Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Ετσι ακριβως! Θα μπορουσα να κανω για εποπ περυσι αλλα δεν το επιχειρισα καν αφου διαβσα για ΣΦ και λιμενοφυλακες! Φετος το ξερω οτι δεν εχω το δικαιωμα. Του 94 η φουρνια οτι εκανε περυσι στους ΕΠΟΠ.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Και γω πέρσι θα μπορούσαν να έχω μπει ΣΦ στην Αττική στους πρώτους 10 αλλά δεν έκανα χαρτιά γιατί ήξερα ότι θα βγει η οππι, οπότε ρίσκαρα να περιμένω και τελικά τον ήπιαμε λόγω πτυχίων.Ο καθείς κάνει τις επιλογές του.
-
- Συνταγματάρχης
Καλα η οππι μας αφησε ολους με τα σαγωνια ανοιχτα... Το θεμα ειναι να δικαιωθουμε σε αυτην και να ακολουθησουμε αυτο που μας αρεσει.BorderRanger έγραψε:Και γω πέρσι θα μπορούσαν να έχω μπει ΣΦ στην Αττική στους πρώτους 10 αλλά δεν έκανα χαρτιά γιατί ήξερα ότι θα βγει η οππι, οπότε ρίσκαρα να περιμένω και τελικά τον ήπιαμε λόγω πτυχίων.Ο καθείς κάνει τις επιλογές του.
Γνωρίζει κάποιος αν θα μοριοδοτουνται οι εποχικοί πυροσβέστες;
Επιλογές είναι κύριοι... Αλλά γνώμη μου είναι να αρπάζεις την ευκαιρία από τα μαλλιά. Οι καιροί είναι δύσκολοι
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Glock συμφωνω αλλα αμα δε σ αρεσει κατι πως να μπεις μονο για το μισθο; Εποπ δε πηγαινα με τπτ παροτι εμπαινα περσι. Ο καθενας διαλεγει αναλογα με τη ζωη του!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 111
Ναι παιδιά εποπ κατά τη γνώμη μου καμιά σχέση με αστυνομία. Αστυνομία καλύτερα γιατί έχεις επαφή με πολίτες. Γνώμη μου πάντα.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Εκτος απο αυτο, ενας εποπ ή οβα αντιμετοπιζεται χειροτερα απο τους ανωτερους του, πολυ χειροτερα απο τι αντιμετοπιζεται ενας ΕΦ ή ΣΦ απο αξιωματικους κλπ!Χωρια οι μεταθεσεις!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 111
Ναι αυτό το επιβεβαιώνω με τους περισσότερους αξιωματικούς έχουμε άριστες σχέσεις και χαβαλέ.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 85
Ειχα δει μονο την αρχική που ήθελε εντοπιότητα... Μετα εκείνη την εποχή δεν ήξερα το φόρουμ... Και μετα δεν έμαθα ποτέ ότι έγινε ανοιχτή δεν πήρα γραμμή τίποτα. Και ενας φιλος μου μου έλεγε γιατί δε δηλώνεις; Και γω του λεω αφου δεν εχω εντοπιότητα... 😪Και μαλλον ειχε βγει η ανοιχτήBorderRanger έγραψε:Πολίτη γιατί Δε μπήκες στα νησιά ΣΦ όταν έγινε ανοιχτή;Μόνο εσύ ευθύνεσαι για την αποτυχία σου
-
- Αντισυνταγματάρχης
Βασικα για τον λογο οτι εχεις επαφη με τους πολιτες ο στρατος ειναι καλυτερος...
-
- Συνταγματάρχης
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Και οι επαφη με πολιτες πολλες φορες ειναι μαρτυρικη και η συνεννοηση και επαφη με συναδελφους εποπ καραβαναδες ολντ σχουλ ειναι αστα! Δεν εχω και τις καλυτερες αποψεις για τους περισσοτερους εποπ πραγματικα!Anemelossss έγραψε:Βασικα για τον λογο οτι εχεις επαφη με τους πολιτες ο στρατος ειναι καλυτερος...
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 85
Αεροπορία θα εισασταν κομπλε εποπ ακομα και οβα κλπ
Παιδιά άλλο στρατός άλλο αστυνομία ο στρατός προσωπικά για εμένα είναι πολύ πιο πολυάσχολος σχοινακια παρελάσεις σε καστροφες παντού είναι ενώ η αστυνομία έχει αλλά καθήκοντα άσε π σαν σφ θα κάνεις 8ωρα ενώ στον στρατό θα κανείς και 24 υπηρεσίες και με πιο λίγα λεφτά ο κάθε ένας ότι του αρέσει εγώ πρωσωπικα θέλω αστυνομία και ας έχει πιο πολύ κίνδυνο δεν το πάω τον στρατό θέλει να κανείς πολύ υπομονή με κάποιους από εκεί μέσα και ποτέ σχεδόν δεν θα βρεις το δίκιο σ ο κάθε ένας όμως κάνει της επιλογές του
Έχετε δίκιο. Αλλά σκεφτείτε να μην βγάλει άλλους ΣΦ ή να πάρει μόνο για Έβρο... Καλοί είναι οι ρομαντισμοι Μου άρεσει η αστυνομία, μου αρέσει να βοηθάω τον κόσμο, μου αρέσει να πάω ΟΠΚΕ Για να φοράω τα γιλέκα... Αλλά στο τέλος του μήνα ο μισθός πρέπει να μπαίνει. Όταν θα πρέπει να φέρεις χρήματα στην οικογένεια σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιαν 23, 2022 9:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες