Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από IN COLD BLOOD »

Καλά ο καθένας ότι θέλει ακούει. Πολλά λέγονται αλλά η ουσία είναι ότι ο υπουργός είπε πως φέτος δεν θα γίνουν προσλήψεις για το πυροσβεστικό σώμα. Οι εποχικοί είναι ήδη σε αναμμένα κάρβουνα και υπόσχονται κινητοποιήσεις αμέσως μετά το τέλος της αντιπυρικης.
Thanasis sxal
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Thanasis sxal »

Ρε παιδιά εντάξει ας μην τρελαθούμε ας μη νομίσουν αυτοί που μπήκαν με μηδέν μόρια ότι θα αποκατασταθούν έφαγες μόνιμοι γρήγορα δεν έχουν τίποτα από εφόδια
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Predator »

Εγώ παρακαλάω το θεό να κάνει τους εποχικούς έστω 5 ετης για να προχωρήσουν οι λίστες ! Είναι το μόνο που προσωπικά εμένα μεσυμφέρει . δν έχω καν υπομονή να περιμένω για μονιμότητες.. Καλώς ή κακώς από προκήρυξη μόνιμος δν υπογράφεις μόνο 5ετιες ή 7ετια Ο μόνος νόμιμος τρόπος για μόνιμος απευθείας είναι οι πανελλαδικές κ μπορεί να σας το πει κ ο ΔΥΚ. Παιδιά για καλό πρωτίστως δικό μου μετά δικό σας εύχομαι οι εποχικοί έστω οι περισσότεροι να γίνουν άμεσα 5ετης μπας κ μπω ποτε 😂

Άβαταρ μέλους
Puros
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Puros »

Ο υπουργός είπε αυτή την αντιπυρική δλδ μέσα στο καλοκαίρι δεν απέκλεισε νοέμβρη δεκέμβρη.απ όσο ξέρω δλδ.τώρα τι να πω παιδιά θα δούμε .μακάρι να μονιμοποιηθούμε οι εποχικοί κάποια στιγμή
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επίσης να ξέρετε ότι μέσω ευρωβουλευτή ακουσα ότι οι κάτω των 30 θα πάνε για μονιμότητα .. Οι άνω των 30 ειδικά όσοι είναι 35+ πολύ δύσκολο.. Μάλιστα ακουσα ένα σκηνικό ότι ένας μίλησε με βουλευτή κ ρώτησε εάν οι εποχικοί μονιμοποιηθούν κ όταν τ παιδι είπε ότι είναι 33 τότε ο βουλευτής αυτός του είπε καλύτερα να βρει κάτι άλλο κ ότι δν θέλει να τον απογοητεύσει
Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από lazarus »

Ότι να ναι διαβάζω εδώ μέσα. Δηλαδη φίλε μου θα του πει είσαι πάνω από 33 ευχαριστούμε που δούλεψες 4 αντιπυρικές πήγαινε τωρα οικοδομή η για ελιές και έχει ο θεος; Βγάζουν νόημα αυτά που σκαρφιζεστε και τα γράφετε ορισμενοι; Είπε ο φίλος του φίλου στο φίλο ο φίλε και ισχύει αυτο; Και 45 να είναι θα τον απορροφήσει κάποια στιγμή. Αλλιως δεν θα έβαζε οριο ηληκιας στους οδηγούς τα 45 έτη! Δεν θα τον κάνει σίγουρα μόνιμο αλλά 5ετης υποχρεωσης σίγουρα με συνεχές ανανεώσεις ως που να πάρει σύνταξη. Δεν έχει διωξει όχι ένα. Αλλα ούτε μισό εποχικό από το σώμα ποτε. Ολοι τους έχουν απορροφηθεί! Το τι θέλουμε Και το τι σκαρφιζομαστε εμείς με το τι γίνεται πραγματικά και τι θα γίνει απέχει πολύ! Δεν είμαι εποχικος όχι ακόμη τουλάχιστον. Αλλα όσοι είναι ήδη από τους 2500 και ο τελευταίος θα απορροφηθεί
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Rad. »

Παιδιά καλησπέρα.

Πρέπει να καταλάβατε ότι βουλευτές αλλά και υπουργοί είναι τόσο άσχετοι με το θέμα που ο περιπτεράς της γειτονιάς σίγουρα θα γνωρίζει περισσότερα επ αυτου.

Πολλα άτομα του φόρουμ είναι πιο ενημερωμένα χωρίς καμία υπερβολή ή μορφή ειρωνείας.

Η αλητεία της ΝΔ είναι εξοφθαλμη, από το γεγονός ότι προσβάλλει τους εποχικούς ακριβώς μετά το πέρας της αντιπυρικής του 21, επιπλέον βγάζουν άχρηστο το Beriev όταν πέρσι με επίσημο αίτημα ο Δενδιας ζητούσε και δεύτερο από τη Ρωσία.

Αυτό γιατί ξέρουν ότι και φέτος θα έχουμε παρόμοιες καταστάσεις, θα επιχειρούν ομως μόνο καναντερ επειδή η στάση της Ελλάδας για την Ουκρανία ήταν πιο αντιΡωσικη και από της Αμερικής.
Οπότε το καλοκαίρι δε θα φταίει ή ΝΔ που δε θα επιχειρούν τα Beriev, αλλά τα ίδια Beriev.

Η μετάθεση ευθυνών είναι χαρακτηριστικό της ΝΔ.

Φταίνε οι μπαταχτσηδες για το ρεύμα, ο πόλεμος για την ακρίβεια, οι πολιτες για το οτι ειμαστε πρωτοι σε θανατους ανα εκατομμυριο απο Covid 19, τα μποφορ στην Ευβοια, το χιόνι που έπεσε μεσημέρι και όχι βράδυ.

Εχουν καταλάβει ότι βουλιάζουν, βολεύουν τα παιδιά τους πριν πηδηξουν απ το καραβι,
-Ο Μιτσοτακης εβαλε το γιο του στο Ευρωκοινοβουλειο με 5.000 το μηνα,
-Ο Αδωνις έβαλε την κόρη του στο Ελληνικό,
-Η Ντορα την κορη της Αλεξια σύμβουλο επικοινωνίας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με 2.356 ευρώ
-Ο Δημοσχακης το γιο του Γυμναστη στη Βουλη,
-Η Παναγιωταρέα την κόρη της Στην Παγκόσμια Τράπεζα, με μισθό 11.000.

πως σας φαίνεται που παρακάλαμε για μια εποχική θεση.

Και αφου εχεις μάθει σε αυτη τη Δημοκρατία και στα ραβασάκια Πορτοσαλτε έρχονται ξένοι εννοείτε Δημοσιογράφοι, σου κανουν μια αυτονόητη ερώτηση, νευριάζεις βλ.(Σάμος) ή παθαίνεις μίνι εγκεφαλικό βλ.David Ignatius.

Πλατειαζω, αλλά είναι χρήσιμο για εμας να γνωρίζουμε που εναποθετουμε το μέλλον και την ελπίδα μας.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rad. την Πέμ Μάιος 19, 2022 1:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Κοιτα η αλήθεια είναι ότι μόνιμος μετά από εποχικός μέχρι 40 χρονων. Ακούγεται παρα πολύ κι από άτομα της πυροσβεστικής υψηλόβαθμα και από πολιτικά στόματα και δεύτερη 5ετια βς εποχικοί κ μετά 5ετης.. Ρωτηστεκαι θα μάθετε.

εμένα κάπως με απογοήτευσαν γιατί κρι συζητούσα κ μ λέει να ξέρεις θα δώσουν σημασία στους κάτω των 30.. Για σκέψου ο άλλος να μπει εποχικός στα 35 κ αν υπογράψει δεύτερη πενταετία εποχικός δν θα προλάβει την ηλικία να γίνει μόνιμος αυτή είναι η μαλακια

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Για σύνταξη μην ακούω χαζά ! Αν μπεις 45 χρονων κ δν έχεις πολλά ένσημα και τα δεκα χρόνια εξαγοράσιμαπου τα κάνουν πολλοί δν αρκούν για σύνταξη. εδώ οι εποπ που μπήκαν τώρα τους λένε σύνταξη δεν.. Δλδ εγώ θα έχω κάνει χαζό δουλειές μέχρι τα 35 πχ και ξαφνικά μπαίνω εποχικός και θα πάρω κ σύνταξη ειδικά όταν 5χρονια κ παραπάνω τα έχω φάει σαν επιχικος; Δυστυχώς κανεις μας δν θα πάρει.. Για να πάρουμε σύνταξη από αυτό θα έπρεπε να έχουμε

μπει βαριά μέχρι τα 25 ως εποχικοί πχ

Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από lazarus »

Ειναι και ατομα που εχουν φουλ ενσημα απο τα 20. Εγω πχ εχω 11 χρονια συνεχης εργασιας με ενσημα. Και αυτη την στιγμη δοξα το θεο συνεχιζω να εχω απο ιδιωτικο τομεα. Και 35 να εμπαινα εποχικος εχω πανω απο 130 μηνες ενσημα εως σημερα. Οποτε δεν θα ειχα προβλημα με την συνταξη. Και ας μην με εκανε μονιμο. Ας μου ανανεωνε 5ετιες. Περι ορεξεως ομως κολοκυθοπιτα... Το θεμα ειναι οτι ειμαστε πολιτες. Ας μπουμε καποιοι εστω εποχικοι για αρχη και βλεπουμε. Αλλα ολα ειναι θεμα τυχης. Μπορει η επομενη εποχικων να βγει σε 10 χρονια. Οποτε τσαμπα συζηταμε.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ναι σωστά ας μπούμε πρώτα αλλά κάνουν ***** κ δν πρέπει να μείνει έτσι αυτό
Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από lazarus »

Τι δουλευει σωστα σε αυτη την χωρα; Πλακα κανουμε; Εδω εχει 9000 κενα το ΠΣ και η ΝΔ περνει καργα ειδικους φρουρους και συνοριοφυλακες! Μαζεψε μορια φιλε μου οσα μπορεις και αν βγαλει παλι εποχικων εβγαλε. Αν δεν βγαλει την υγεια μας να εχουμε και ολα καλα.
Άβαταρ μέλους
Puros
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Puros »

Αυτο που σας ειπα για 2 προκ. ισχυει το ειπε και ο υπαρχηγος σε περιοδεια στην Ελλάδα.ειπε και για ηλικιακο και δεν μαρεσε αυτο ενω ο αρχηγος ειχε πει οτι θα μπουμε ολοι οι εποχικοι. ψηφουλακια ειναι αυτα οπως και οτι θα βγαλει 1000-1500 ατομα που θα παρει στην πρωτη προκ. ας απαντηαουν ατομα που πραγματικα γνωριζουν οχι βουλευτες και *****.d.y.k εσυ αν μπορεις να μαθεις κατι .η προκ. θα βγει μετα την αντιπυρικη. αυτα παιδια
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Για τι ηλικιακο οριο δλδ μιλησε;Ελλαδισταν φιλε μου

Πρωτη γραμμη στις φωτιες το καλοκαιρι αλλα για ολο το χρονο εισαι μεγαλος.

Ζουμε απιθανα πραγματα.

Άβαταρ μέλους
Puros
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Puros »

35 για εποχικούς.μακάρι να μην επαληθευτούν αυτά και να μπει το 45 συν αντιπυρικές. στην αρχή είχε πει ο αρχηγός δεν θα μπει ηλικιακό. Τι να πω παιδιά
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες