Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Διάβασα στη νομοθεσία ότι στα ψυχιατρικά θα έχουμε συνέντευξη. Για ποιο λόγο έβαλαν και προφορική εξέταση που καταλαβαίνω ότι θα είναι και αυτό συνέντευξη; Εκτός αν η προφορική εξέταση δεν θα είναι συνέντευξη αλλά εξέταση στην ίδια ύλη που θα έχουμε και στα γραπτά. Δε πιστεύω ότι σε αυτό θα είναι αυτό που έχω διαβάσει εδώ από αρκετούς για βύσματα και τέτοια επειδή θα γίνει μεγάλη φασαρία. Εσεις τι λέτε να είναι?
Κάτι παρόμοιο το έχω παρατηρήσει και σε μέτρηση ύψους για διαβατήριο να είναι ο άλλος 1,72 και να του λένε 1,68 ότι βγαίνει και να έχει μετρηθεί ποιο πριν και από γιατρο και να ξέρει ότι τόσο ειναι.
AL g δεν ξέρω αν τρολαρεις γενικώς, εγώ θα συμφωνήσω με τον κογιότ. Τι σχέση έχει η ψυχιατρική εξέταση με την προφορική εξέταση στην ύλη πως μπορείς λογικά να τα συνδυάσεις αυτά; Στην ψυχιατρική εξέταση βλέπουν αν είσαι τρελός ή αν είσαι νορμάλ γιατί θα οπλοφορουν. Στην προφορική εξέταση της ύλης θα σε ρωτάνε ερωτήσεις σχετικά με την ύλη και θα σε βαθμολογούν. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω οι απορίες σου είναι αρκετά ανόητες θα έλεγα
Οκ οπότε η προφορική εξέταση θα είναι εξέταση απ' την ύλη οκ το έχω. Απλός είδα ότι στα ψυχομετρικα ότι θα έχει συνέντευξη και στη προφορική εξέταση νόμιζα ότι και αυτό θα ήταν συνέντευξη. Ε 2 συνεντεύξεις δε μου φαίνονταν πολύ λογικό.
Η προκήρυξη θα βγει τον Ιανουάριο του 2023. Θα έχει μοριοδότηση όπως την ξέρουμε σε προκήρυξεις για αστυνομία όπως οι ειδικοί φρουροί και συνοριοφυλακες. Η θέσεις ΠΕ και ΤΕ θα έχουν γραπτές και προφορικές εξετάσεις.
Μπορείς να βάλεις και το λινκ που το είδες; Τα έχω κοιτάξει όλα και δε το έχω δει πουθενά γραμμένο οπός το γράφεις.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 100
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Προφορικές εξετάσεις και γραπτα θα έχουν όλοι. Και οι ΔΕ!Μόρια δεν έχουν αναφερθεί πουθενά, ούτε στη διαβούλευση.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Αλλο παλι και τουτο.Intel I9 έγραψε:Η προκήρυξη θα βγει τον Ιανουάριο του 2023. Θα έχει μοριοδότηση όπως την ξέρουμε σε προκήρυξεις για αστυνομία όπως οι ειδικοί φρουροί και συνοριοφυλακες. Η θέσεις ΠΕ και ΤΕ θα έχουν γραπτές και προφορικές εξετάσεις.
Το ανησυχητικό δεν είναι αυτό το ανησυχητικό είναι κάτι που διάβασα σήμερα. Εξέταση γραπτών σε 2 μέρει από 3 ώρες το καθένα Το ένα θα έχει πολλαπλή επιλογή οπότε σκεφτείτε ότι δε Θα είναι ίσα Με 50-100 ερωτήσεις για αυτό το χρόνο υπολογίστε τουλάχιστον 600 ερωτήσεις. Το δεύτερο μέρος θα είναι το δοκιμιο που δε ορίζει στο περίπου το θέμα Θεορω αυτό που γράφει ότι είναι πολύ αόριστο και θα είναι και αυτό άλλες 3 ώρες οπότε δε θα είναι ένα εύκολο θέμα σίγουρα που να μπορεί να γραφτεί σε 45 λεπτά αλλά κάτι που θα θέλει πολύ σκέψη.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Εκτός χρόνου &Τόπου...
Σταμάτα ρε αλεπουδιαρη που τα ξέρεις όλα. Ο άνθρωπος μπορεί να έχει άνθρωπο στο χωριό που ξέρει τον μπατζανακη του δημάρχου μεταμόρφωσης ο οποίος γνωρίζει αυτόν που βάζει αντισηπτικό στα έδρανα της βουλής και να του το είπε. Εσύ τώρα τι θες; 😂😂Coyote έγραψε:Αλλο παλι και τουτο.Intel I9 έγραψε:Η προκήρυξη θα βγει τον Ιανουάριο του 2023. Θα έχει μοριοδότηση όπως την ξέρουμε σε προκήρυξεις για αστυνομία όπως οι ειδικοί φρουροί και συνοριοφυλακες. Η θέσεις ΠΕ και ΤΕ θα έχουν γραπτές και προφορικές εξετάσεις.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Εμενα να μου επιτρεψεις να ειμαι καχυποπτος, εχω πηγες εμενα που με βλεπεις😂 το παιδι λεει ψεμματα ειναι αντιπροσωπος και εκπροσωπος🥸🥸NLOK10 έγραψε:Σταμάτα ρε αλεπουδιαρη που τα ξέρεις όλα. Ο άνθρωπος μπορεί να έχει άνθρωπο στο χωριό που ξέρει τον μπατζανακη του δημάρχου μεταμόρφωσης ο οποίος γνωρίζει αυτόν που βάζει αντισηπτικό στα έδρανα της βουλής και να του το είπε. Εσύ τώρα τι θες; 😂😂Coyote έγραψε:Αλλο παλι και τουτο.Intel I9 έγραψε:Η προκήρυξη θα βγει τον Ιανουάριο του 2023. Θα έχει μοριοδότηση όπως την ξέρουμε σε προκήρυξεις για αστυνομία όπως οι ειδικοί φρουροί και συνοριοφυλακες. Η θέσεις ΠΕ και ΤΕ θα έχουν γραπτές και προφορικές εξετάσεις.
Η προκηρηξη θα ειναι στα προτυπα της ΠΑΛΙΑΣ ΕΥΠ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ✝️✝️
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 177
Ρε αλήθεια τώρα, άλλη δουλειά δεν έχετε από το φτιάχνετε φέικ προφίλ και να λέτε ότι να ναι. Η αλήθεια είναι ότι το 90% πού θα συμμετάσχει σε αυτή την προκήρυξη θα έδινε κ@λο για να είναι η προκήρυξη όπως ακριβώς την περιέγραψε ο Ι10 αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να είναι με μόρια και η δευτεροβάθμια να μην έχει εξετάσεις.
Σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό θα ήθελε μόρια όπως παλιά, αλλά όχι και 90%. Με τόση ανεργία που υπάρχει, θα δηλώνουν πιο εύκολα οι πτυχιούχοι που δεν είχαν μόρια από ΙΕΚ κλπ. Βέβαια οκ την γνώμη μου λέω μην παρεξηγηθώ.
Επίσης, διορθώστε με αν κάνω λάθος, απλά γιατί μπερδεύτηκα με τα προηγούμενα μηνύματα... Με την προφορική εξέταση εννοούν την συνέντευξη. Δεν εννοούν προφορική εξέταση της ύλης όπως είπατε πιο πάνω. Λάθος κατάλαβα; Άλλωστε, άλλα πράγματα θα σε ρωτήσουν στα ψυχοτεχνικά και άλλα στην συνέντευξη.
Επίσης, διορθώστε με αν κάνω λάθος, απλά γιατί μπερδεύτηκα με τα προηγούμενα μηνύματα... Με την προφορική εξέταση εννοούν την συνέντευξη. Δεν εννοούν προφορική εξέταση της ύλης όπως είπατε πιο πάνω. Λάθος κατάλαβα; Άλλωστε, άλλα πράγματα θα σε ρωτήσουν στα ψυχοτεχνικά και άλλα στην συνέντευξη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες