Γυμνάζομαι κάθε μέρα έχω χάσει ιδι 10 κιλά από τότε που ξεκίνησα για τα αθληματα λιγο ακόμα έμεινε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Καλή επιτυχία σε όλους!
Γιωργοςαρβανητακης έγραψε:Γυμνάζομαι κάθε μέρα έχω χάσει ιδι 10 κιλά από τότε που ξεκίνησα για τα αθληματα λιγο ακόμα έμεινε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Καλή επιτυχία σε όλους!
Μέσα Σε πόσο καιρό τα έχασες τα 10 κιλά, τα έχασες μόνος η με ειδικό, τις Εξετάσεις τις έκανες Πριν χάσεις τα κιλά, καλό είναι όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία απαιτητικών προπονήσεων και απότομη απώλεια βάρους να κάνεις τακτικό τσεκ απ και να συμβούλευσε πάντα ειδικούς (διατροφολόγο - μικροβιολόγο - παθολόγο- καρδιολόγο) ώστε να είσαι σίγουρος ότι ο οργανισμός σου δεν έχει επηρεαστεί απο τις αλλαγές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Σεπ 01, 2022 3:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιωργοςαρβανητακης έγραψε:Γυμνάζομαι κάθε μέρα έχω χάσει ιδι 10 κιλά από τότε που ξεκίνησα για τα αθληματα λιγο ακόμα έμεινε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Καλή επιτυχία σε όλους!
Μέσα Σε πόσο καιρό τα έχασες τα 10 κιλά, τα έχασες μόνος η με ειδικό, τις Εξετάσεις τις έκανες Πριν χάσεις τα κιλά, καλό είναι όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία απαιτητικών προπονήσεων και απότομη απώλεια βάρους να κάνεις τακτικό τσεκ απ και να συμβούλευσε πάντα ειδικούς (διατροφολόγο - μικροβιολόγο - παθολόγο- καρδιολόγο) ώστε να είσαι σίγουρος ότι ο οργανισμός σου δεν έχει επηρεαστεί απο τις αλλαγές
Εγω που κληθηκα για ΠΚΕ Πολεμικο Ναυτικοενω η δηλωσει ειναι κοινη και για ξηρα και για αεροπορια μπορω να παω για τα αθληματα και να πω στην επιτροπη οτι θελω να μπω στρατο ξηρας και οχι πολεμικο ναυτικο αφου τα περασω!
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, θα αποχωρήσω και εγώ με τη σειρά μου από το φόρουμ, σήμερα Ολοκλήρωσα τα αθλήματα τα πέρασα όλα δεν είναι κάτι παιδιά είναι εύκολα αν έχετε κάνει προπόνηση. Προσωπικά έβγαλα το μίλι σε 5:45Ραντεβού στην Αυλωνα!
33ΜΚ έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, θα αποχωρήσω και εγώ με τη σειρά μου από το φόρουμ, σήμερα Ολοκλήρωσα τα αθλήματα τα πέρασα όλα δεν είναι κάτι παιδιά είναι εύκολα αν έχετε κάνει προπόνηση. Προσωπικά έβγαλα το μίλι σε 5:45Ραντεβού στην Αυλωνα!
33ΜΚ έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, θα αποχωρήσω και εγώ με τη σειρά μου από το φόρουμ, σήμερα Ολοκλήρωσα τα αθλήματα τα πέρασα όλα δεν είναι κάτι παιδιά είναι εύκολα αν έχετε κάνει προπόνηση. Προσωπικά έβγαλα το μίλι σε 5:45Ραντεβού στην Αυλωνα!
Κάθε καλό σου εύχομαι από καρδιάς, μας βοήθησες πολύ αυτόν το καιρό, να εισαι υγιής καλη πρόοδο
Guys καλησπέρα... Ξανά μπήκα στο forum μετά από πολύ καιρό... Αλλά είμαι λιγάκι στο σκοτάδι... Αν μπορεί κάποιος να με "διαφωτίσει"...12/8 που βγήκανε τα αποτελέσματα, εμένα μου έγραφε κ ακόμα το ίδιο γράφει δλδ,(δεν περιλαμβάνεστε στους αρχικά κλιθέντες) ... Οπότε δε ξέρω αν είμαι (Επιλαχών) ή αν γενικώς πήρα το μπούλο... Αν ξέρει κάποιος/α να μου πεί... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Είσαι επιλαχον μέχρι νεωτέρας για στρατό μάλλον πουλο, για ναυτικό περσι έκανε και δεύτερη σειρά πκε και κάλεσε άτομα σαν εσένα που ήταν αρχικά μη καλουντες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Σεπ 01, 2022 10:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Giannis_123 έγραψε:Guys καλησπέρα... Ξανά μπήκα στο forum μετά από πολύ καιρό... Αλλά είμαι λιγάκι στο σκοτάδι... Αν μπορεί κάποιος να με "διαφωτίσει"...12/8 που βγήκανε τα αποτελέσματα, εμένα μου έγραφε κ ακόμα το ίδιο γράφει δλδ,(δεν περιλαμβάνεστε στους αρχικά κλιθέντες) ... Οπότε δε ξέρω αν είμαι (Επιλαχών) ή αν γενικώς πήρα το μπούλο... Αν ξέρει κάποιος/α να μου πεί... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται και σε τι ειδικότητα τα έκανες