Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Καλησπερα. Νεος στο φορουμ. Ξερετε μηπως ποσες αιτησεις γινανε φετος στον ΣΞ και τελικα ποσοι παρουσιαστηκαν στα πκε συνολο. Στην δικη μου ομαδα περιπου το 60 με 70 τα εκατο απ οτι μας ειπε ενας στελεχος.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Για στρατο ξηρας θυμαμαι ελεγαν εδω περιπου 10χιλιαδες και κατι... Ετσι ακουσα κι εγω στις πκε γυρω στο 40% δε παρουσιαστικε. Και στην δικη μου ομαδα το ιδιο ειπαν, απο τους 100 που ηταν να ερθουν την πρωτη μερα ηρθαν καπου στους 60, συν ποσοι κοπηκαν ή που ηρθαν αλλα απο επιλογη δεν συνεχισανCaox έγραψε: Καλησπερα. Νεος στο φορουμ.Ξερετε μηπως ποσες αιτησεις γινανε φετος στον ΣΞ και τελικα ποσοι παρουσιαστηκαν στα πκε συνολο. Στην δικη μου ομαδα περιπου το 60 με 70 τα εκατο απ οτι μας ειπε ενας στελεχος.
Κ γω πιστευω οτι γυρω στο 50% των αιτουντων τελειωσε τις ΠΚΕ. Επισης πολλοι απο αυτους το εχουν σαν β επιλογη οποτε θα εχουμε κ αλλες αποχωρησεις μετα τα αποτελεσματα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Ρε παιδιά Ένας που να ξέρει από καλές πηγές ποτέ περίπου θα βγουν τα αποτελέσματα υπάρχει;
nikoletamaria έγραψε:Για στρατο ξηρας θυμαμαι ελεγαν εδω περιπου 10χιλιαδες και κατι... Ετσι ακουσα κι εγω στις πκε γυρω στο 40% δε παρουσιαστικε. Και στην δικη μου ομαδα το ιδιο ειπαν, απο τους 100 που ηταν να ερθουν την πρωτη μερα ηρθαν καπου στους 60, συν ποσοι κοπηκαν ή που ηρθαν αλλα απο επιλογη δεν συνεχισανCaox έγραψε: Καλησπερα. Νεος στο φορουμ.Ξερετε μηπως ποσες αιτησεις γινανε φετος στον ΣΞ και τελικα ποσοι παρουσιαστηκαν στα πκε συνολο. Στην δικη μου ομαδα περιπου το 60 με 70 τα εκατο απ οτι μας ειπε ενας στελεχος.
Τελείως άσχετο το σχολείο σ η αιτήσεις ήταν 9000 φέτος... Κλήθηκαν για το στρατό ξηράς οι 3πλασιοι δηλαδή 3000 και αν ισχύει αυτό που λες για το 40% πήγαν μόνο η 1800 πλην αυτούς που κόπηκαν
Το ιδιο ποσοστο ηταν και περυσι
Ναι απλα περυσι ειδε 19.000 αιτησεις
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Ναι αλλα περυσι ηταν 10 φορες πιο αυστηρα εμεις παρουσιαστηκαμε 90 ατομα περυσι και στο τελος περασαν οι 40 φετος παρουσιαστηκαμε 70 και περασαν οι 65 αφου και 9λεπτο μιλι να κανες σε περνουσαν
Εγώ πιστεύω ότι το έκαναν λόγω τον χαμηλών αριθμό αιτήσεων.Αν ήταν όπως περισυ οι επιτροπές και έκοβαν δεν θα συμπληρωνόταν οι θέσεις.
Εδώ τώρα θα συμπληρωθούν με δυσκολία αφού δεν παρουσιάζονται αρκετοι.
Μη σκέφτεστε πράγματα για να καθησυχάσετε τον εαυτό σας, προφανως και θα συμπληρωθούν άνετα οι θέσεις σε αεροπορία και ξηρά ας είμαστε ρεαλιστές! Μπορεί πέρυσι να έγιναν περισσότερες αιτήσεις αλλά φέτος όλοι ήταν πιο διαβασμένοι στις επιλογές του και με περισσότερα μόρια.Ξέρω τουλάχιστον 3-4 ειδικότητες που η βάση των μορίων ανέβηκε σε σχέση με πέρυσιGiannisze έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι το έκαναν λόγω τον χαμηλών αριθμό αιτήσεων.Αν ήταν όπως περισυ οι επιτροπές και έκοβαν δεν θα συμπληρωνόταν οι θέσεις.
σε ποιες ειδικότητες ανέβηκε η βαση;33ΜΚ έγραψε:Μη σκέφτεστε πράγματα για να καθησυχάσετε τον εαυτό σας, προφανως και θα συμπληρωθούν άνετα οι θέσεις σε αεροπορία και ξηρά ας είμαστε ρεαλιστές! Μπορεί πέρυσι να έγιναν περισσότερες αιτήσεις αλλά φέτος όλοι ήταν πιο διαβασμένοι στις επιλογές του και με περισσότερα μόρια.Ξέρω τουλάχιστον 3-4 ειδικότητες που η βάση των μορίων ανέβηκε σε σχέση με πέρυσιGiannisze έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι το έκαναν λόγω τον χαμηλών αριθμό αιτήσεων.Αν ήταν όπως περισυ οι επιτροπές και έκοβαν δεν θα συμπληρωνόταν οι θέσεις.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
οτι λεγανε εδω ειπα για τον αριθμο αιτησεων, δν εχω γνωστο για να τα μαθαινω. Και οτι ακουσα απο τις πκε στην θεσσαλονικη που ημουν... *το 40% δεν πηγε*Mine boom έγραψε:nikoletamaria έγραψε:Για στρατο ξηρας θυμαμαι ελεγαν εδω περιπου 10χιλιαδες και κατι... Ετσι ακουσα κι εγω στις πκε γυρω στο 40% δε παρουσιαστικε. Και στην δικη μου ομαδα το ιδιο ειπαν, απο τους 100 που ηταν να ερθουν την πρωτη μερα ηρθαν καπου στους 60, συν ποσοι κοπηκαν ή που ηρθαν αλλα απο επιλογη δεν συνεχισανCaox έγραψε: Καλησπερα. Νεος στο φορουμ.Ξερετε μηπως ποσες αιτησεις γινανε φετος στον ΣΞ και τελικα ποσοι παρουσιαστηκαν στα πκε συνολο. Στην δικη μου ομαδα περιπου το 60 με 70 τα εκατο απ οτι μας ειπε ενας στελεχος.
Τελείως άσχετο το σχολείο σ η αιτήσεις ήταν 9000 φέτος... Κλήθηκαν για το στρατό ξηράς οι 3πλασιοι δηλαδή 3000 και αν ισχύει αυτό που λες για το 40% πήγαν μόνο η 1800 πλην αυτούς που κόπηκαν
33ΜΚ έγραψε:Μη σκέφτεστε πράγματα για να καθησυχάσετε τον εαυτό σας, προφανως και θα συμπληρωθούν άνετα οι θέσεις σε αεροπορία και ξηρά ας είμαστε ρεαλιστές! Μπορεί πέρυσι να έγιναν περισσότερες αιτήσεις αλλά φέτος όλοι ήταν πιο διαβασμένοι στις επιλογές του και με περισσότερα μόρια.Ξέρω τουλάχιστον 3-4 ειδικότητες που η βάση των μορίων ανέβηκε σε σχέση με πέρυσιGiannisze έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι το έκαναν λόγω τον χαμηλών αριθμό αιτήσεων.Αν ήταν όπως περισυ οι επιτροπές και έκοβαν δεν θα συμπληρωνόταν οι θέσεις.
Θα ήθελα πολύ να μάθω πως έμαθες αυτές τς 3 4 ειδικότητες πως ανέβηκαν χωρίς κάν να ξέρουμε πόσες αίτησης έχουν γίνει... Μην λέτε ότι να ναι
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Πάντως Θεσσαλονίκη ο λοχίας μας είπε πως απ' τις 900 περίπου αιτήσεις που ήταν να πάρουν μέρος στις πκε στην Θεσσαλονίκη, παρευρέθηκαν περίπου οι 600. Και απ' τους 600 πέρασαν σχεδόν όλοι, υπήρχε απίστευτα μεγάλη επιείκεια. Είδαμε τρελά πράγματα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Παιδιά ξέρουμε πότε περίπου να περιμένουμε αποτελέσματα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης