Guardian1 έγραψε:Lamdar92-Δικαστή τρολ όταν εγώ είπα ότι υπάρχουν 18 πολυτεκνοι για Κορυδαλλο με είπες τρολ.Τώρα είπες ότι πιστεύεις πως υπάρχουν 20 πολυτεκνοι με ιεκ.
Ε αυτοί διεκδικούν την θέση για πολύτεκνους αν έχει η περιοχή... Μετα ανταγωνισμό έχουν με τους άλλους με ιεκ και δεν παίζει ρόλο αν ειναι πολυτεκνοι ή οχι μετράει εμπειρία αγγλικά στις άλλες θέσεις χωρίς μόρια πολύτεκνους ... Εμείς που έχουμε ιεκ μας συμφέρει να πάρουν τις θέσεις αυτοί οι πολύτεκνοι με ιεκ
Καλημέρα ! Βλέπω εδώ γίνεται χαμός από μόρια να πω και εγώ τα δικά μου να μου πείτε αν έχω καμία μικρή ελπίδα β επικουρια 13,3 πτυχίο και 55 μήνες προϋπηρεσία + lower θέλω τήν γνώμη σας γενικές θέσεις δήλωσα παντού και εξωτερικος και εσωτερικος.
Guardian1 έγραψε:Lamdar92-Δικαστή τρολ όταν εγώ είπα ότι υπάρχουν 18 πολυτεκνοι για Κορυδαλλο με είπες τρολ.Τώρα είπες ότι πιστεύεις πως υπάρχουν 20 πολυτεκνοι με ιεκ.
Γκάρντιαν άμα δεις εσύ 18 άτομα και πάνω πολύτεκνους με πρώτη επιλογή Κορυδαλλό εύχομαι να σε βρω στη σχολή να σε πω ότι είσαι μάγκας. Αν όχι όμως εγώ την ιστορία θα την πω και θα σε αναζητήσω για να σε πω πόσο ψεύτης είσαι. Είπα δεν θα ασχοληθώ ξανά αλλά μην λέτε αερολογιες... Σε κάποιους μήνες θα δούμε αν λες αλήθεια
lamdar92 έγραψε:Γκάρντιαν άμα δεις εσύ 18 άτομα και πάνω πολύτεκνους με πρώτη επιλογή Κορυδαλλό εύχομαι να σε βρω στη σχολή να σε πω ότι είσαι μάγκας. Αν όχι όμως εγώ την ιστορία θα την πω και θα σε αναζητήσω για να σε πω πόσο ψεύτης είσαι. Είπα δεν θα ασχοληθώ ξανά αλλά μην λέτε αερολογιες... Σε κάποιους μήνες θα δούμε αν λες αλήθεια
Εγώ προσωπικά ξέρω 2 πολύτεκνους για Κορυδαλλό. Οπότε ο Γκάρντιαν δεν ξέρω αν γνωρίζει όντως ότι υπάρχουν τόση για Κορυδαλλό. Εγώ είπα 20 για ιεκ σε όλη την επικράτεια.
Motoroil5 έγραψε:Καλημέρα ! Βλέπω εδώ γίνεται χαμός από μόρια να πω και εγώ τα δικά μου να μου πείτε αν έχω καμία μικρή ελπίδα β επικουρια 13,3 πτυχίο και 55 μήνες προϋπηρεσία + lower θέλω τήν γνώμη σας γενικές θέσεις δήλωσα παντού και εξωτερικος και εσωτερικος.
Motoroil5 έγραψε:Καλημέρα ! Βλέπω εδώ γίνεται χαμός από μόρια να πω και εγώ τα δικά μου να μου πείτε αν έχω καμία μικρή ελπίδα β επικουρια 13,3 πτυχίο και 55 μήνες προϋπηρεσία + lower θέλω τήν γνώμη σας γενικές θέσεις δήλωσα παντού και εξωτερικος και εσωτερικος.
824 μόρια έχεις φίλος, λογικά πιάνεις μέσα.
Για έξω εξαρτάται απ' τα πόσα ΙΕΚ βρεθούν.
φίλε geomp Μήπως μπορείς Να υπολογίσεις Και τα δικά Μου μόρια (γιατι εγώ Δεν βγάζω άκρη)
β επικουρία 14,33 πτυχίο και 116 μήνες προϋπηρεσία (νομιζω ότι μετράνε οι 84) + αγγλικά LEVER 2 C1
Mak Marine έγραψε:φίλε geomp Μήπως μπορείς Να υπολογίσεις Και τα δικά Μου μόρια (γιατι εγώ Δεν βγάζω άκρη) β επικουρία 14,33 πτυχίο και 116 μήνες προϋπηρεσία (νομιζω ότι μετράνε οι 84) + αγγλικά LEVER 2 C1
Ευχαριστώ
1077, δυνατός για Β επικουρία, αυτό λέω ότι θα βρεθούν αρκετοί με 1000+ μόρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 08, 2021 2:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Player7 έγραψε:mak marine να σε ρωτησω κατι ρε αδερφε;Βλεπω ρωτας ποσα μορια βγαζεις γιατι δε βγαζεις ακρη και λες νομιζω μετρανε μονο οι 84 απο τους 116.
Αιτηση πως εκανες; Ποσους μηνες δηλωσες μεσα στην αιτηση στην εμπειρια;
έβαλα 116 (με ολα τα Δικαιολογητικα) αλλά νομιζω οτι η προκήρυξη γράφει οτι μοριοδοτούνται μέχρι 84 μήνες
Player7 έγραψε:mak marine να σε ρωτησω κατι ρε αδερφε;Βλεπω ρωτας ποσα μορια βγαζεις γιατι δε βγαζεις ακρη και λες νομιζω μετρανε μονο οι 84 απο τους 116.
έβαλα 116 (με ολα τα Δικαιολογητικα) αλλά νομιζω οτι η προκήρυξη γράφει οτι μοριοδοτούνται μέχρι 84 μήνες
Έβαλες και το LEVER 2 μέσα; Μηπως το ήθελε κ αυτό μέσα μαζί με τα αλλά ; Δε ξερω άμα ξέρει κάποιος ας μας πει
Έβαλες και το LEVER 2 μέσα; Μηπως το ήθελε κ αυτό μέσα μαζί με τα αλλά ; Δε ξερω άμα ξέρει κάποιος ας μας πει
ναι το έβαλα (με περιγραφή πολύ καλή γνώση)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mak Marine την Τετ Δεκ 08, 2021 2:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φυσικά όποιος έχει πάνω από 900 μόρια και έχει δήλωση παντού έχει σοβαρές πιθανότητες να μπει. Αλλά ακόμα και 1200 μόρια να έχεις με προϋπηρεσία και δηλώσετε περιοχές όπως η Πάτρα, Δομοκό και Κορυδαλλό εξωτερικοί μόνο δεν θα μπείτε γιατί εκεί είναι τα ΙΕΚ... Εγώ προσωπικά δήλωσα αυτά που θέλω και μετά έβαλα όλες τις περιοχές