lamdar92 έγραψε:Όσο για τα μόρια που κάποιοι δεν πιστεύουν ότι θα είναι υψηλά θα σας πω.2 δικοί μου έχουν φουλ προϋπηρεσία με 14 και 15 βαθμό. Και οι 2 πάνω από το 1000... Επίσης κάποιος είπε για 60 ΙΕΚ... Ρε μάγκες μας δουλεύετε σε λίγο θα μας πείτε ότι είναι 10 τα ΙΕΚ. Από 100-150 ΙΕΚ θα δούμε. Να διευκρινίσω ότι για τους εξωτερικό η βάση είναι στα 1000. Για τους εσωτερικούς πιστεύω θα είναι στα 850...
1000 μόρια για εξωτερικους με προσόν εννοείς ; Η στην Β;
Καλησπέρα! Γνωρίζετε πόσο περίπου θα είναι η βάση στις θέσεις χωρίς εμπειρία και αν σε αυτές μπορεί να μπει κάποιος εξωτερικός από β' επικουρία με απολυτήριο 18.8, και proficiency;
ALEXISPOLO9 έγραψε:Καλησπέρα! Γνωρίζετε πόσο περίπου θα είναι η βάση στις θέσεις χωρίς εμπειρία και αν σε αυτές μπορεί να μπει κάποιος εξωτερικός από β' επικουρία με απολυτήριο 18.8, και proficiency;
Ναι έχεις ελπίδες στη κατηγορία γενικών θέσεων χωρίς προϋπηρεσία. Αν και το λογικό είναι όλες οι εξωτερικές να καλυφθούν απο κύριο προσόν, α' επικουρία και ειδικές κατηγορίες.
geomp έγραψε:Αυτό το άγχος τώρα θα μας ταλαιπωρεί, το πρώτο σκέλος αυτό των αιτήσεων τελειώνει, ελπίζω να πιάσετε στο τόπο σας πραγματικά διότι είστε και κύριο προσόν το αξίζετε, τώρα για μένα μακάρι να πιάσω εξωτερικός οπουδήποτε διότι ούτως ή άλλως θα έφευγα απ τόπο μου (η Πρέβεζα δεν έχει φυλακές) Μακάρι μέχρι Ιούνιο να βγούνε.
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Πω πω 20 άτομα μπροστά μ για βεβαίωση ύψους στο νοσοκομείο... Πόσα άτομα θα κάνουν;
Πάνω από 6-7 χιλιάδες αιτήσεις. Εγώ περιμένω τρελή αύξηση των βάσεων. Λόγο της κατάστασης που επικρατεί και της αβεβαιότητας στον ιδιωτικό τομέα. Εγώ θα αφήσω τη δουλειά μου εάν με το καλό είμαι μεσα στη προκύρηξη μετά από 10χρονια και με ικανοποιητικό εισόδημα. Γιατί; Γιατί ο κλάδος των σεκιουριτυ έχει ξεφτιλιστεί. Όσοι είναι στο χώρο θα το γνωρίζουν ότι πλέον ο κλάδος δεν έχει μέλλον.
ARMY1964 έγραψε:αν πιασεις εσωτερικος φιλε δεν σε ενδιαφερει;τι πολεις εβαλες;
Φίλε έβαλα πρώτα Κέρκυρα-Πατρα Δράμα Αθήνα και όλες τις υπόλοιπες για έξω και μέσα δήλωσα, τώρα για μέσα ίσως δε ξέρω αλλά απ ότι μου χουνε πει εδώ ότι λόγω Α επικουριας ίσως πιάσω έξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 29, 2021 6:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp έγραψε:Φίλε έβαλα πρώτα Κέρκυρα-Πατρα Δράμα Αθήνα και όλες τις υπόλοιπες για έξω και μέσα δήλωσα, τώρα για μέσα ίσως δε ξέρω αλλά απ ότι μου χουνε πει εδώ ότι λόγω Α επικουριας ίσως πιάσω έξω.
εε μια χαρα αν εχεις και αρκετα μορια εχεις καλες πιθανοτητες για εξωτερικος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 29, 2021 6:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.