Με ΙΕΚ όμως είσαι πάνω από αυτούς με λυκειο όπως και να έχει.Player7 έγραψε:Εμείς με ιεκ τι να πούμε που η προϋπηρεσία μετράει μετά τη πιστοποίηση και χάνουμε τόσους μήνες.Πριν τη πιστοποίηση έχω 5,5 χρόνια προυπηρεσια και μετά μόνο 12 μήνες.
Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 31
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Κανονικά φίλε, βάζεις απολυτήριο λυκείου, ξένη γλώσσα αν διαθέτεις και φυσικά τη προϋπηρεσία, τι βρίσκεις και μέσω εφκα με κωδικούς taxis net.kostaspapa95 έγραψε:Καλημέρα. Εάν έχεις κάποιους μήνες ένσημα ως σεκιουριτι, δεν είσαι όμως από ΙΕΚ και δεν εχεις πιστοποίηση, πιάνεσαι ως προϋπηρεσία η όχι παιδιά ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
tsiou έγραψε:Μάγκες όλα θα εξαρτηθούν από τις αιτήσεις, πράγμα το οποίο θα το μάθουμε περίπου μια βδομάδα μετά την λήξη προθεσμίας υποβολής! Όταν μάθουμε το πλήθος αιτήσεων τότε θα δούμε με τα μόρια μας ο καθένας τι ελπίδες έχουμε στο περίπου! Το ένστικτο μου λέει ότι δεν θα γίνουν πολλές αιτήσεις (4500-5550 αιτήσεις πιστεύω εγώ) !
Θα το μάθουμε ούτως ή άλλως το ανεβάζει και το ΑΣΕΠ με τα στατιστικά, εγώ πιστεύω 7000+αιτήσεις και φυσικά είμαι σίγουρος ότι πάλι θα μπερδέψουν την άδεια μέσω κεμεα με το ΙΕΚ στέλεχος και θα κλαίγονται.
Καλησπέρα σας κύριοι εύχομαι να είσαστε όλοι καλά θα ήθελα λίγη βοήθεια σχετικά με την καταχώρηση της εμπειρίας στην αίτηση θα πρέπει να περάσω στο μητρώο όλα τα στοιχεία που ζητάει αναλυτικά και μετά να τα περάσω στην αίτηση μέσω της επίκλησης γιατί εγώ εργάζομαι ως φύλακας αλλά με εξάμηνες συμβάσεις τύπου σεζόν.
Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση ίσως χαζή. Αν εγώ δηλώσω στην ειδική κατηγορία τριτεκνων, ανταγωνιζομαι μόνο όσοι δηλώσουν εκεί έτσι; Είναι ξεχωριστές θέσεις; Σωστά; Ευχαριστώ
ναι φιλε μετρανε κανονικαkostaspapa95 έγραψε:Καλημέρα. Εάν έχεις κάποιους μήνες ένσημα ως σεκιουριτι, δεν είσαι όμως από ΙΕΚ και δεν εχεις πιστοποίηση, πιάνεσαι ως προϋπηρεσία η όχι παιδιά ;
δεν πειραζει φιλε εσυ εχεις κατι καλυτερο ομως κυριο προσονPlayer7 έγραψε:Εμείς με ιεκ τι να πούμε που η προϋπηρεσία μετράει μετά τη πιστοποίηση και χάνουμε τόσους μήνες.Πριν τη πιστοποίηση έχω 5,5 χρόνια προυπηρεσια και μετά μόνο 12 μήνες.

δεν εχει σημασια σεζον η οχι, οτι γραφει η βεβαιωση προυπηρεσιας310LELE έγραψε:Καλησπέρα σας κύριοι εύχομαι να είσαστε όλοι καλά θα ήθελα λίγη βοήθεια σχετικά με την καταχώρηση της εμπειρίας στην αίτηση θα πρέπει να περάσω στο μητρώο όλα τα στοιχεία που ζητάει αναλυτικά και μετά να τα περάσω στην αίτηση μέσω της επίκλησης γιατί εγώ εργάζομαι ως φύλακας αλλά με εξάμηνες συμβάσεις τύπου σεζόν.
ναι ολα τα περνας μητρωο Και μετα στην αιτησηFulakas έγραψε:δεν εχει σημασια σεζον η οχι, οτι γραφει η βεβαιωση προυπηρεσιας310LELE έγραψε:Καλησπέρα σας κύριοι εύχομαι να είσαστε όλοι καλά θα ήθελα λίγη βοήθεια σχετικά με την καταχώρηση της εμπειρίας στην αίτηση θα πρέπει να περάσω στο μητρώο όλα τα στοιχεία που ζητάει αναλυτικά και μετά να τα περάσω στην αίτηση μέσω της επίκλησης γιατί εγώ εργάζομαι ως φύλακας αλλά με εξάμηνες συμβάσεις τύπου σεζόν.
ωραιοςlamdar92 έγραψε: https://strawpoll.com/9r95z7c62/r
Εδώ είναι ο ψηφοφόρια που είναι ενεργή για τα μόρια που έχετε.

6 άτομα με πάνω από 1100; Σίγουρα είμαστε 3 αλλά 6 δε νομίζω να έχουν γράψει εδώ μέσα. Μαλλον κάποιοι πολλαπλασιάζουν ακόμα με το 110
και 1 ατομο εχει βαλει πανω απο 1200Loxias89 έγραψε:6 άτομα με πάνω από 1100; Σίγουρα είμαστε 3 αλλά 6 δε νομίζω να έχουν γράψει εδώ μέσα. Μαλλον κάποιοι πολλαπλασιάζουν ακόμα με το 110
Fulakas έγραψε:και 1 ατομο εχει βαλει πανω απο 1200Loxias89 έγραψε:6 άτομα με πάνω από 1100; Σίγουρα είμαστε 3 αλλά 6 δε νομίζω να έχουν γράψει εδώ μέσα. Μαλλον κάποιοι πολλαπλασιάζουν ακόμα με το 110
Μας έφαγε στη στροφή ο μάγκας. Πέρα απο τη πλάκα θα υπάρχουν αρκετά άτομα πάνω από 1100 μη περιμένετε να γράφουν όλοι στο φόρουμ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αυτό ακριβώς στο fb υπάρχει ομάδα που λέγεται 9κ και ήδη εκεί εντόπισα τρεις με 1000+μόρια και υπολογισμένα σωστά.Sam_wise έγραψε:Μας έφαγε στη στροφή ο μάγκας. Πέρα απο τη πλάκα θα υπάρχουν αρκετά άτομα πάνω από 1100 μη περιμένετε να γράφουν όλοι στο φόρουμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 28, 2021 5:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 2 επισκέπτες