Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
Ρε παιδιά κάπου ειπώθηκε για τα ΙΕΚ του Κορυδαλλού... Βλέποντας τα αποτελέσματα της 6κ 25 άτομα είχαν δήλωση στις πρώτες 3 Κορυδαλλό και όλη τους μπήκαν στην πρώτη και στην δεύτερη επιλογή. Μόλις 2 δεν πήγαν Κορυδαλλό από όλα τα ΙΕΚ που την είχαν πρώτη επιλογή... Ποιος ο λόγος να κάνουν ξανά αυτοί που πέρασαν στις πρώτες επιλογές τούς... Και δεν θέλει πολύ μυαλό τότε είχε να βγει χρόνια προκήρυξη και ξαφνικά κάποιος έγραψε οτι βρέθηκαν 18 πολύτεκνοι για Κορυδαλλό στην 9κ που την προηγούμενη φορά ήταν μόλις 9 σε όλη την Ελλάδα με πτυχίο ΙΕΚ... Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο η ότι γράφεται να το γράφεται με επιφύλαξη... Εκτός και αν τα ΚΕΜΕΑ έκαναν πάλι μ@@@ παρόλα αυτά εγώ δεν περιμένω πρώτη επιλογή Κορυδαλλό με ΙΕΚ πάνω από 20 πτυχία.
Εγω ξερω 3 πολυτεκνους απο Αθηνα με 650+ μορια με ιεκ, ο ενας ηταν στο τμημα μου!
-
Τα τρολ πάνε και έρχονται... Εδώ θα ήμαστε σε 3 μήνες να το δεις... Μην χαθείς guardian...
Ειμαι τρολ επειδη ξερω 3 ατομα πολυτεκνους με ιεκ;Εσυ ελεγες πληροφοριες για 7+ χιλιαδες αιτησεις και ουτε 5 δεν εγιναν!
Εγω δε μπαινω Κορυδαλλο, εχω 15 πτυχιο και 5 μηνες προηπρεσια και lower!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guardian1 την Δευ Δεκ 06, 2021 1:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μακάρι να είσαι Κορυδαλλό μαζί μου να σε γνωρίσω Γκάρντιαν διότι και εγώ με 13 πτυχίο και 50 μήνες προϋπηρεσία πολύτεκνος μέσα θα είμαι είτε ως απλή θέση είτε σε ειδική κατηγορία...
-
Guardian1 έγραψε:Ειμαι τρολ επειδη ξερω 3 ατομα πολυτεκνους με ιεκ;Εσυ ελεγες πληροφοριες για 7+ χιλιαδες αιτησεις και ουτε 5 δεν εγιναν!
Εύχομαι να μπεις αν την έχεις πρώτη επιλογή! Γ
-
Ποτέ το πήρες το πτυχίο guardian;
Δε μπαινω με τπτ Κορυδαλλο,1η επιλογη το εχω!
lamdar92 έγραψε:Ρε παιδιά κάπου ειπώθηκε για τα ΙΕΚ του Κορυδαλλού... Βλέποντας τα αποτελέσματα της 6κ 25 άτομα είχαν δήλωση στις πρώτες 3 Κορυδαλλό και όλη τους μπήκαν στην πρώτη και στην δεύτερη επιλογή. Μόλις 2 δεν πήγαν Κορυδαλλό από όλα τα ΙΕΚ που την είχαν πρώτη επιλογή... Ποιος ο λόγος να κάνουν ξανά αυτοί που πέρασαν στις πρώτες επιλογές τούς... Και δεν θέλει πολύ μυαλό τότε είχε να βγει χρόνια προκήρυξη και ξαφνικά κάποιος έγραψε οτι βρέθηκαν 18 πολύτεκνοι για Κορυδαλλό στην 9κ που την προηγούμενη φορά ήταν μόλις 9 σε όλη την Ελλάδα με πτυχίο ΙΕΚ... Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο η ότι γράφεται να το γράφεται με επιφύλαξη... Εκτός και αν τα ΚΕΜΕΑ έκαναν πάλι μ@@@ παρόλα αυτά εγώ δεν περιμένω πρώτη επιλογή Κορυδαλλό με ΙΕΚ πάνω από 20 πτυχία.
Αρχικα για τα ΙΕΚ της αθηνας έγραψε ο άλλος και εσυ το επιβεβαιώσες. Δεύτερον εφόσον έχουν κλείσει οι αιτήσεις μπορούμε να συζητήσουμε για πιθανότητες. Αν ειδες τις τελευταίες δυο μέρες οι αιτήσεις έφτασαν ταβάνι και ο λόγος είναι ένας. Οι εσωτερικοί της 6κ έκαναν για τις βασικές θέσεις που είναι κορυδαλλός και Δράμα ελπίζοντας σε θέση εξωτερικού, όπως και κάποιοι που ακύρωσαν και έκαναν ξανά γιατί είδανε τη φόλα να έρχεται και έβαλαν επιπλέον θέσεις. Μη τη γράφετε άλλο αυτή τη καραμέλα με το ότι πέρασαν εκεί που ήθελαν. Είχε 98 θέσεις εξωτερικών η 6κ και 170 ΙΕΚ να διεκδικούν... Οι υπόλοιποι έκαναν τώρα για εξωτερικοί στις ίδιες πόλεις η έστω παραδίπλα διεκδικώντας θέσεις υεφκκ με προυπηρεσία 2 χρόνια συν ότι είχανε. Ο κορυδαλλός είναι η τοπ επιλογή όποτε οποίος θέλει να μπει θα πρπει να έχει τα μόρια που είπες μετάξυ των ΙΕΚ...
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 6
Γενικά στον Κορυδαλλό φαίνεται να μπαίνουν μόνο ΙΕΚ.
-
129 ΙΕΚ ΓΙΑ 85 ΘΈΣΕΙΣ ΗΤΑΝ... Ρίξτε μια ματιά δεν κάνει κακό...45 θέσεις κενές για εξωτερικούς. Κανένας από αυτούς δεν 33αρησε; Από την σχολή μου ξέρω άτομα που μπήκε μέσα και δεν θα κάνει για εξω στην Κέρκυρα γιατί είναι βολεμενος. Επίσης ξέρω άλλον έναν που έκλεισε τα 34. Δεν ξαναγράφω εδώ όλα θα τα δούμε σε 3-6 μήνες. Εγώ είτε εδώ είτε δράμα μέσα θα είμαι με τα μόρια που έχω. Σε 3-4 χρόνια πάλι Κορυδαλλό θα είμαι. Καλή συνέχεια απλά σταματήστε τα τρολ
lamdar92 έγραψε:129 ΙΕΚ ΓΙΑ 85 ΘΈΣΕΙΣ ΗΤΑΝ... Ρίξτε μια ματιά δεν κάνει κακό...45 θέσεις κενές για εξωτερικούς. Κανένας από αυτούς δεν 33αρησε; Από την σχολή μου ξέρω άτομα που μπήκε μέσα και δεν θα κάνει για εξω στην Κέρκυρα γιατί είναι βολεμενος. Επίσης ξέρω άλλον έναν που έκλεισε τα 34. Δεν ξαναγράφω εδώ όλα θα τα δούμε σε 3-6 μήνες. Εγώ είτε εδώ είτε δράμα μέσα θα είμαι με τα μόρια που έχω. Σε 3-4 χρόνια πάλι Κορυδαλλό θα είμαι. Καλή συνέχεια απλά σταματήστε τα τρολ
άκου λίγο αδερφέ, τρολ μπορείς να θεωρηθεις και εσυ ο ίδιος όταν λες ότι θα πάρεις μετάθεση σε 3 χρόνια λες κ υπάρχει νομοθεσία κ είναι υποχρεωμένο το υπουργειο να στην δώσει η να κάνει καποιος αμοιβαία μαζί σου. Ναι οκ ο κορυδαλλός τραβάει άτομα όποτε είναι ένα συν. Εσυ τι πιστεύεις ότι δεν έχει ΙΕΚ να διεκδικούν ; Απ τα 150 ΙΕΚ χοντρικά τα 70 απο εκει γύρω έχουν βάλει κορυδαλλό... Εύχομαι να μπεις γτ έχεις ΙΕΚ αλλά ο Κορυδαλλός μπορεί να παίξει περίεργα παιχνίδια.
-
Loxias89 έγραψε:lamdar92 έγραψε:129 ΙΕΚ ΓΙΑ 85 ΘΈΣΕΙΣ ΗΤΑΝ... Ρίξτε μια ματιά δεν κάνει κακό...45 θέσεις κενές για εξωτερικούς. Κανένας από αυτούς δεν 33αρησε; Από την σχολή μου ξέρω άτομα που μπήκε μέσα και δεν θα κάνει για εξω στην Κέρκυρα γιατί είναι βολεμενος. Επίσης ξέρω άλλον έναν που έκλεισε τα 34. Δεν ξαναγράφω εδώ όλα θα τα δούμε σε 3-6 μήνες. Εγώ είτε εδώ είτε δράμα μέσα θα είμαι με τα μόρια που έχω. Σε 3-4 χρόνια πάλι Κορυδαλλό θα είμαι. Καλή συνέχεια απλά σταματήστε τα τρολ
άκου λίγο αδερφέ, τρολ μπορείς να θεωρηθεις και εσυ ο ίδιος όταν λες ότι θα πάρεις μετάθεση σε 3 χρόνια λες κ υπάρχει νομοθεσία κ είναι υποχρεωμένο το υπουργειο να στην δώσει η να κάνει καποιος αμοιβαία μαζί σου. Ναι οκ ο κορυδαλλός τραβάει άτομα όποτε είναι ένα συν. Εσυ τι πιστεύεις ότι δεν έχει ΙΕΚ να διεκδικούν ; Απ τα 150 ΙΕΚ χοντρικά τα 70 απο εκει γύρω έχουν βάλει κορυδαλλό... Εύχομαι να μπεις γτ έχεις ΙΕΚ αλλά ο Κορυδαλλός μπορεί να παίξει περίεργα παιχνίδια.
Και εγώ εύχομαι να μπεις όπου επιθυμείς και γενικά όλα τα παιδια που το θέλουν να μπουν. Καλή επιτυχία σε όλους απλά κάποια πράγματα σε φθηρουν εδώ μέσα γι'αυτό αποχωρώ μακάρι όλη κάποια στιγμή να γνωριστιυνρυ από κοντά. Καλα Χριστούγεννα μάγκες εύχομαι τα καλύτερά και όταν με το καλό βγουν θα ξαναγράψω έδω😁
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 6
Άμα έχεις ΙΕΚ κάπου θα μπεις σίγουρα. Τώρα για Κορυδαλλό ανάλογα είναι τι θα παιχτεί στα μόρια.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Καλά ο Κορυδαλλός σίγουρα θα πιαστεί από ΙΕΚ και εννοώ τα στελέχη ασφαλείας, τώρα για έξω πολλές θέσεις δίνει η Δράμα που πιστεύω ότι θα καλυφθούν κ από β εκεί πέρα.Υπάρχει κανείς εδώ που να έβαλε πρώτες επιλογές Κέρκυρα η Πάτρα; Από ΙΕΚ αν υπάρχει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης