Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 267
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Ετσι ακριβως! Θα μπορουσα να κανω για εποπ περυσι αλλα δεν το επιχειρισα καν αφου διαβσα για ΣΦ και λιμενοφυλακες! Φετος το ξερω οτι δεν εχω το δικαιωμα. Του 94 η φουρνια οτι εκανε περυσι στους ΕΠΟΠ.
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 211

Δημοσίευση από BorderRanger »

Και γω πέρσι θα μπορούσαν να έχω μπει ΣΦ στην Αττική στους πρώτους 10 αλλά δεν έκανα χαρτιά γιατί ήξερα ότι θα βγει η οππι, οπότε ρίσκαρα να περιμένω και τελικά τον ήπιαμε λόγω πτυχίων.Ο καθείς κάνει τις επιλογές του.

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

BorderRanger έγραψε:Και γω πέρσι θα μπορούσαν να έχω μπει ΣΦ στην Αττική στους πρώτους 10 αλλά δεν έκανα χαρτιά γιατί ήξερα ότι θα βγει η οππι, οπότε ρίσκαρα να περιμένω και τελικά τον ήπιαμε λόγω πτυχίων.Ο καθείς κάνει τις επιλογές του.

Καλα η οππι μας αφησε ολους με τα σαγωνια ανοιχτα... Το θεμα ειναι να δικαιωθουμε σε αυτην και να ακολουθησουμε αυτο που μας αρεσει.
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ydneas »

Γνωρίζει κάποιος αν θα μοριοδοτουνται οι εποχικοί πυροσβέστες;
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από glock »

Επιλογές είναι κύριοι... Αλλά γνώμη μου είναι να αρπάζεις την ευκαιρία από τα μαλλιά. Οι καιροί είναι δύσκολοι
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Glock συμφωνω αλλα αμα δε σ αρεσει κατι πως να μπεις μονο για το μισθο; Εποπ δε πηγαινα με τπτ παροτι εμπαινα περσι. Ο καθενας διαλεγει αναλογα με τη ζωη του!
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

Ναι παιδιά εποπ κατά τη γνώμη μου καμιά σχέση με αστυνομία. Αστυνομία καλύτερα γιατί έχεις επαφή με πολίτες. Γνώμη μου πάντα.
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εκτος απο αυτο, ενας εποπ ή οβα αντιμετοπιζεται χειροτερα απο τους ανωτερους του, πολυ χειροτερα απο τι αντιμετοπιζεται ενας ΕΦ ή ΣΦ απο αξιωματικους κλπ!Χωρια οι μεταθεσεις!

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

Ναι αυτό το επιβεβαιώνω με τους περισσότερους αξιωματικούς έχουμε άριστες σχέσεις και χαβαλέ.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Politis1994 »

BorderRanger έγραψε:Πολίτη γιατί Δε μπήκες στα νησιά ΣΦ όταν έγινε ανοιχτή;Μόνο εσύ ευθύνεσαι για την αποτυχία σου

Ειχα δει μονο την αρχική που ήθελε εντοπιότητα... Μετα εκείνη την εποχή δεν ήξερα το φόρουμ... Και μετα δεν έμαθα ποτέ ότι έγινε ανοιχτή δεν πήρα γραμμή τίποτα. Και ενας φιλος μου μου έλεγε γιατί δε δηλώνεις; Και γω του λεω αφου δεν εχω εντοπιότητα... 😪Και μαλλον ειχε βγει η ανοιχτή

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Anemelossss »

Βασικα για τον λογο οτι εχεις επαφη με τους πολιτες ο στρατος ειναι καλυτερος...
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Anemelossss έγραψε:Βασικα για τον λογο οτι εχεις επαφη με τους πολιτες ο στρατος ειναι καλυτερος...
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Και οι επαφη με πολιτες πολλες φορες ειναι μαρτυρικη και η συνεννοηση και επαφη με συναδελφους εποπ καραβαναδες ολντ σχουλ ειναι αστα! Δεν εχω και τις καλυτερες αποψεις για τους περισσοτερους εποπ πραγματικα!
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Politis1994 »

Αεροπορία θα εισασταν κομπλε εποπ ακομα και οβα κλπ
Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Tony 99 »

Παιδιά άλλο στρατός άλλο αστυνομία ο στρατός προσωπικά για εμένα είναι πολύ πιο πολυάσχολος σχοινακια παρελάσεις σε καστροφες παντού είναι ενώ η αστυνομία έχει αλλά καθήκοντα άσε π σαν σφ θα κάνεις 8ωρα ενώ στον στρατό θα κανείς και 24 υπηρεσίες και με πιο λίγα λεφτά ο κάθε ένας ότι του αρέσει εγώ πρωσωπικα θέλω αστυνομία και ας έχει πιο πολύ κίνδυνο δεν το πάω τον στρατό θέλει να κανείς πολύ υπομονή με κάποιους από εκεί μέσα και ποτέ σχεδόν δεν θα βρεις το δίκιο σ ο κάθε ένας όμως κάνει της επιλογές του
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από glock »

Έχετε δίκιο. Αλλά σκεφτείτε να μην βγάλει άλλους ΣΦ ή να πάρει μόνο για Έβρο... Καλοί είναι οι ρομαντισμοι Μου άρεσει η αστυνομία, μου αρέσει να βοηθάω τον κόσμο, μου αρέσει να πάω ΟΠΚΕ Για να φοράω τα γιλέκα... Αλλά στο τέλος του μήνα ο μισθός πρέπει να μπαίνει. Όταν θα πρέπει να φέρεις χρήματα στην οικογένεια σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιαν 23, 2022 9:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες