Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

GiannisGS έγραψε:
Γιωργοςαρβανητακης έγραψε:Εγώ είμαι 1.78 ύψος 88 κιλά λέτε να έχω πρόβλημα

Εγώ 1.75 80 κιλά... Δύσκολο να βγάλω τα αθλήματα ειδικά το μίλι και τις έλξεις

Το σωματικό σου βάρος είναι ΣΚ Ι1, το μιλι και οι έλξεις βγαίνουν δύσκολά αν δεν έχεις προπονηθεί

Άβαταρ μέλους
Γιωργοςαρβανητακης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Γιωργοςαρβανητακης »

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες αν χάσω 1 με 2 κιλά καταλαβαίνω στο οριο;
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Γιωργοςαρβανητακης έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες αν χάσω 1 με 2 κιλά καταλαβαίνω στο οριο;

3 κιλά κατ ελάχιστο για να είσαι εντός όριων αν όμως χάσεις 3 κιλά σε πολύ μικρό διάστημα γ@μ@ς τον οργανισμό σου με ότι συνεπάγετε αυτό

Άβαταρ μέλους
Γιωργοςαρβανητακης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Γυμνάζομαι κάθε μέρα έχω χάσει ιδι 10 κιλά από τότε που ξεκίνησα για τα αθληματα λιγο ακόμα έμεινε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Καλή επιτυχία σε όλους!
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Γιωργοςαρβανητακης έγραψε:Γυμνάζομαι κάθε μέρα έχω χάσει ιδι 10 κιλά από τότε που ξεκίνησα για τα αθληματα λιγο ακόμα έμεινε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Καλή επιτυχία σε όλους!

Μέσα Σε πόσο καιρό τα έχασες τα 10 κιλά, τα έχασες μόνος η με ειδικό, τις Εξετάσεις τις έκανες Πριν χάσεις τα κιλά, καλό είναι όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία απαιτητικών προπονήσεων και απότομη απώλεια βάρους να κάνεις τακτικό τσεκ απ και να συμβούλευσε πάντα ειδικούς (διατροφολόγο - μικροβιολόγο - παθολόγο- καρδιολόγο) ώστε να είσαι σίγουρος ότι ο οργανισμός σου δεν έχει επηρεαστεί απο τις αλλαγές

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Σεπ 01, 2022 3:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
EPOP2022
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από EPOP2022 »

re pate kala re έγραψε:
Γιωργοςαρβανητακης έγραψε:Γυμνάζομαι κάθε μέρα έχω χάσει ιδι 10 κιλά από τότε που ξεκίνησα για τα αθληματα λιγο ακόμα έμεινε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Καλή επιτυχία σε όλους!

Μέσα Σε πόσο καιρό τα έχασες τα 10 κιλά, τα έχασες μόνος η με ειδικό, τις Εξετάσεις τις έκανες Πριν χάσεις τα κιλά, καλό είναι όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία απαιτητικών προπονήσεων και απότομη απώλεια βάρους να κάνεις τακτικό τσεκ απ και να συμβούλευσε πάντα ειδικούς (διατροφολόγο - μικροβιολόγο - παθολόγο- καρδιολόγο) ώστε να είσαι σίγουρος ότι ο οργανισμός σου δεν έχει επηρεαστεί απο τις αλλαγές

εισαι λιγο υπερβολικος

YDNEAS DSG
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από YDNEAS DSG »

Εγω που κληθηκα για ΠΚΕ Πολεμικο Ναυτικοενω η δηλωσει ειναι κοινη και για ξηρα και για αεροπορια μπορω να παω για τα αθληματα και να πω στην επιτροπη οτι θελω να μπω στρατο ξηρας και οχι πολεμικο ναυτικο αφου τα περασω!

Άβαταρ μέλους
Γιωργοςαρβανητακης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μονος μου πάω κάθε μέρα γυμναστήριο και γήπεδο φουλ προπόνηση εδώ και 4 μηνες
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, θα αποχωρήσω και εγώ με τη σειρά μου από το φόρουμ, σήμερα Ολοκλήρωσα τα αθλήματα τα πέρασα όλα δεν είναι κάτι παιδιά είναι εύκολα αν έχετε κάνει προπόνηση. Προσωπικά έβγαλα το μίλι σε 5:45Ραντεβού στην Αυλωνα!

Άβαταρ μέλους
Γιωργοςαρβανητακης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Πες μας καμία λεπτομέρεια πως ήταν ιατρικά αθλητικά και ψυχομετρικα
GiannisGS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από GiannisGS »

33ΜΚ έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, θα αποχωρήσω και εγώ με τη σειρά μου από το φόρουμ, σήμερα Ολοκλήρωσα τα αθλήματα τα πέρασα όλα δεν είναι κάτι παιδιά είναι εύκολα αν έχετε κάνει προπόνηση. Προσωπικά έβγαλα το μίλι σε 5:45Ραντεβού στην Αυλωνα!

Είσαι επιτυχών στα μόρια;

μαγειρακος
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από μαγειρακος »

33ΜΚ έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, θα αποχωρήσω και εγώ με τη σειρά μου από το φόρουμ, σήμερα Ολοκλήρωσα τα αθλήματα τα πέρασα όλα δεν είναι κάτι παιδιά είναι εύκολα αν έχετε κάνει προπόνηση. Προσωπικά έβγαλα το μίλι σε 5:45Ραντεβού στην Αυλωνα!

Κάθε καλό σου εύχομαι από καρδιάς, μας βοήθησες πολύ αυτόν το καιρό, να εισαι υγιής καλη πρόοδο
μαγειρακος
Giannis_123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Giannis_123 »

Guys καλησπέρα... Ξανά μπήκα στο forum μετά από πολύ καιρό... Αλλά είμαι λιγάκι στο σκοτάδι... Αν μπορεί κάποιος να με "διαφωτίσει"...12/8 που βγήκανε τα αποτελέσματα, εμένα μου έγραφε κ ακόμα το ίδιο γράφει δλδ,(δεν περιλαμβάνεστε στους αρχικά κλιθέντες) ... Οπότε δε ξέρω αν είμαι (Επιλαχών) ή αν γενικώς πήρα το μπούλο... Αν ξέρει κάποιος/α να μου πεί... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Είσαι επιλαχον μέχρι νεωτέρας για στρατό μάλλον πουλο, για ναυτικό περσι έκανε και δεύτερη σειρά πκε και κάλεσε άτομα σαν εσένα που ήταν αρχικά μη καλουντες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Σεπ 01, 2022 10:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GiannisGS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από GiannisGS »

Giannis_123 έγραψε:Guys καλησπέρα... Ξανά μπήκα στο forum μετά από πολύ καιρό... Αλλά είμαι λιγάκι στο σκοτάδι... Αν μπορεί κάποιος να με "διαφωτίσει"...12/8 που βγήκανε τα αποτελέσματα, εμένα μου έγραφε κ ακόμα το ίδιο γράφει δλδ,(δεν περιλαμβάνεστε στους αρχικά κλιθέντες) ... Οπότε δε ξέρω αν είμαι (Επιλαχών) ή αν γενικώς πήρα το μπούλο... Αν ξέρει κάποιος/α να μου πεί... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται και σε τι ειδικότητα τα έκανες

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες