Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Al-g
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Al-g »

Διάβασα στη νομοθεσία ότι στα ψυχιατρικά θα έχουμε συνέντευξη. Για ποιο λόγο έβαλαν και προφορική εξέταση που καταλαβαίνω ότι θα είναι και αυτό συνέντευξη; Εκτός αν η προφορική εξέταση δεν θα είναι συνέντευξη αλλά εξέταση στην ίδια ύλη που θα έχουμε και στα γραπτά. Δε πιστεύω ότι σε αυτό θα είναι αυτό που έχω διαβάσει εδώ από αρκετούς για βύσματα και τέτοια επειδή θα γίνει μεγάλη φασαρία. Εσεις τι λέτε να είναι?
Άβαταρ μέλους
Al-g
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Al-g »

Κάτι παρόμοιο το έχω παρατηρήσει και σε μέτρηση ύψους για διαβατήριο να είναι ο άλλος 1,72 και να του λένε 1,68 ότι βγαίνει και να έχει μετρηθεί ποιο πριν και από γιατρο και να ξέρει ότι τόσο ειναι.
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Var »

AL g δεν ξέρω αν τρολαρεις γενικώς, εγώ θα συμφωνήσω με τον κογιότ. Τι σχέση έχει η ψυχιατρική εξέταση με την προφορική εξέταση στην ύλη πως μπορείς λογικά να τα συνδυάσεις αυτά; Στην ψυχιατρική εξέταση βλέπουν αν είσαι τρελός ή αν είσαι νορμάλ γιατί θα οπλοφορουν. Στην προφορική εξέταση της ύλης θα σε ρωτάνε ερωτήσεις σχετικά με την ύλη και θα σε βαθμολογούν. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω οι απορίες σου είναι αρκετά ανόητες θα έλεγα
Άβαταρ μέλους
Al-g
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Al-g »

Οκ οπότε η προφορική εξέταση θα είναι εξέταση απ' την ύλη οκ το έχω. Απλός είδα ότι στα ψυχομετρικα ότι θα έχει συνέντευξη και στη προφορική εξέταση νόμιζα ότι και αυτό θα ήταν συνέντευξη. Ε 2 συνεντεύξεις δε μου φαίνονταν πολύ λογικό.
Intel I9
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Intel I9 »

Η προκήρυξη θα βγει τον Ιανουάριο του 2023. Θα έχει μοριοδότηση όπως την ξέρουμε σε προκήρυξεις για αστυνομία όπως οι ειδικοί φρουροί και συνοριοφυλακες. Η θέσεις ΠΕ και ΤΕ θα έχουν γραπτές και προφορικές εξετάσεις.
Άβαταρ μέλους
Al-g
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Al-g »

Μπορείς να βάλεις και το λινκ που το είδες; Τα έχω κοιτάξει όλα και δε το έχω δει πουθενά γραμμένο οπός το γράφεις.
User212223
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από User212223 »

Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Guardian1 »

Προφορικές εξετάσεις και γραπτα θα έχουν όλοι. Και οι ΔΕ!Μόρια δεν έχουν αναφερθεί πουθενά, ούτε στη διαβούλευση.

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 353
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Intel I9 έγραψε:Η προκήρυξη θα βγει τον Ιανουάριο του 2023. Θα έχει μοριοδότηση όπως την ξέρουμε σε προκήρυξεις για αστυνομία όπως οι ειδικοί φρουροί και συνοριοφυλακες. Η θέσεις ΠΕ και ΤΕ θα έχουν γραπτές και προφορικές εξετάσεις.
Αλλο παλι και τουτο.

Άβαταρ μέλους
Al-g
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Al-g »

Το ανησυχητικό δεν είναι αυτό το ανησυχητικό είναι κάτι που διάβασα σήμερα. Εξέταση γραπτών σε 2 μέρει από 3 ώρες το καθένα Το ένα θα έχει πολλαπλή επιλογή οπότε σκεφτείτε ότι δε Θα είναι ίσα Με 50-100 ερωτήσεις για αυτό το χρόνο υπολογίστε τουλάχιστον 600 ερωτήσεις. Το δεύτερο μέρος θα είναι το δοκιμιο που δε ορίζει στο περίπου το θέμα Θεορω αυτό που γράφει ότι είναι πολύ αόριστο και θα είναι και αυτό άλλες 3 ώρες οπότε δε θα είναι ένα εύκολο θέμα σίγουρα που να μπορεί να γραφτεί σε 45 λεπτά αλλά κάτι που θα θέλει πολύ σκέψη.
Sokratis123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Sokratis123 »

Εκτός χρόνου &Τόπου...
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από NLOK10 »

Coyote έγραψε:
Intel I9 έγραψε:Η προκήρυξη θα βγει τον Ιανουάριο του 2023. Θα έχει μοριοδότηση όπως την ξέρουμε σε προκήρυξεις για αστυνομία όπως οι ειδικοί φρουροί και συνοριοφυλακες. Η θέσεις ΠΕ και ΤΕ θα έχουν γραπτές και προφορικές εξετάσεις.
Αλλο παλι και τουτο.

Σταμάτα ρε αλεπουδιαρη που τα ξέρεις όλα. Ο άνθρωπος μπορεί να έχει άνθρωπο στο χωριό που ξέρει τον μπατζανακη του δημάρχου μεταμόρφωσης ο οποίος γνωρίζει αυτόν που βάζει αντισηπτικό στα έδρανα της βουλής και να του το είπε. Εσύ τώρα τι θες; 😂😂

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 353
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

NLOK10 έγραψε:
Coyote έγραψε:
Αλλο παλι και τουτο.

Σταμάτα ρε αλεπουδιαρη που τα ξέρεις όλα. Ο άνθρωπος μπορεί να έχει άνθρωπο στο χωριό που ξέρει τον μπατζανακη του δημάρχου μεταμόρφωσης ο οποίος γνωρίζει αυτόν που βάζει αντισηπτικό στα έδρανα της βουλής και να του το είπε. Εσύ τώρα τι θες; 😂😂

Εμενα να μου επιτρεψεις να ειμαι καχυποπτος, εχω πηγες εμενα που με βλεπεις😂 το παιδι λεει ψεμματα ειναι αντιπροσωπος και εκπροσωπος🥸🥸

Η προκηρηξη θα ειναι στα προτυπα της ΠΑΛΙΑΣ ΕΥΠ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ✝️✝️

Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 177

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Ρε αλήθεια τώρα, άλλη δουλειά δεν έχετε από το φτιάχνετε φέικ προφίλ και να λέτε ότι να ναι. Η αλήθεια είναι ότι το 90% πού θα συμμετάσχει σε αυτή την προκήρυξη θα έδινε κ@λο για να είναι η προκήρυξη όπως ακριβώς την περιέγραψε ο Ι10 αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να είναι με μόρια και η δευτεροβάθμια να μην έχει εξετάσεις.
Lina944
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Lina944 »

Σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό θα ήθελε μόρια όπως παλιά, αλλά όχι και 90%. Με τόση ανεργία που υπάρχει, θα δηλώνουν πιο εύκολα οι πτυχιούχοι που δεν είχαν μόρια από ΙΕΚ κλπ. Βέβαια οκ την γνώμη μου λέω μην παρεξηγηθώ.

Επίσης, διορθώστε με αν κάνω λάθος, απλά γιατί μπερδεύτηκα με τα προηγούμενα μηνύματα... Με την προφορική εξέταση εννοούν την συνέντευξη. Δεν εννοούν προφορική εξέταση της ύλης όπως είπατε πιο πάνω. Λάθος κατάλαβα; Άλλωστε, άλλα πράγματα θα σε ρωτήσουν στα ψυχοτεχνικά και άλλα στην συνέντευξη.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες