Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

panic2 έγραψε:Όχι οδηγός τροχοφόρου ήμουν. Όπως και να έχει μάλλον την πάτησα δεν πρόκειται να γίνει κάτι.Απλά ήθελα να ρωτήσω μήπως έχει και άλλος παρόμοιο πρόβλημα. Την πέμπτη τους έστειλα και δεύτερο mail περιμένω να μου απαντήσουν να μου λυθεί και η απορία.

τι να πω φίλε δε ξέρω τότε! Όπως και να χει όντως δε μπορεί να γίνει κάτι και κατά πάσα πιθανότητα έχεις δίκιο και δεν υπάρχει και κανένας να σου αιτιολογήσει το γιατί στα κόψανε! Δεν εννοώ για εμάς εδώ που ξέρουμε 2-3 πράγματα αλλά για κάποιον που είναι στην επιτροπή!Εδώ φαντάσου τι έγινε. Συνάδελφος μου δε μπορούσε να δει ποσα μόρια έχει δε του εμφάνιζε τίποτα γενικά έπαιρνε τηλ έστελνε μαιλ τίποτα δεν απάντησε ποτε κανεις!

Εν τέλη μέσω γνωστού μου μάθαμε ποσα μόρια έχει αλλά δε γίνεται έτσι. Δηλαδή αν δεν υπήρχε γνωστός και το παιδί το είχανε κόψει άδικα μόρια τι θα γινόταν; Δυστυχώς Ελλάδα φίλε όλα γίνονται με έναν γνωστό τόσο απλά

Άβαταρ μέλους
Chris B.
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36
Επάγγελμα: Προγραμματιστής

Δημοσίευση από Chris B. »

Καλησπέρα σε όλουςΘέλω να μου πει κάποιος αν γνωρίζει πότε περίπου παρουσιάζονται οι επιτυχόντες εποπ. Ρωτάω για να ξέρω ΑΝ με το καλό με πάρουν το πότε θα ενημερώσω την τωρινή μου δουλειά !

Themis 13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Themis 13 »

Οδηγοί εφοδιασμού μεταφορών πόσοι ημαστε?
Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Chris B. έγραψε:Καλησπέρα σε όλουςΘέλω να μου πει κάποιος αν γνωρίζει πότε περίπου παρουσιάζονται οι επιτυχόντες εποπ. Ρωτάω για να ξέρω ΑΝ με το καλό με πάρουν το πότε θα ενημερώσω την τωρινή μου δουλειά !

όταν με το καλό περάσεις φίλε μου απλά τους ενημερώνεις ότι φεύγεις... Για εμένα δεν χρειάζεται να ξέρουν τίποτα τώρα για να μην σχολιάζουν μετά πίσω απ' την πλάτη σου.
Άβαταρ μέλους
Chris B.
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επάγγελμα: Προγραμματιστής

Δημοσίευση από Chris B. »

Δεν τους έχω πει κάτι ακόμα απλά θέλω να το πω σχετικά νωρίς για να φροντίσουν να βρουν αντικαταστάτη έγκαιρα εφόσον μου έχουν φερθεί σωστά στα πάντα έτσι θέλω και εγώ να τους φερθώ και το λέω γιατί στη συγκεκριμένη δουλειά βρίσκεις δύσκολα άτομο (προγραμματιστής)
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Chris B. έγραψε:Δεν τους έχω πει κάτι ακόμα απλά θέλω να το πω σχετικά νωρίς για να φροντίσουν να βρουν αντικαταστάτη έγκαιρα εφόσον μου έχουν φερθεί σωστά στα πάντα έτσι θέλω και εγώ να τους φερθώ και το λέω γιατί στη συγκεκριμένη δουλειά βρίσκεις δύσκολα άτομο (προγραμματιστής)
όταν περάσεις τα πκε και εφόσον είσαι στους επιτυχόντες τον ενημερώνεις
AngelikiEMT
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από AngelikiEMT »

Καλησπέρα! Ίσως θα ήταν σωστό να ενημερώσεις ότι Πιθανόν να χρειαστεί να φύγεις για να είναι προετοιμασμένοι στη δουλειά... Για να έχεις κι εσύ το κεφάλι σου ήσυχο...
YDNEAS DSG
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από YDNEAS DSG »

Καλησπερα εχει δηλωσει κανενας οδηγος τροχοφορου πυροσβεστης για ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ?
Pezonaftis575
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Pezonaftis575 »

Ερώτηση... Ο αριθμός που βγάζει στο ΚΑ είναι κ ο αριθμός αιτήσεων που έχουν γίνει;
Xristoskyp34
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Xristoskyp34 »

Εγω
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από OTI NA NE »

33ΜΚ έγραψε:προφανως δε σου μέτρησαν 1 μήνα ΕΛΔΥΚ ρε φίλε δε θέλει πολύ μυαλό να το σκεφτείς! Ένας μήνας ελδυκ δίνει 15 μόρια και είσαι -15 προφανως τον πρώτο μήνα πρωτου ορκιστείς και φύγεις δε στον μέτρησαν ή του επαναπατρισμού όπως και να χει για αυτό είσαι -15.Όσο αναφορά την ειδικότητα τώρα οδηγός οχήματος όταν λες μήπως ήσουν δικυκλιστής; Νομίζω το πεζικό έχει αυτή την ειδικότητα για οδηγούς! Αν ναι τότε λογικό να μην είναι μη συναφείς η ειδικότητα σου με αυτή που έβαλες και για αυτό δε πήρες τα μόρια

Καλησπερα

Βασικα φιλε μου φαινεται πως η πρωτη σου ειδικοτητα ειναι ΤΦ γι αυτο δεν σου μετρανε την προυπηρεσια σου. Δευτερων ο βαθμος σου οπως λες 12.5 δεν μετριετε 13 αλλα 12 οποτε εχεις 144 μορια.

Και οπως ειπε και ο μκ33 Δεν σου μετρησαν ενα μηνα απο ΕΛΔΥΚ οπως σου εξηγει και ο φιλος

απο ΕΛΔΥΚ περνεις 105 μορια οποτε στο συνολο εισαι 249

Βεβαια τα 6 μορια που λειπουν μπορει να ειναι απο το βαθμο του ΓΕΛ που εχεις

Παντος το λεει και η προκηρυξη για το βαθμο. Οπως και για τους μηνες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Αύγ 08, 2022 12:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Marskr1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Marskr1 »

Καλησπερα συγνωμη για το ακυρο της ερωτησης αλλα γνωριζουμε αν θα παρει ατομα ξανα το 2023;
GeorgeLar
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από GeorgeLar »

Καλημέρα, με 640 μόρια, στην κατηγορία Οδηγός Οχημάτων ΕΜ, να ξεκινήσω γυμναστική, ή δεδν υπάρχουν ελπίδες;

OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από OTI NA NE »

GeorgeLar έγραψε:Καλημέρα, με 640 μόρια, στην κατηγορία Οδηγός Οχημάτων ΕΜ, να ξεκινήσω γυμναστική, ή δεδν υπάρχουν ελπίδες;

Καλημερα

Πες μου τη υψος εχεις ! Και ποσα κιλα εισαι! Και του ποτε εισαι γεννηθεις;

Taz
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Taz »

Καλημέρα! Έχετε ξεκινήσει γυμναστική όσοι θεωρείτε ότι έχετε αρκετά μόρια;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση