Stavris92 έγραψε:Κάτι ξέρεις εσύ! Επειδή κάτι γνωρίζω κ εγώ έχω πληροφορίες γ Ιανουαρίο!
Φίλε θα μπορούσαμε να μάθουμε σχετικά με τις πληροφορίες σου για Ιανουάριο άμα είναι από έγκυρες πηγες; Δεν το λέω ειρωνικά
Ρε παιδιά 2 Δεκεμβρίου έκλεισαν οι αιτήσεις και αποτελέσματα Γενάρη; Δεν γίνονται αυτά, πέρα απ' τη δική μας ο ΑΣΕΠ βγάζει αποτέλεσμα και για προηγούμενες προκηρύξεις, υπάρχουν προκηρύξεις απ' το 2020 και δεν έχουν βγει αποτελέσματα.
geomp έγραψε:Ρε παιδιά 2 Δεκεμβρίου έκλεισαν οι αιτήσεις και αποτελέσματα Γενάρη; Δεν γίνονται αυτά, πέρα απ' τη δική μας ο ΑΣΕΠ βγάζει αποτέλεσμα και για προηγούμενες προκηρύξεις, υπάρχουν προκηρύξεις απ' το 2020 και δεν έχουν βγει αποτελέσματα.
Και εμένα νωρίς μου φαίνεται απλώς ρωταω το παλικάρι γιατί λέει ότι έχει πληροφορίες.
FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Ούτε στην 6κ δεν κόπηκε 25% φίλε και τώρα θα είναι τ υπουργείου ... Ισως να μην υπάρχει καν τεστ. Αυτο π λες αποκλείεται να γίνει...
Τεστ θα έχει το λέει μέσα στη προκήρυξη και στο λέω κ εγώ εγγυημένα καπως. Τα αθλήματα είναι τα μόνα που έχουν επιτροπή από υπουργείο. Στα υπόλοιπα λέει προεδρος ΑΣΕΠ και τεστ προσωπικότητας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Δεκ 05, 2021 11:46 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89 έγραψε:Τεστ θα έχει το λέει μέσα στη προκήρυξη και στο λέω κ εγώ εγγυημένα καπως. Τα αθλήματα είναι τα μόνα που έχουν επιτροπή από υπουργείο. Στα υπόλοιπα λέει προεδρος ΑΣΕΠ και τεστ προσωπικότητας
Ναι στην συνέντευξη λέει θα έχει Πρόεδρο από Ασεπ και οι υπόλοιποι από Υπουργείο. Και στο ξαναλέω στην 6κ ήταν όλοι από Ασεπ και κόπηκε το 5%, αποκλείεται να κοπεί το 25%
Υγειονομικές εξετάσεις Επίσης λέει μόνο από Υπουργείο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Δεκ 05, 2021 11:46 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι σχέση έχουν οι εκλογές με τα ψυχοτεχνικα και τα αθλήματα; Άμα σε κόψει η επιτροπή επειδή κανείς 5 λεπτά το 1000αρι ή αν το γράφημα του τεστ σε βγάλει με ψυχολογικά προβλήματα, τι σου φταίει ο Κουλης.Υπάρχουν επιλαχοντες από πίσω να μπουν.
Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Υπάρχουν θέσεις με εμπειρία και θέσεις χωρίς εμπειρία; Στο β επικουρικό μετράει το απολυτήριο, οι γλωσσες και η προϋπηρεσία. Αρα όσοι ανήκουμε εκεί μετριούνται συνολικά τα μόρια σε κάθε θέση;
Πάντως παιδιά μην αγχώνεστε και να σκέφτεστε θετικά. Σας το λέω εγώ που και πολύ αγχώδες άτομο είμαι και γυναίκα, που σημαίνει απειροελάχιστες πιθανότητες στην προκήρυξη. Πόσο μάλλον αφού είναι β επικουρία 558 μόρια.
Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Στην χειρότερη των περιπτώσεων, απλά χάσατε λίγο χρόνο για την αίτηση και λίγα χρήματα στον ορθοπεδικό. Δεν αξίζει να παιδεύεστε από τώρα.
Player7 έγραψε:Τι σχέση έχουν οι εκλογές με τα ψυχοτεχνικα και τα αθλήματα; Άμα σε κόψει η επιτροπή επειδή κανείς 5 λεπτά το 1000αρι ή αν το γράφημα του τεστ σε βγάλει με ψυχολογικά προβλήματα, τι σου φταίει ο Κουλης.Υπάρχουν επιλαχοντες από πίσω να μπουν.