https://linksharing.samsungcloud.com/el1bHeZG2DWRPlayer7 έγραψε:Για ανεβασε αρθρο να το δουμε εσυ που τα εχεις ψαξει!
Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
Φενεται;Fulakas έγραψε:https://linksharing.samsungcloud.com/el1bHeZG2DWRPlayer7 έγραψε:Για ανεβασε αρθρο να το δουμε εσυ που τα εχεις ψαξει!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 21
1012 θέσεις είχαν εγκριθεί για τις φυλακές μαζί με τους ΠΕ ΤΕ ΔΕ διοικητικούς.Η προκήρυξη είναι μόνο για 416, υπάρχει ένα υπόλοιπο 596 θέσεων.
ε 256 ειναι για 2022Διασωστης31 έγραψε:1012 θέσεις είχαν εγκριθεί για τις φυλακές μαζί με τους ΠΕ ΤΕ ΔΕ διοικητικούς.Η προκήρυξη είναι μόνο για 416, υπάρχει ένα υπόλοιπο 596 θέσεων.
Fulakas έγραψε:ε 256 ειναι για 2022Διασωστης31 έγραψε:1012 θέσεις είχαν εγκριθεί για τις φυλακές μαζί με τους ΠΕ ΤΕ ΔΕ διοικητικούς.Η προκήρυξη είναι μόνο για 416, υπάρχει ένα υπόλοιπο 596 θέσεων.
φυλακας οντως και γω το διαβασα θα παρεις αλλους 256 σωστος Το 22!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Μπορεί οι εναπομείναντες θέσεις να αφορά θέσεις ΠΕ ΤΕ, τώρα για φυλακές Ιωαννίνων, φίλος του πατέρα μου που ναι εξωτερικός είπε ότι θα μεταφερθούν οι φυλακές στα Γιάννενα που ναι στο Σταυράκι όχι ότι θα δημιουργηθει και άλλη φυλακή, οπότε μεταφέρεται και το υπάρχον προσωπικό+μεταθέσεις διάφορες μου πε.
δεν εχει σχεση αν θα γινουν νεες φυλακες, και οι υπαρχον φυλακες ακομα χρειαζονται ατομαgeomp έγραψε:Μπορεί οι εναπομείναντες θέσεις να αφορά θέσεις ΠΕ ΤΕ, τώρα για φυλακές Ιωαννίνων, φίλος του πατέρα μου που ναι εξωτερικός είπε ότι θα μεταφερθούν οι φυλακές στα Γιάννενα που ναι στο Σταυράκι όχι ότι θα δημιουργηθει και άλλη φυλακή, οπότε μεταφέρεται και το υπάρχον προσωπικό+μεταθέσεις διάφορες μου πε.
Για Θεσσαλονίκη υπάρχει εντοπιότητα.
geomp έγραψε:Μπορεί οι εναπομείναντες θέσεις να αφορά θέσεις ΠΕ ΤΕ, τώρα για φυλακές Ιωαννίνων, φίλος του πατέρα μου που ναι εξωτερικός είπε ότι θα μεταφερθούν οι φυλακές στα Γιάννενα που ναι στο Σταυράκι όχι ότι θα δημιουργηθει και άλλη φυλακή, οπότε μεταφέρεται και το υπάρχον προσωπικό+μεταθέσεις διάφορες μου πε.
Στον Ασπρόπυργο θα πάνε οι φυλακές του Κορυδαλλού, στα Γιάννενα θα γίνει απλά νέα φυλακή και θα εγκατασταθούν στο νέο κτίριο και στην Χαλκίδα θα είναι καινούργιο κτίριο και εκεί... Όπως και να έχει θέλουν δεν θέλουν θα κάνουν και άλλες προσλήψεις άρα θα υπάρξουν και άλλες προκυρηξεις σε βάθος 5ετιας.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Σε βάθος πενταετίας ναι, αλλά για 2022 μου φαίνεται δύσκολο, τώρα αν βγάλει τότε θα ρίξουμε κ μεις εκεί αίτηση.PetG έγραψε:Στον Ασπρόπυργο θα πάνε οι φυλακές του Κορυδαλλού, στα Γιάννενα θα γίνει απλά νέα φυλακή και θα εγκατασταθούν στο νέο κτίριο και στην Χαλκίδα θα είναι καινούργιο κτίριο και εκεί... Όπως και να έχει θέλουν δεν θέλουν θα κάνουν και άλλες προσλήψεις άρα θα υπάρξουν και άλλες προκυρηξεις σε βάθος 5ετιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 30, 2021 1:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp έγραψε:Σε βάθος πενταετίας ναι, αλλά για 2022 μου φαίνεται δύσκολο, τώρα αν βγάλει τότε θα ρίξουμε κ μεις εκεί αίτηση.
Εννοείται εάν έχει ΔΕ φύλακες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 30, 2021 1:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
256 θεσεις ειναι εξωτερικων και ΔΕ φυλαξης.Αναλυει τις θεσεις μεσα!
Ολα τα νεα ιεκ που θα βγουν θα μπουνε στη νεα προκηρυξη!
Ειδες φιλε δεν κοροιδευα, οπως νομιζεςPlayer7 έγραψε:256 θεσεις ειναι εξωτερικων και ΔΕ φυλαξης.Αναλυει τις θεσεις μεσα!

Δεν ειπα οτι κοροιδευες αλλα λεω που το ειδε αυτο, εχει κανα γνωστο στο Υπουργειο; ! Οποτε υπαρχουν και αλλες ευκαιριες!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Βέβαια αν τη βγάλουν ίσως είναι τέλη του 2022 όπως η 9κ και ίσως θα έχουμε υπογράψει μέχρι τότε, αλλά μια χαρά ας μπούνε τα νέα ΙΕΚ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες