Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Ακριβως ετσι ειναι φιλε police_σφ
Με πονάει η κοιλιά μου πηγαίνεμε νοσοκομείο φέρε μου τα φάρμακα κτλ κτλ... ακούστε τον ανέμελο πως τα λέει
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ακριβως οπως τα λες ειμαστε... Δουλοι τους ειμαστε... Εχουν περισσοτερα δικαιωματα απο ολους εμας... Και φυσικα μας βλεπουν σαν σκουπιδια ;) ευχαριστω για την στηριξη... Ασε να λενε οσοι δεν γνωριζουν στο τελος θα τα παθουν...
Καλός η κακός έτσι εχουνε τα πράγματα από την άλλη όμως μην είναι και κάποιοι αχάριστοι με απολυτήριο 10 μπήκανε κάποιοι που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και τώρα το παίζουν αστυνομικοί κομάντος και μάγκες δηλαδή έλεος από το πουθενά αστυνομικοί μην γινόμαστε αχάριστοι σε αυτό. Όσοι θέλανε να μπουνε πραγματικά αστυνομία θα δίνανε πανελλήνιες μια ευκαιρία βγήκε ξαφνικά και πολλοί καλα κάνανε και την εκμευταλευτικανε
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 111
Και το άλλο καλό παιδιά είναι ότι ξεκούραστα βγάζουμε ένα χιλιάρικο. Να λέμε και τα θετικά.
Είναι για γέλια όσοι το παίζουν κομάντο κτλ απλά.. Καταρχάς σαν ΣΦ Δεν έχεις δικαίωμα να ελέγξεις έλληνα πολίτη ταυτότητες κτλ είσαι μόνο για τους αλλοδαπούς και τπτ παραπάνω.. Όταν με το καλό που το εύχομαι μετά από 13 χρόνια η 8 δεν θυμάμαι καλά γίνεις αστυφύλακας τότε θα μπορείς πολλα παραπάνω πράγματα.. Επίσης τους λαθρο ούτε για πλάκα δεν φέρνεις αντίριση η οτιδήποτε να τους κανείς χωρίς λόγο εννοείται πάντα γιατί Μπαίνουν στη μέση ΟΗΕ Ανθρώπινα δικαιώματα κτλ και έχεις πάει σπίτι σου για πλάκα.. Ανεμελε αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με
Για το μισθό δεν το συζητάγαμε border για τος εποχές που διανύουνε μια χαρά είναι.. Ειδικά αν είσαι και στο τόπο καταγωγή σου και δεν έχεις ενοίκια κτλ..
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
PoliceΣΦ εσύ τώρα που πέρασε ή ηλικία σου κι δε μπορείς να κάνεις αίτηση, αρχισες να λες όλο αρνητικά για τους ΣΦ ενώ πριν ήθελες να κάνεις αίτηση και ρωτούσες συνέχεια αν έχουμε κάνα νέο και καιγοσουνα.Εισαι γελοίος, άκου λέει δε μπορεί να ελενξει Έλληνα πολίτη και είναι ένας απλός σεκιουριτακος και κάνει τη καμαριέρα των λαθρομεταναστων.
Τώρα που πέρασε ή ηλικία σου αρχισες να λες κομπλεξικα πράγματα.
Για γέλια εισαι.
Τώρα που πέρασε ή ηλικία σου αρχισες να λες κομπλεξικα πράγματα.
Για γέλια εισαι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εχουμε παιδια που ειναι τμήμα ελεχνουν κανονικά απλα δεν μπορουν να γράφουν κλήσεις κλπ μονο ελενχους... Αποκει κ περα ολα τα υπολοιπα είναι ετσι οπως τα λεει ο police σφ... Ουσιαστικά νταντά στους λαθρο εισαι αλλα οχι οτι δεν μπορεις να φερεις αντιρρήσεις...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Οσο αφορά τον μισθό ειναι χιλιαρικο ξεκούραστο... Απλα εμεις που ειμαστε στα ενοίκια δεν μένουν... Αν εισαι στο μερος σου ειναι πολύ πενα... Εγω προσωπικά ειμαι της αποψης μπορεί τωρα να μην βάζεις λεφτα στην ακρη αλλα οταν γινεις μονιμος κ πας στο μερος σου θα εχεις βρεξει χιονισει ενα μηνιατικο και θα βαζεις και στην άκρη... Εν ολίγοις τώρα απλά δεν θα πεινάσεις... !
Κουράσατε μερικοί. Για 170η φορά θα κάνω μια παράκληση. Μπορείτε να μην λέτε πράγματα τα οποία ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΎΝ ΤΟ ΝΉΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΗ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ; Μερικοί μπορεί να μπαίνουν να βλέπουν 10 σελίδες και να λένε, ώπ έχουμε κάποιο νέο και ανταυτού να βλέπουν όλες αυτές τις *****! Ευχαριστώ κ συγνώμη.
Μάγκες μου επειδή παρακολουθώ που και που το γίνεται τζάμπα χαλιέστε και μαλωνετε. Η προκήρυξη είτε βγει τώρα είτε σε κάτι μήνες είτε σε κάτι χρόνια δεν εξαρτάται από κανέναν μας. Όλα είναι συμφέροντα πολιτικά ή προσωπικά. Κάποιοι θέλουν να βγει η προκήρυξη γρήγορα κάποιοι να αργήσει. Οπότε υπομονή και όταν με το καλό βγει θα κάνουμε τα χαρτάκια μας όσοι και όσες από εμάς μπορούμε τη τότε χρονική στιγμή. Εγώ για παράδειγμα θέλω να βγει μετά τον Σεπτέμβρη δεν θα κάθομαι να παρακαλάω και να λέω εσύ ασυναρτησίες στο νήμα και να μαλώνω με τον καθένα. Καλή συνέχεια
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Ανέμελος = αργοσχολος, αλλη δλεια δεν έχει μας τα έχει πρήξει, Αμα ειναι αυτός στο σώμα εγω ειμαι αστροναύτης
-
- Αντισυνταγματάρχης
Για να δω εισαι αστροναυτης ; Αν οχι βγαλε το σκασμο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες