panic2 έγραψε:Όχι οδηγός τροχοφόρου ήμουν. Όπως και να έχει μάλλον την πάτησα δεν πρόκειται να γίνει κάτι.Απλά ήθελα να ρωτήσω μήπως έχει και άλλος παρόμοιο πρόβλημα. Την πέμπτη τους έστειλα και δεύτερο mail περιμένω να μου απαντήσουν να μου λυθεί και η απορία.
τι να πω φίλε δε ξέρω τότε! Όπως και να χει όντως δε μπορεί να γίνει κάτι και κατά πάσα πιθανότητα έχεις δίκιο και δεν υπάρχει και κανένας να σου αιτιολογήσει το γιατί στα κόψανε! Δεν εννοώ για εμάς εδώ που ξέρουμε 2-3 πράγματα αλλά για κάποιον που είναι στην επιτροπή!Εδώ φαντάσου τι έγινε. Συνάδελφος μου δε μπορούσε να δει ποσα μόρια έχει δε του εμφάνιζε τίποτα γενικά έπαιρνε τηλ έστελνε μαιλ τίποτα δεν απάντησε ποτε κανεις!
Εν τέλη μέσω γνωστού μου μάθαμε ποσα μόρια έχει αλλά δε γίνεται έτσι. Δηλαδή αν δεν υπήρχε γνωστός και το παιδί το είχανε κόψει άδικα μόρια τι θα γινόταν; Δυστυχώς Ελλάδα φίλε όλα γίνονται με έναν γνωστό τόσο απλά
Καλησπέρα σε όλουςΘέλω να μου πει κάποιος αν γνωρίζει πότε περίπου παρουσιάζονται οι επιτυχόντες εποπ. Ρωτάω για να ξέρω ΑΝ με το καλό με πάρουν το πότε θα ενημερώσω την τωρινή μου δουλειά !
Chris B. έγραψε:Καλησπέρα σε όλουςΘέλω να μου πει κάποιος αν γνωρίζει πότε περίπου παρουσιάζονται οι επιτυχόντες εποπ. Ρωτάω για να ξέρω ΑΝ με το καλό με πάρουν το πότε θα ενημερώσω την τωρινή μου δουλειά !
όταν με το καλό περάσεις φίλε μου απλά τους ενημερώνεις ότι φεύγεις... Για εμένα δεν χρειάζεται να ξέρουν τίποτα τώρα για να μην σχολιάζουν μετά πίσω απ' την πλάτη σου.
Δεν τους έχω πει κάτι ακόμα απλά θέλω να το πω σχετικά νωρίς για να φροντίσουν να βρουν αντικαταστάτη έγκαιρα εφόσον μου έχουν φερθεί σωστά στα πάντα έτσι θέλω και εγώ να τους φερθώ και το λέω γιατί στη συγκεκριμένη δουλειά βρίσκεις δύσκολα άτομο (προγραμματιστής)
Chris B. έγραψε:Δεν τους έχω πει κάτι ακόμα απλά θέλω να το πω σχετικά νωρίς για να φροντίσουν να βρουν αντικαταστάτη έγκαιρα εφόσον μου έχουν φερθεί σωστά στα πάντα έτσι θέλω και εγώ να τους φερθώ και το λέω γιατί στη συγκεκριμένη δουλειά βρίσκεις δύσκολα άτομο (προγραμματιστής)
όταν περάσεις τα πκε και εφόσον είσαι στους επιτυχόντες τον ενημερώνεις
Καλησπέρα! Ίσως θα ήταν σωστό να ενημερώσεις ότι Πιθανόν να χρειαστεί να φύγεις για να είναι προετοιμασμένοι στη δουλειά... Για να έχεις κι εσύ το κεφάλι σου ήσυχο...
33ΜΚ έγραψε:προφανως δε σου μέτρησαν 1 μήνα ΕΛΔΥΚ ρε φίλε δε θέλει πολύ μυαλό να το σκεφτείς! Ένας μήνας ελδυκ δίνει 15 μόρια και είσαι -15 προφανως τον πρώτο μήνα πρωτου ορκιστείς και φύγεις δε στον μέτρησαν ή του επαναπατρισμού όπως και να χει για αυτό είσαι -15.Όσο αναφορά την ειδικότητα τώρα οδηγός οχήματος όταν λες μήπως ήσουν δικυκλιστής; Νομίζω το πεζικό έχει αυτή την ειδικότητα για οδηγούς! Αν ναι τότε λογικό να μην είναι μη συναφείς η ειδικότητα σου με αυτή που έβαλες και για αυτό δε πήρες τα μόρια
Καλησπερα
Βασικα φιλε μου φαινεται πως η πρωτη σου ειδικοτητα ειναι ΤΦ γι αυτο δεν σου μετρανε την προυπηρεσια σου. Δευτερων ο βαθμος σου οπως λες 12.5 δεν μετριετε 13 αλλα 12 οποτε εχεις 144 μορια.
Και οπως ειπε και ο μκ33 Δεν σου μετρησαν ενα μηνα απο ΕΛΔΥΚ οπως σου εξηγει και ο φιλος
απο ΕΛΔΥΚ περνεις 105 μορια οποτε στο συνολο εισαι 249
Βεβαια τα 6 μορια που λειπουν μπορει να ειναι απο το βαθμο του ΓΕΛ που εχεις
Παντος το λεει και η προκηρυξη για το βαθμο. Οπως και για τους μηνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Αύγ 08, 2022 12:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.