Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
Με 18 απολυτήριο λυκείου πόσο μωρία εχω;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
540Kael έγραψε:Με 18 απολυτήριο λυκείου πόσο μωρία εχω;
Έχω πιθανοτητες;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ, ρίξε την αίτηση τρία ευρώ θα χάσεις σιγά.Kael έγραψε:Έχω πιθανοτητες;
Είναι και ο ορθοπαιδικος
στις θεσεις χωρις εντοπιοτητα 1000+ Με αυτα τα μορια δυσκολο να μπεις στην κατηγορια με ΕμπειριαALEXISPOLO9 έγραψε:Καλησπέρα! Γνωρίζετε πόσο περίπου θα είναι η βάση στις θέσεις χωρίς εμπειρία και αν σε αυτές μπορεί να μπει κάποιος εξωτερικός από β' επικουρία με απολυτήριο 18.8, και proficiency;
Δλδ στην Β επικουρια θα μπουν όσοι έχουν φουλ εμπειρία και τουλάχιστον 14πτυχιο?
Λίγο δύσκολο λαμβάνοντας υπ όψιν ότι πριν 3 χρόνια πηραν πάλι φυλακές και εχουν μεσολαβήσει και αλλες προκηρύξεις οπου αποροφηθηκαν άτομα και εκεί
-
- Αντισυνταγματάρχης
ARMY1964 έγραψε:εε μια χαρα αν εχεις και αρκετα μορια εχεις καλες πιθανοτητες για εξωτερικος!
Αν τελικά βρεθούν Μαξ 160 άτομα ΙΕΚ (κύριο προσόν+Α επικουρία) είμαι σίγουρα, βέβαια αναμονή για αποτελέσματα γιατί εικασίες κάνουμε όλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 29, 2021 6:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά πιο παράβολο βάζουμε; Αυτό που λέει εκτύπωση μόνο για φορέα ή εκτύπωση παράβολου;
Αφού γίνονται όργια σε αυτή την δουλειά. Κοιτανε οι εταιρείες μόνο πως θα βγάλουν χρήματα χωρίς να υπολογίζουν την ασφάλεια κλπ...2,5? την ώρα έχουνε φτάσει να δίνουν στους φύλακες με ή χωρίς άδειες εργασίας, χωρίς δώρα και αυτοί δίνουν προσφορά πάνω από 7? την ώρα.Sam_wise έγραψε:Πάνω από 6-7 χιλιάδες αιτήσεις. Εγώ περιμένω τρελή αύξηση των βάσεων. Λόγο της κατάστασης που επικρατεί και της αβεβαιότητας στον ιδιωτικό τομέα. Εγώ θα αφήσω τη δουλειά μου εάν με το καλό είμαι μεσα στη προκύρηξη μετά από 10χρονια και με ικανοποιητικό εισόδημα. Γιατί; Γιατί ο κλάδος των σεκιουριτυ έχει ξεφτιλιστεί. Όσοι είναι στο χώρο θα το γνωρίζουν ότι πλέον ο κλάδος δεν έχει μέλλον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 29, 2021 7:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
Ήδη σήμερα με ΙΕΚ 2 γνωστή μου έκαναν ξανά τα χαρτιά διότι δεν είχαν περάσει στις θέσεις που ήθελαν... Τώρα και με έμπειρα σεκιούριτι πάνε να διεκδικήσουν τις θέσειςε 32 και 25 μήνες υπηρεσίας ο καθένας... Είναι λογικό θα έχουμε σίγουρα ένα 20-30 % από την 6κ με πτυχίο που θα το κάνουν αυτό
-
- Αντισυνταγματάρχης
lamdar92 έγραψε:Ήδη σήμερα με ΙΕΚ 2 γνωστή μου έκαναν ξανά τα χαρτιά διότι δεν είχαν περάσει στις θέσεις που ήθελαν... Τώρα και με έμπειρα σεκιούριτι πάνε να διεκδικήσουν τις θέσειςε 32 και 25 μήνες υπηρεσίας ο καθένας... Είναι λογικό θα έχουμε σίγουρα ένα 20-30 % από την 6κ με πτυχίο που θα το κάνουν αυτό
Εγώ είχα. Δωσει πρόβλεψη πάντως ΙΕΚ όλα μαζί 150-180, έβαλα κ από 6κ τυχόν κομμένους, και μια βάση για β επικουρία 1000+
lamdar92 έγραψε:Ήδη σήμερα με ΙΕΚ 2 γνωστή μου έκαναν ξανά τα χαρτιά διότι δεν είχαν περάσει στις θέσεις που ήθελαν... Τώρα και με έμπειρα σεκιούριτι πάνε να διεκδικήσουν τις θέσειςε 32 και 25 μήνες υπηρεσίας ο καθένας... Είναι λογικό θα έχουμε σίγουρα ένα 20-30 % από την 6κ με πτυχίο που θα το κάνουν αυτό
Να δω εάν βγούνε τα οριστικά κατά τον Φεβρουάριο και τους πούνε εάν δέχονται την θέση ή όχι εάν θα φάνε ποινή...
στην κατηγορια με εμπειρια εννοειται ρε φιλε εκτος εκει με εντοπιοτηταntinos99 έγραψε:Δλδ στην Β επικουρια θα μπουν όσοι έχουν φουλ εμπειρία και τουλάχιστον 14πτυχιο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες