Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Loxias89 »

Με 20 απολυτήριο και 84 μήνες βγαίνει 1188... Από κει και πέρα μπορείς να προσθέσεις γλώσσα κατεβάζοντας τον συντελεστή του απολυτηρίου... Δε νομίζω να είμαστε όλοι φωστήρες εδώ μέσα με 18-19 και προϋπηρεσία 7 χρόνια συν β2-γ1-γ2. Κάτι γίνεται λάθος. Κάποιοι παίζουν με τα poll
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

TΙ να πω πάντως αυτούς που ξέρω εγώ είναι καρατσεκαρισμενο, έχουν μεγάλα απολυτήρια, μεγάλη προϋπηρεσία κ ξένη γλώσσα, τώρα εδώ δε ξέρω τι γίνεται, βέβαια ποιός ξέρει ίσως στα αποτελέσματα να ναι αρκετοί σε όλη την χώρα με τέτοια μόρια και να αλλάξουν οι βάσεις και να ξεκινάνε με 1000+
Xristoskyp
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Xristoskyp »

Με 580 μόρια υπάρχει ελπίδα παιδιά ξέρετε ;12.7 απολυτήριο 17 μήνες προϋπηρεσία και πολύ καλή γνώση αγγλικών
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

geomp έγραψε:TΙ να πω πάντως αυτούς που ξέρω εγώ είναι καρατσεκαρισμενο, έχουν μεγάλα απολυτήρια, μεγάλη προϋπηρεσία κ ξένη γλώσσα, τώρα εδώ δε ξέρω τι γίνεται, βέβαια ποιός ξέρει ίσως στα αποτελέσματα να ναι αρκετοί σε όλη την χώρα με τέτοια μόρια και να αλλάξουν οι βάσεις και να ξεκινάνε με 1000+

Εδώ όπως πάει μιλάμε για το ενδεχόμενο η πλειοψηφία να έχει 1000+. Είναι σα να λέμε στη παλιά μοριοδότηση 1400+ μόρια για 6κ... Θεωρώ όσοι έχουν μεγάλη προϋπηρεσία από Β' έχουν κοπεί σε άλλες προκηρύξεις δεν εξηγείται αλλιώς... Το 2018 τόση προϋπηρεσία η Β επικουρια δεν είχε με 10 χρόνια κενό σε προκηρύξεις... Ένας που έχει τώρα 7 χρόνια το 2018 είχε 4. Άρα κόπηκε στην 6κ... Εκτός άμα περίμεναν όλοι να φτάσουν τα 7 χρόνια κ μετά να κάνουν χάρτια σε προκήρυξη... Το πιο πιθανό είναι στα προσωρινά να δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που θα επικρατήσει στα οριστικά.

Άβαταρ μέλους
Sam_wise
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Sam_wise »

Loxias89 έγραψε:Εδώ όπως πάει μιλάμε για το ενδεχόμενο η πλειοψηφία να έχει 1000+. Είναι σα να λέμε στη παλιά μοριοδότηση 1400+ μόρια για 6κ... Θεωρώ όσοι έχουν μεγάλη προϋπηρεσία από Β' έχουν κοπεί σε άλλες προκηρύξεις δεν εξηγείται αλλιώς... Το 2018 τόση προϋπηρεσία η Β επικουρια δεν είχε με 10 χρόνια κενό σε προκηρύξεις... Ένας που έχει τώρα 7 χρόνια το 2018 είχε 4. Άρα κόπηκε στην 6κ... Εκτός άμα περίμεναν όλοι να φτάσουν τα 7 χρόνια κ μετά να κάνουν χάρτια σε προκήρυξη... Το πιο πιθανό είναι στα προσωρινά να δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που θα επικρατήσει στα οριστικά.

Η αλήθεια είναι ότι εγώ με 7 χρόνια προϋπηρεσίας είναι η πρώτη προκύρηξη που κάνω. Οπότε υα είναι και άλλοι πιστεύω. Μετρημένοι όμως. Οι βάσεις προσωπική μου άποψη θα είναι 900 και πάνω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 28, 2021 5:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Loxias89 έγραψε:Εδώ όπως πάει μιλάμε για το ενδεχόμενο η πλειοψηφία να έχει 1000+. Είναι σα να λέμε στη παλιά μοριοδότηση 1400+ μόρια για 6κ... Θεωρώ όσοι έχουν μεγάλη προϋπηρεσία από Β' έχουν κοπεί σε άλλες προκηρύξεις δεν εξηγείται αλλιώς... Το 2018 τόση προϋπηρεσία η Β επικουρια δεν είχε με 10 χρόνια κενό σε προκηρύξεις... Ένας που έχει τώρα 7 χρόνια το 2018 είχε 4. Άρα κόπηκε στην 6κ... Εκτός άμα περίμεναν όλοι να φτάσουν τα 7 χρόνια κ μετά να κάνουν χάρτια σε προκήρυξη... Το πιο πιθανό είναι στα προσωρινά να δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που θα επικρατήσει στα οριστικά.

Ακριβώς στα οριστικά θα φανούν όλα, ασχέτως τι θα προκύψει στα προσωρινά, εκτός και αν όλοι Έστω η πλειοψηφία πάνε μάχιμοι να τα δώσουν όλα στα αγωνίσματα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 28, 2021 5:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

geomp έγραψε:Ακριβώς στα οριστικά θα φανούν όλα, ασχέτως τι θα προκύψει στα προσωρινά, εκτός και αν όλοι Έστω η πλειοψηφία πάνε μάχιμοι να τα δώσουν όλα στα αγωνίσματα.

Έχει αφήσει τη νότα του ο ΑΣΕΠ στο τεστ... Θα έχει κ εκει τα απρόβλεπτα... Ξέρω κόσμο που περίμενε πολύ καιρό για να δει ότι τελικα κόπηκε στο τεστ ενώ είχε περάσει τα αθλήματα... Όσοι το έκαναν ξέρουν περί τίνος πρόκειται

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 28, 2021 5:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Stavris92 »

geomp έγραψε:TΙ να πω πάντως αυτούς που ξέρω εγώ είναι καρατσεκαρισμενο, έχουν μεγάλα απολυτήρια, μεγάλη προϋπηρεσία κ ξένη γλώσσα, τώρα εδώ δε ξέρω τι γίνεται, βέβαια ποιός ξέρει ίσως στα αποτελέσματα να ναι αρκετοί σε όλη την χώρα με τέτοια μόρια και να αλλάξουν οι βάσεις και να ξεκινάνε με 1000+

Η πλειοψηφία λέει σε όλα τα poll 500-800 σίγουρα θα υπάρχουν και τα βαρβάτα μόρια αλλά ελάχιστοι ! Γνώμη Μου με βάσει των προσωρινών αποτελεσμάτων 6κ έβλεπες 19 πτυχίο και 18 μήνες προϋπηρεσία τώρα δίνουν προβάδισμα σε αυτούς που έχουν προϋπηρεσία! Θα φανούν όλα στα προσωρινά!

Asep90
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Asep90 »

Έχω 17 απολυτήριο proficiency αγγλικά και 7 χρόνια προϋπηρεσία σεκιούριτι. Πιστεύετε θα μπω κάπου;
Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Anavatis »

Στην αίτηση ανεβάσατε την άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας; Ή δεν χρειάζεται;
Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Stavris92 »

Anavatis έγραψε:Στην αίτηση ανεβάσατε την άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας; Ή δεν χρειάζεται;

Δεν χρειάζεται ! Δεν μετράει πουθενά

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από PetG »

Καλά άστο με τα μόρια... Έχουνε μπει όλοι με απολυτήρια ΕΠΑΛ, ΕΠΑς, ΟΑΕΔ που εκεί ξέρουμε πολύ καλά ότι οι βαθμοί είναι ψεύτικοι γι'αυτό και ο βαθμός απολυτηρίου είναι τεράστιος και βλέπουμε 1000+ μόρια...

Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Anavatis »

Stavris92 έγραψε:
Anavatis έγραψε:Στην αίτηση ανεβάσατε την άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας; Ή δεν χρειάζεται;

Δεν χρειάζεται ! Δεν μετράει πουθενά

Δεν λέω ότι μετράει σε μόρια αλλά πώς αποδεικνύεται η εμπειρία χωρίς την άδεια; Μόνο από την βεβαίωση του ΕΦΚΑ; Δεν είναι ένσημα υπαλλήλου γραφείου. Ο φύλακας για να δουλέψει πρέπει να έχει και την απαραίτητη άδεια εργασίας. Δεν μπορεί ο καθένας να ξυπνήσει ένα πρωί και να δουλέψει ως φύλακας. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Anavatis έγραψε:Δεν λέω ότι μετράει σε μόρια αλλά πώς αποδεικνύεται η εμπειρία χωρίς την άδεια; Μόνο από την βεβαίωση του ΕΦΚΑ; Δεν είναι ένσημα υπαλλήλου γραφείου. Ο φύλακας για να δουλέψει πρέπει να έχει και την απαραίτητη άδεια εργασίας. Δεν μπορεί ο καθένας να ξυπνήσει ένα πρωί και να δουλέψει ως φύλακας. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Υπάρχουν εταιρείες που κάνουνε προσλήψεις χωρίς άδεια εργασίας και σε κολλάνε κανονικά ένσημα... Εάν δεν έχεις την άδεια εργασίας και βάλεις την προϋπηρεσία δεν μπορείς να δικαιολογήσεις την προϋπηρεσία αυτή γιατί δεν έχεις κάποιο επίσημο έγγραφο που να την δικαιολογεί...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 28, 2021 5:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Anavatis έγραψε:Δεν λέω ότι μετράει σε μόρια αλλά πώς αποδεικνύεται η εμπειρία χωρίς την άδεια; Μόνο από την βεβαίωση του ΕΦΚΑ; Δεν είναι ένσημα υπαλλήλου γραφείου. Ο φύλακας για να δουλέψει πρέπει να έχει και την απαραίτητη άδεια εργασίας. Δεν μπορεί ο καθένας να ξυπνήσει ένα πρωί και να δουλέψει ως φύλακας. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Γι'αυτό και μετράνε την προϋπηρεσία αφού έχεις βγάλει το ΙΕΚ με πιστοποίηση ή έχεις πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 28, 2021 5:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες