Κομεν έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.dyk μια ερώτηση φίλε μήπως ξέρεις αν θα γίνουν προσλήψεις εποχιακούς πυροσβέστες. Είχα δηλώσει Χαλκιδική Πολύγυρο είχαν πάρει 36 μάχιμους εγώ είμαι 40 θέσει γνωρίζεις αν θα πάρει άτομα από τους ίδιους πίνακες χωρίς να αποχωρήσει κάποιος ;
Όσο δεν βγαίνει καινούργια προκήρυξη ισχύουν οι πίνακες του 20!
Κόσμο θα τραβάει αν δημιουργούνται κενά δλδ αν αποχωρεί κόσμος!
Στην περίπτωση σου θα πρέπει να φύγουν 4 άτομα! Μπορεί ήδη να έχουν φύγει κάποιοι!
Δυστυχώς όχι. Θα συνεχίσει να "τραβάει" από τη λίστα του 2020 για τα όποια κενά προκύπτουν.
Εποχικούς θα καθυστερήσει να ξαναπάρει παιδιά.
Προς το παρόν προέχει η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων του σώματος που προβλέπεται να γίνουν περισσότερες καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει να αναρτώνται αποστρατείες λόγω συνταξιοδότησης στο διαύγεια.
Φαντάζομαι ότι από τις 400 περίπου θέσεις (βγάζω έξω τους πτυχιούχους που θα πάρει λογικά), οι περισσότερες θα καλυφθούν από ήδη υπηρετούντες εποχικούς. Για τα κενά που θα προκύψουν από τους εποχικούς, υπάρχει περίπτωση να βγάλουν καινούρια προκήρυξη για εποχικούς; Δεδομένου ότι σε κάποιες περιοχές οι λίστες εξαντλούνται ή θα καλέσουν επιλαχόντες από διπλανούς νομούς κλπ; Έχει κάποιος κάποια πληροφορία;
Θα δείξει φίλε το πιο πιθανό είναι επιλαχοντες αλλά όντως σε αρκετές περιοχές τελειώνουν και μπαίνουν με 0 μόρια έλεος... Θα δούνε τ κενά πρώτα... Παντως δεν είναι μόνο αυτά τ κενά γτ υπήρξαν κ αλλες προκηρύξεις στις οποίες φύγανε.
Ειναι πολυ καλο παραθυρο για να μπεις στο σωμα απλα θελει ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτα και εποχικος αν εχεις κατι απο αυτα θα μπεις σαν επιλαχων τουλαχιστον και ποτε δεν ξερεις απλα κοιτα το οριο ηλικιας πρεπει να ειναι μεχρι 31 για τους εθελοντες
Ευχαριστω πολυ απλα οχι δε δηλωσα εμοδε. Δεν ειχα τα κριτήρια μοριοδοτησης. Τα κριτήρια τα εχω για εποχικος ίσως ειμαι και 1ος στη λιστα! Η για μονίμων πυροσβεστων ισως εκεί περάσω! Θελω μια από τις 2
V.p μη παιρνεις και ορκο οτι η προκυρηξη μονιμων σε συμφερει, παντα οι εποχικοι θα εζουν προταιρεοτητα ειδικα οι εποχικοι που δουλεψαν το καλολαιρι του 21.