσματα.
xristoforos1521
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από xristoforos1521 »

Ρε παιδιά Ένας που να ξέρει από καλές πηγές ποτέ περίπου θα βγουν τα αποτελέσματα υπάρχει;
Mine boom
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Mine boom »

nikoletamaria έγραψε:
Caox έγραψε: Καλησπερα. Νεος στο φορουμ.Ξερετε μηπως ποσες αιτησεις γινανε φετος στον ΣΞ και τελικα ποσοι παρουσιαστηκαν στα πκε συνολο. Στην δικη μου ομαδα περιπου το 60 με 70 τα εκατο απ οτι μας ειπε ενας στελεχος.

Για στρατο ξηρας θυμαμαι ελεγαν εδω περιπου 10χιλιαδες και κατι... Ετσι ακουσα κι εγω στις πκε γυρω στο 40% δε παρουσιαστικε. Και στην δικη μου ομαδα το ιδιο ειπαν, απο τους 100 που ηταν να ερθουν την πρωτη μερα ηρθαν καπου στους 60, συν ποσοι κοπηκαν ή που ηρθαν αλλα απο επιλογη δεν συνεχισαν

Τελείως άσχετο το σχολείο σ η αιτήσεις ήταν 9000 φέτος... Κλήθηκαν για το στρατό ξηράς οι 3πλασιοι δηλαδή 3000 και αν ισχύει αυτό που λες για το 40% πήγαν μόνο η 1800 πλην αυτούς που κόπηκαν

HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

Το ιδιο ποσοστο ηταν και περυσι
Caox
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Caox »

Ναι απλα περυσι ειδε 19.000 αιτησεις
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Ναι αλλα περυσι ηταν 10 φορες πιο αυστηρα εμεις παρουσιαστηκαμε 90 ατομα περυσι και στο τελος περασαν οι 40 φετος παρουσιαστηκαμε 70 και περασαν οι 65 αφου και 9λεπτο μιλι να κανες σε περνουσαν
Giannisze
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Giannisze »

Εγώ πιστεύω ότι το έκαναν λόγω τον χαμηλών αριθμό αιτήσεων.Αν ήταν όπως περισυ οι επιτροπές και έκοβαν δεν θα συμπληρωνόταν οι θέσεις.

Εδώ τώρα θα συμπληρωθούν με δυσκολία αφού δεν παρουσιάζονται αρκετοι.

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Giannisze έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι το έκαναν λόγω τον χαμηλών αριθμό αιτήσεων.Αν ήταν όπως περισυ οι επιτροπές και έκοβαν δεν θα συμπληρωνόταν οι θέσεις.

Μη σκέφτεστε πράγματα για να καθησυχάσετε τον εαυτό σας, προφανως και θα συμπληρωθούν άνετα οι θέσεις σε αεροπορία και ξηρά ας είμαστε ρεαλιστές! Μπορεί πέρυσι να έγιναν περισσότερες αιτήσεις αλλά φέτος όλοι ήταν πιο διαβασμένοι στις επιλογές του και με περισσότερα μόρια.Ξέρω τουλάχιστον 3-4 ειδικότητες που η βάση των μορίων ανέβηκε σε σχέση με πέρυσι
Eirini.k
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Eirini.k »

33ΜΚ έγραψε:
Giannisze έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι το έκαναν λόγω τον χαμηλών αριθμό αιτήσεων.Αν ήταν όπως περισυ οι επιτροπές και έκοβαν δεν θα συμπληρωνόταν οι θέσεις.

Μη σκέφτεστε πράγματα για να καθησυχάσετε τον εαυτό σας, προφανως και θα συμπληρωθούν άνετα οι θέσεις σε αεροπορία και ξηρά ας είμαστε ρεαλιστές! Μπορεί πέρυσι να έγιναν περισσότερες αιτήσεις αλλά φέτος όλοι ήταν πιο διαβασμένοι στις επιλογές του και με περισσότερα μόρια.Ξέρω τουλάχιστον 3-4 ειδικότητες που η βάση των μορίων ανέβηκε σε σχέση με πέρυσι
σε ποιες ειδικότητες ανέβηκε η βαση;
nikoletamaria
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από nikoletamaria »

Mine boom έγραψε:
nikoletamaria έγραψε:

Τελείως άσχετο το σχολείο σ η αιτήσεις ήταν 9000 φέτος... Κλήθηκαν για το στρατό ξηράς οι 3πλασιοι δηλαδή 3000 και αν ισχύει αυτό που λες για το 40% πήγαν μόνο η 1800 πλην αυτούς που κόπηκαν

οτι λεγανε εδω ειπα για τον αριθμο αιτησεων, δν εχω γνωστο για να τα μαθαινω. Και οτι ακουσα απο τις πκε στην θεσσαλονικη που ημουν... *το 40% δεν πηγε*
Mine boom
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Mine boom »

33ΜΚ έγραψε:

Θα ήθελα πολύ να μάθω πως έμαθες αυτές τς 3 4 ειδικότητες πως ανέβηκαν χωρίς κάν να ξέρουμε πόσες αίτησης έχουν γίνει... Μην λέτε ότι να ναι

GeorgeKrts
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από GeorgeKrts »

Πάντως Θεσσαλονίκη ο λοχίας μας είπε πως απ' τις 900 περίπου αιτήσεις που ήταν να πάρουν μέρος στις πκε στην Θεσσαλονίκη, παρευρέθηκαν περίπου οι 600. Και απ' τους 600 πέρασαν σχεδόν όλοι, υπήρχε απίστευτα μεγάλη επιείκεια. Είδαμε τρελά πράγματα.
xristoforos1521
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από xristoforos1521 »

Παιδιά ξέρουμε πότε περίπου να περιμένουμε αποτελέσματα;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης