Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από Anemelossss »

Ακριβως ετσι ειναι φιλε police_σφ

Police_ΣΦ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Police_ΣΦ »

Με πονάει η κοιλιά μου πηγαίνεμε νοσοκομείο φέρε μου τα φάρμακα κτλ κτλ... ακούστε τον ανέμελο πως τα λέει
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ακριβως οπως τα λες ειμαστε... Δουλοι τους ειμαστε... Εχουν περισσοτερα δικαιωματα απο ολους εμας... Και φυσικα μας βλεπουν σαν σκουπιδια ;) ευχαριστω για την στηριξη... Ασε να λενε οσοι δεν γνωριζουν στο τελος θα τα παθουν...
Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Tony 99 »

Καλός η κακός έτσι εχουνε τα πράγματα από την άλλη όμως μην είναι και κάποιοι αχάριστοι με απολυτήριο 10 μπήκανε κάποιοι που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και τώρα το παίζουν αστυνομικοί κομάντος και μάγκες δηλαδή έλεος από το πουθενά αστυνομικοί μην γινόμαστε αχάριστοι σε αυτό. Όσοι θέλανε να μπουνε πραγματικά αστυνομία θα δίνανε πανελλήνιες μια ευκαιρία βγήκε ξαφνικά και πολλοί καλα κάνανε και την εκμευταλευτικανε
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

Και το άλλο καλό παιδιά είναι ότι ξεκούραστα βγάζουμε ένα χιλιάρικο. Να λέμε και τα θετικά.
Police_ΣΦ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Είναι για γέλια όσοι το παίζουν κομάντο κτλ απλά.. Καταρχάς σαν ΣΦ Δεν έχεις δικαίωμα να ελέγξεις έλληνα πολίτη ταυτότητες κτλ είσαι μόνο για τους αλλοδαπούς και τπτ παραπάνω.. Όταν με το καλό που το εύχομαι μετά από 13 χρόνια η 8 δεν θυμάμαι καλά γίνεις αστυφύλακας τότε θα μπορείς πολλα παραπάνω πράγματα.. Επίσης τους λαθρο ούτε για πλάκα δεν φέρνεις αντίριση η οτιδήποτε να τους κανείς χωρίς λόγο εννοείται πάντα γιατί Μπαίνουν στη μέση ΟΗΕ Ανθρώπινα δικαιώματα κτλ και έχεις πάει σπίτι σου για πλάκα.. Ανεμελε αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με
Police_ΣΦ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Για το μισθό δεν το συζητάγαμε border για τος εποχές που διανύουνε μια χαρά είναι.. Ειδικά αν είσαι και στο τόπο καταγωγή σου και δεν έχεις ενοίκια κτλ..
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 211

Δημοσίευση από BorderRanger »

PoliceΣΦ εσύ τώρα που πέρασε ή ηλικία σου κι δε μπορείς να κάνεις αίτηση, αρχισες να λες όλο αρνητικά για τους ΣΦ ενώ πριν ήθελες να κάνεις αίτηση και ρωτούσες συνέχεια αν έχουμε κάνα νέο και καιγοσουνα.Εισαι γελοίος, άκου λέει δε μπορεί να ελενξει Έλληνα πολίτη και είναι ένας απλός σεκιουριτακος και κάνει τη καμαριέρα των λαθρομεταναστων.

Τώρα που πέρασε ή ηλικία σου αρχισες να λες κομπλεξικα πράγματα.

Για γέλια εισαι.

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εχουμε παιδια που ειναι τμήμα ελεχνουν κανονικά απλα δεν μπορουν να γράφουν κλήσεις κλπ μονο ελενχους... Αποκει κ περα ολα τα υπολοιπα είναι ετσι οπως τα λεει ο police σφ... Ουσιαστικά νταντά στους λαθρο εισαι αλλα οχι οτι δεν μπορεις να φερεις αντιρρήσεις...
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Οσο αφορά τον μισθό ειναι χιλιαρικο ξεκούραστο... Απλα εμεις που ειμαστε στα ενοίκια δεν μένουν... Αν εισαι στο μερος σου ειναι πολύ πενα... Εγω προσωπικά ειμαι της αποψης μπορεί τωρα να μην βάζεις λεφτα στην ακρη αλλα οταν γινεις μονιμος κ πας στο μερος σου θα εχεις βρεξει χιονισει ενα μηνιατικο και θα βαζεις και στην άκρη... Εν ολίγοις τώρα απλά δεν θα πεινάσεις... !
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από NLOK10 »

Κουράσατε μερικοί. Για 170η φορά θα κάνω μια παράκληση. Μπορείτε να μην λέτε πράγματα τα οποία ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΎΝ ΤΟ ΝΉΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΗ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ; Μερικοί μπορεί να μπαίνουν να βλέπουν 10 σελίδες και να λένε, ώπ έχουμε κάποιο νέο και ανταυτού να βλέπουν όλες αυτές τις *****! Ευχαριστώ κ συγνώμη.

Alr4
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Alr4 »

Μάγκες μου επειδή παρακολουθώ που και που το γίνεται τζάμπα χαλιέστε και μαλωνετε. Η προκήρυξη είτε βγει τώρα είτε σε κάτι μήνες είτε σε κάτι χρόνια δεν εξαρτάται από κανέναν μας. Όλα είναι συμφέροντα πολιτικά ή προσωπικά. Κάποιοι θέλουν να βγει η προκήρυξη γρήγορα κάποιοι να αργήσει. Οπότε υπομονή και όταν με το καλό βγει θα κάνουμε τα χαρτάκια μας όσοι και όσες από εμάς μπορούμε τη τότε χρονική στιγμή. Εγώ για παράδειγμα θέλω να βγει μετά τον Σεπτέμβρη δεν θα κάθομαι να παρακαλάω και να λέω εσύ ασυναρτησίες στο νήμα και να μαλώνω με τον καθένα. Καλή συνέχεια
Άβαταρ μέλους
fnFAL
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από fnFAL »

👏👏👏
Συνοριοφυλακας25
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Συνοριοφυλακας25 »

Ανέμελος = αργοσχολος, αλλη δλεια δεν έχει μας τα έχει πρήξει, Αμα ειναι αυτός στο σώμα εγω ειμαι αστροναύτης
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Για να δω εισαι αστροναυτης ; Αν οχι βγαλε το σκασμο...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες