Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Καλημέρα σε όλους. Μια διευκρίνιση θα ήθελα. Στη β επικουρία, σε θέσεις με εμπειρία αν κάποιος έχει πχ 450 μόρια με εμπειρία και κάποιος άλλος 500 μόρια χωρίς εμπειρία τότε ποιος προηγείται; Αυτός που έχει την εμπειρία ή αυτος που έχει τα μόρια;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 21
Nikolakis95 έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Μια διευκρίνιση θα ήθελα. Στη β επικουρία, σε θέσεις με εμπειρία αν κάποιος έχει πχ 450 μόρια με εμπειρία και κάποιος άλλος 500 μόρια χωρίς εμπειρία τότε ποιος προηγείται; Αυτός που έχει την εμπειρία ή αυτος που έχει τα μόρια;
Τα μόρια.
Τη ταυτο ταυτότητα που έπρεπε να την βάλουμε;
-
- Υποδεκανέας
Σε ευχαριστώ πολύΔιασωστης31 έγραψε:Nikolakis95 έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Μια διευκρίνιση θα ήθελα. Στη β επικουρία, σε θέσεις με εμπειρία αν κάποιος έχει πχ 450 μόρια με εμπειρία και κάποιος άλλος 500 μόρια χωρίς εμπειρία τότε ποιος προηγείται; Αυτός που έχει την εμπειρία ή αυτος που έχει τα μόρια;
Τα μόρια.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Διασώστη, αυτό που κάνουν με την αμοιβαία μπορούμε να το κάνουμε κ μεις απ' την αρχή η πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα καθοντας στην υπηρεσία?
να περασουν 2 χρονιαgeomp έγραψε:Διασώστη, αυτό που κάνουν με την αμοιβαία μπορούμε να το κάνουμε κ μεις απ' την αρχή η πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα καθοντας στην υπηρεσία;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Fulakas έγραψε:να περασουν 2 χρονιαgeomp έγραψε:Διασώστη, αυτό που κάνουν με την αμοιβαία μπορούμε να το κάνουμε κ μεις απ' την αρχή η πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα καθοντας στην υπηρεσία;
Να Σάι καλά φίλε!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Διασωστης31 έγραψε:Nikolakis95 έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Μια διευκρίνιση θα ήθελα. Στη β επικουρία, σε θέσεις με εμπειρία αν κάποιος έχει πχ 450 μόρια με εμπειρία και κάποιος άλλος 500 μόρια χωρίς εμπειρία τότε ποιος προηγείται; Αυτός που έχει την εμπειρία ή αυτος που έχει τα μόρια;
Τα μόρια.
Συγνώμη δεν το κατάλαβα αυτό! Δεν είναι ξεχωριστές θέσεις με εμπειρία ή χωρίς;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Όλοι τις διεκδικούν τις θέσεις, απλά σ αυτές με εμπειρία μετράει στα μόρια και η προϋπηρεσία.Κάποιος με 10 απολυτηριο πχ και 3 χρόνια προϋπηρεσία = 552 μόρια θα είναι πιο κάτω από έναν με 18,5 χωρίς προϋπηρεσία = 555 μόρια.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Άρα, είτε εμπειρία είτε χωρίς εμπειρία το ίδιο είναι ουσιαστικά αφού όλοι δηλώνουμε παντού.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Διασωστης31 έγραψε:Όλοι τις διεκδικούν τις θέσεις, απλά σ αυτές με εμπειρία μετράει στα μόρια και η προϋπηρεσία.Κάποιος με 10 απολυτηριο πχ και 3 χρόνια προϋπηρεσία = 552 μόρια θα είναι πιο κάτω από έναν με 18,5 χωρίς προϋπηρεσία = 555 μόρια.
Δεν διαγωνίζονται αυτοί που δεν έχουν εμπειρία μεταξύ τους Και αυτοί που έχουν; Το ξέρω ότι αυτός που έχει εμπειρία μπαίνει και στους δύο πίνακες οπότε υποθετικά μιλάμε εγώ που έχω εμπειρία και 16 πτυχίο θα πάω στον πίνακα και με εμπειρία και χωρίς εμπειρία και θα διαγωνιστούν με αυτόν που δεν έχει εμπειρία; Σωστά;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Όλοι μπαίνουν και στους δύο πίνακες, αλλά θα έχουν διαφορετική θέση στον καθέναν.
-
- Στρατιώτης
Δλδ εγώ που είμαι πολύτεκνος με εμπειρία διεκδικώ και τις θέσεις πολυτέκνων χωρίς εμπειρία;
Ggjbf
Να κάνεις επίκληση από το μητρώο και να την επισυνάψεις στα στοιχεία ταυτοποίησηςKael έγραψε:Τη ταυτο ταυτότητα που έπρεπε να την βάλουμε;
Διασωστης31 έγραψε:Όλοι μπαίνουν και Στους δύο πίνακες, αλλά θα έχουν διαφορετική θέση στον καθέναν.
Γνώμη μου αυτό που λέτε είναι λάθος. Δεν γίνετε ένας χωρίς εμπειρία να μπει σε πίνακα με εμπειρία γιατί δλδδ εγω που μπορεί να έχω μικροτερο απολυτηριο κ να εχω εμπειρια λιγο καιρο εσυ με μεγαλύτερο άπολυτήριο και χωρις εμπειρία να με περνας .δεν γίνετε αυτο. Μ μόνο απολυτήριο να συμμετέχεις εκει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες