Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από lazarus »

Κάλυψαν πάλι σήμερα. Καλη επιτυχία παιδιά
GioPat
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από GioPat »

Καλησπέρα παιδιά, έβγαλε πάλι ότι θα πάρει για να συμπληρώσει τα κενά.
Εδώ το link https://www.fireservice.gr/el_GR/-/-diadikasia-kalypses-diakosion-trianta-pente-235-kenon-theseon-pyrosbeston-epochikes-apascholeses-enemerose-ypopsephion-

Βάση μορίων επιλέγονται αυτοί που θα πάνε τώρα; Τηρείται η σειρά που έχουμε στους πίνακες δηλαδή;

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από re pate kala re »

GioPat έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, έβγαλε πάλι ότι θα πάρει για να συμπληρώσει τα κενά.
Εδώ το link https://www.fireservice.gr/el_GR/-/-diadikasia-kalypses-diakosion-trianta-pente-235-kenon-theseon-pyrosbeston-epochikes-apascholeses-enemerose-ypopsephion-

Βάση μορίων επιλέγονται αυτοί που θα πάνε τώρα; Τηρείται η σειρά που έχουμε στους πίνακες δηλαδή;

Ναι βάση των πινάκων κάθε ΔΙΠΥΝ

GioPat
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από GioPat »

Καλό θα ήταν πάντως να αναρτηθούν ανανεωμένοι οι πίνακες να ξέρουμε σε ποια σειρά είμαστε. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι βέβαια. Έτσι για να αγχωθούμε περισσότερο!

Καλή δύναμη σε όλους!

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από re pate kala re »

GioPat έγραψε:Καλό θα ήταν πάντως να αναρτηθούν ανανεωμένοι οι πίνακες να ξέρουμε σε ποια σειρά είμαστε.Όχι ότι θα αλλάξει κάτι βέβαια. Έτσι για να αγχωθούμε περισσότερο!

Καλή δύναμη σε όλους!

Παίρνεις τον πίνακα που είσαι τον τυπώνεις και σβήνεις όνόματα απλό

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από MakisD »

Παιδιά η κλήρωση για τις ισοβαθμίες ποτε ειχε γίνει γιατί δεν με είχαν καλέσει...2020 σειρά και μπηκε ο πάνω μου που είχαμε ολα τα ιδια σε μόρια απολυτήριο και ε. Δ ... Ξέρει κάποιος να μ πει;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

MakisD έγραψε:Παιδιά η κλήρωση για τις ισοβαθμίες ποτε ειχε γίνει γιατί δεν με είχαν καλέσει...2020 σειρά και μπηκε ο πάνω μου που είχαμε ολα τα ιδια σε μόρια απολυτήριο και ε. Δ ... Ξέρει κάποιος να μ πει;

Η συνολική βαθμολογία για κάθε υποψήφιο πολλαπλασιάζεται επί τον συντελεστή εκατό (100). Σε περίπτωση ισοβαθμίας δυο ή και περισσότερων υποψηφίων επιλέγεται σύμφωνα με τα παρακάτω κατά σειρά κριτήρια: Α. Εκείνος που έχει υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά, β. Εκείνος που έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως επαγγελματίας οπλίτης (ΕΠ. ΟΠ) στις Ένοπλες Δυνάμεις, γ. Εκείνος που έχει υπηρετήσει ως έφεδρος αξιωματικός, δ. Ο ασκών την επιμέλεια γονέας με τα περισσότερα ανήλικα παιδιά, ε. Ο έχων το μεγαλύτερο βαθμό τίτλου σπουδών. Σε περίπτωση εκ νέου ισοβαθμίας διενεργείται κλήρωση από την οικεία Επιτροπή Πρόσληψης, παρουσία των ισοβαθμούντων υποψηφίων. Η μη προσέλευση των ενδιαφερομένων δεν αναβάλλει τη διαδικασία της κλήρωσης.

Αρχικά, το σώμα δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του για καμία κλήρωση. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος προηγείται έναντί σου ως προς τα παραπάνω κριτήρια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Ιουν 11, 2022 9:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από MakisD »

Έχουμε ολα τα ιδια και είμαι στο τελευταίο στάδιο κλήρωσης απλα δεν με κάλεσαν
Άβαταρ μέλους
ypopsifios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ypopsifios »

Καλησπέρα από εμένα, είχα κάνει τα χαρτιά μου το 2020 και με πήραν τώρα τηλέφωνο για εποχικό. Εργάζομαι σε μια καλή εταιρεία και το σκέφτομαι. Θέλω πολύ να γίνω πυροσβέστης αλλά φοβάμαι την επαγγελματική αποκατάσταση στο μέλλον. Είμαι 31 χρονών. Θα μας πάρουν μόνιμους μετά από κάποια χρόνια; Ποιο είναι το όριο ηλικίας για τους εποχικούς;
Π. Φ 344
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

MakisD έγραψε:Έχουμε ολα τα ιδια και είμαι στο τελευταίο στάδιο κλήρωσης απλα δεν με κάλεσαν

Χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία είναι λίγο δύσκολο να πάρεις απάντηση.

Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από lazarus »

Θα σου απαντήσω εγώ. Στην εταιρία που δουλεύεις είσαι σίγουρος ότι του χρόνου μπορεί να μην σε απολυσουν; Εγω θα σου έλεγε ναι. Να πας εποχικος και να κάνεις υπομονή...6 μήνες πυροσβεστης για αρχή. Και το χειμώνα ταμειο. Το παααρα πολυ δε μια 3ετια θα σε έχει κάνει 5ετης υποχρεωσης η τέλος πάντων θα σε πάρει 12μηνο! Αν αρνηθείς άλλη ευκαιρία δεν θα έχεις στο ΠΣ να το ξέρεις
Άβαταρ μέλους
ypopsifios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Για να σε κάνουν σε 3 χρόνια 5ετη πρέπει να βγει προκήρυξη;
Π. Φ 344
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Αν η εταιρεια που δουλευεις σου προσφερει καλο μισθο σιγουρια κ εξελιξη δεν νομιζω να σουΦανει καλη ιδεα 6 μηνες να εισαι ανεργος χωρις καμια σιγουρη προοπτικη και μαλιστα χωρις να ξερεις σε ποια πολη θα βρεθεις αυριο μεθαυριο.

Αν η πυροσβεστικη ηταν το ονειρο σου κ θεωρεις οτι για εκει εισαι δεν θα ρωτουσες καν εδω.

Αυτα απο εμενα.

Άβαταρ μέλους
ypopsifios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Καλησπέρα,

Για να είχα κάνει αίτηση πάει να πει ότι ενδιαφέρομαι, είναι λογικό να έχεις κάποιες ανησυχίες όταν πρόκειται να αλλάξεις καριέρα.

Επίσης γνωρίζει κανείς αν σαν εποχικός μπορείς να μπεις στην σχολή Αξιωματικών μέσω πανελλαδικών;

Ευχαριστώ

Π. Φ 344
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες