Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 150

Δημοσίευση από Fulakas »

Player7 έγραψε:Ε ναι αυτο!Αλλα απο τα γραφεια τους λενε οτι κατω απο το 101 πρεπει να βαλουν και το απολυτηριου λυκειου ως 2ο τιτλο!

γιαυτο θελουν κλωτσιεςΕικόνα
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Walas »

FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Λάθος είναι Αλλά δεν σε πετάει έξω το Ασεπ απλά δεν θα στο μετρήσει...
Σωστός. Ετσι είναι όπως το γράφεις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 30, 2021 6:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

Loxias89 έγραψε:Καλά ο αριθμός αιτησεων δεν μας ενδιαφέρει και πολύ όσο η ποιότητα των πρωτων 1000-1200 αιτησεων. Στο σύνολο θα υπάρχουν άκυρες όπως κ αιτήσεις με χαμηλούς βαθμούς κ μικρή εμπειρία. Απο αυτές τις αιτήσεις κέρδος έχει μόνο ο ΑΣΕΠ απ το 3ευρο
καλησπερα φιλε μου με 1170 μορια για αθηνα και ναυπλιο εχω πιθανοτητες; Ολες τις θεσεις εννοω αθηνα
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Walas άντε φίλε κλείνει η 6κ, ετοιμάσου να υπογράψεις!

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Walas »

geomp έγραψε:Walas άντε φίλε κλείνει η 6κ, ετοιμάσου να υπογράψεις!

Άντε να δούμε φιλε μου
Με το στυλό στο χέρι περιμένω τρία χρόνια 😂😂

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Τρί Νοέμ 30, 2021 6:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Loxias89 έγραψε:Καλά ο αριθμός αιτησεων δεν μας ενδιαφέρει και πολύ όσο η ποιότητα των πρωτων 1000-1200 αιτησεων. Στο σύνολο θα υπάρχουν άκυρες όπως κ αιτήσεις με χαμηλούς βαθμούς κ μικρή εμπειρία. Απο αυτές τις αιτήσεις κέρδος έχει μόνο ο ΑΣΕΠ απ το 3ευρο

Ακριβώς, ήδη γνωστοί μου έκανα αιτήσεις με μέτρια απολυτήρια (12-15) κ με ξένη γλώσσα επίπεδο lower, και μου είπανε τρία ευρώ είναι σιγά.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Loxias89 »

Fulakas έγραψε:
καλησπερα φιλε μου με 1170 μορια για αθηνα και ναυπλιο εχω πιθανοτητες; Ολες τις θεσεις εννοω αθηνα

Στις συγκεκριμένες θεσεις άμα δεν έπαιζε μπάλα η 6κ θα σε έλεγα ναι. Αυτές ομως είναι θέσεις που κυνηγάνε τα ΙΕΚ... Βάλε τα ΙΕΚ τα δικά μας συν τα ΙΕΚ της 6κ Που έχουν σίγουρα 2 χρόνια προϋπηρεσία κ βγάλε αποτέλεμα... Εγώ με 1100 έχω αφήσει τις πιθανότητες για εξωτερικός γενικα... Τα προσωρινά θα είναι αποτελέσματα από άλλη προκήρυξη σε σχέση με τα οριστικά. Το μόνο σίγουρο

lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από lamdar92 »

Loxias89 έγραψε:
Fulakas έγραψε:

Στις συγκεκριμένες θεσεις άμα δεν έπαιζε μπάλα η 6κ θα σε έλεγα ναι. Αυτές ομως είναι θέσεις που κυνηγάνε τα ΙΕΚ... Βάλε τα ΙΕΚ τα δικά μας συν τα ΙΕΚ της 6κ Που έχουν σίγουρα 2 χρόνια προϋπηρεσία κ βγάλε αποτέλεμα... Εγώ με 1100 έχω αφήσει τις πιθανότητες για εξωτερικός γενικα... Τα προσωρινά θα είναι αποτελέσματα από άλλη προκήρυξη σε σχέση με τα οριστικά. Το μόνο σίγουρο

Λοχία έχεις 1100 μόρια Για πρώτη επιλογή εξωτερικός Κορυδαλλό με ΙΕΚ και δεν είσαι σίγουρος για έξω; Είναι σχεδόν τέλεια τα μόρια σου ρε τρελέ...

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ούτε καν lam. Από Β είμαι με εμπειρία...
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

Loxias89 έγραψε:Ούτε καν lam. Από Β είμαι με εμπειρία...
χεστα δηλαδη ετσι οπως το λες αν κανουν οι νεοι με ιεκ και οι παλιοι με ιεκ της 6κΕγω και συ παμε για τελευταιες επιλογες η επιλαχωνΕικόνα

lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από lamdar92 »

Για Αθήνα είναι πολύ δύσκολο για κάποιον χωρίς ΙΕΚ εκτός για κάποιον που είναι σε ειδική κατηγορία
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Fulakas έγραψε:
Loxias89 έγραψε:Ούτε καν lam. Από Β είμαι με εμπειρία...
χεστα δηλαδη ετσι οπως το λες αν κανουν οι νεοι με ιεκ και οι παλιοι με ιεκ της 6κΕγω και συ παμε για τελευταιες επιλογες η επιλαχωνΕικόνα

Στα προσωρινά θα δούμε πολλά αστο... Η 6κ θα αποφασίσει για εμάς δυστυχώς, όπως τα έκανε ο ΑΣΕΠ... Η βάση στην 6κ θα πέσει στο πάτο γτ ήρθαν στην 9κ κ αυτόματα εδώ θα ανεβεί ταβάνι

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ARN »

Τα είχα πει σε παλιότερο ποστ ότι ήταν λάθος η έκδοση της 9κ πριν τα οριστικά της 6κ.Δυστυχώς το υπουργείο φαίνεται ότι δεν έχει κανέναν σχεδιασμό, εμείς της 6κ το βιωσαμε στο πετσί μας τις συνέπειες από την αχρηστία τους, αλλαξαμε δύο κυβερνήσεις, δύο υπουργεία και το αποτέλεσμα μηδέν. Φανταστείτε να μας κάτσει περίοδος κρίσης ή αυτό με την πανδημία, είναι επικίνδυνοι

ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ydneas »

ARN έγραψε:Τα είχα πει σε παλιότερο ποστ ότι ήταν λάθος η έκδοση της 9κ πριν τα οριστικά της 6κ.Δυστυχώς το υπουργείο φαίνεται ότι δεν έχει κανέναν σχεδιασμό, εμείς της 6κ το βιωσαμε στο πετσί μας τις συνέπειες από την αχρηστία τους, αλλαξαμε δύο κυβερνήσεις, δύο υπουργεία και το αποτέλεσμα μηδέν. Φανταστείτε να μας κάτσει περίοδος κρίσης ή αυτό με την πανδημία, είναι επικίνδυνοι

στην 6κ οι θέσεις χωρίς εμπειρία τι απολυτήρια είχαν; Μεγάλα; Μήπως έχουμε και εμείς καμία ελπίδα για οπουδήποτε;
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Με όλα αυτά που γίνονται δηλαδή αν μαζευτούν τα ΙΕΚ της 6κ και τα δικά μας της 9κ, θα δούμε στα προσωρινα 250 ΙΕΚ πάνω κάτω, επίσης αυτοί νδεν έχουν υπογράψει οπότε αιτήσεις έκαναν νη θα κάνουν, μέχρι να βγει νη δικη μας τα αποτελέσματα δλδ, θα έχουν υπογράψει, απλά θα μας πάει πίσω στα οριστικά. Ολα αυτά γιατί το υπουργείο έχει λάθος χρονοδιάγραμμα, και να μην αναφέρω και τις καινούργιες θέσεις το 2022, που πάλι το ίδιο θα γίνει.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες