Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Τα ψυχομετρικα είναι παιχνιδάκι. Στο δικό μου κλαδο μας είχανε βάλει 3 σελίδες ψυχομετρικα και μια ερώτηση σαν πρόβλημα σπαζοκεφαλια να τα λύσεις σε 10 λεπτά.
Δεν είναι κάτι
Να δούνε τη σταθερότητα σου θέλουν κι τον εν γένει χαρακτήρα σου...
Αν και σε εμάς ήταν και λίγο γνώσεων. Τεσπά μη σας αγχώνουν αυτά όλα καλα
Δεν είναι κάτι
Να δούνε τη σταθερότητα σου θέλουν κι τον εν γένει χαρακτήρα σου...
Αν και σε εμάς ήταν και λίγο γνώσεων. Τεσπά μη σας αγχώνουν αυτά όλα καλα
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Γεια σας εγώ με 12.7 από γενικό 17 μήνες εμπειρία και πολύ καλή γνώση αγγλικών έχω ελπίδες; Και επίσης είμαι οβα στο στρατό ξέρετε αν μετράει ;
Εγώ έχω μια απορία. Εσείς που έχετε πολλούς μήνες εμπειρία γτ δε δηλώνετε τον κύριο τίτλο και βάζετε για β επικουρια;
Καλησπέρα.Όταν κόβουμε το παράβολο στο e παράβολο, εκεί που λέει Όνομα/Διεύθυνση, γράφουμε το όνομα μας και την οδό και αριθμό;
Μπορεί να είναι χαζή ερώτηση αλλά πρώτη φορά κόβω παράβολο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Antomts έγραψε:Καλησπέρα.Όταν κόβουμε το παράβολο στο e παράβολο, εκεί που λέει Όνομα/Διεύθυνση, γράφουμε το όνομα μας και την οδό και αριθμό;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Ρε φίλε Χωρίς παρεξηγήση είναι ερώτηση αυτή τώρα; Δηλαδή συγνώμη θα περάσεις εσύ τώρα ψυχοτεχνικά;
ηλεκτρονικα φιλε γραφεις οτι σου ζηταει, πχ ονομα επιθετο αφμ πατρωνυμο κτλ,Antomts έγραψε:Καλησπέρα.Όταν κόβουμε το παράβολο στο e παράβολο, εκεί που λέει Όνομα/Διεύθυνση, γράφουμε το όνομα μας και την οδό και αριθμό;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
Σε θέσεις με προϋπηρεσία θα παίξει πολύ ρόλο οι μήνες που έχει ο καθένας... Ο βαθμός από *55 κατέβηκε *30 κάτι που ευνοεί τα χαμηλά απολυτήρια...
παντως τους μηνες επρεπε να τους αφησουν ελευθερους. Ενας μπορει να εχει 120 μηνες γιατι να πιαστει για 84lamdar92 έγραψε:Σε θέσεις με προϋπηρεσία θα παίξει πολύ ρόλο οι μήνες που έχει ο καθένας... Ο βαθμός από *55 κατέβηκε *30 κάτι που ευνοεί τα χαμηλά απολυτήρια...
-
84 μήνες είναι κοντά στα 600 μόρια δηλαδή 20 απολυτήριο... Οπότε είναι μια χαρά... Και η προϋπηρεσία πιάνει μετά την πιστοποίηση.
Αυτό ισχύει για το ιεκ. Για τους υπόλοιπους όμως που παίζουν μπάλα με απολυτήριο λυκείου πιάνονται όλα μετά το λύκειο, σωστά;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Καλημέρα. Εάν έχεις κάποιους μήνες ένσημα ως σεκιουριτι, δεν είσαι όμως από ΙΕΚ και δεν εχεις πιστοποίηση , πιάνεσαι ως προϋπηρεσία η όχι παιδιά ;
Μάγκες όλα θα εξαρτηθούν από τις αιτήσεις, πράγμα το οποίο θα το μάθουμε περίπου μια βδομάδα μετά την λήξη προθεσμίας υποβολής! Όταν μάθουμε το πλήθος αιτήσεων τότε θα δούμε με τα μόρια μας ο καθένας τι ελπίδες έχουμε στο περίπου! Το ένστικτο μου λέει ότι δεν θα γίνουν πολλές αιτήσεις (4500-5550 αιτήσεις πιστεύω εγώ) !
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Εγώ ξέρω για όλους μέχρι 84 μήνες είναι είτε ΙΕΚ είτε απολυτήριο.Απλά στο ΙΕΚ προϋπηρεσία μετράει μετά τη πιστοποίηση.
Εμείς με ιεκ τι να πούμε που η προϋπηρεσία μετράει μετά τη πιστοποίηση και χάνουμε τόσους μήνες. Πριν τη πιστοποίηση έχω 5,5 χρόνια προυπηρεσια και μετά μόνο 12 μήνες.
-
Player7 έγραψε:Εμείς με ιεκ τι να πούμε που η προϋπηρεσία μετράει μετά τη πιστοποίηση και χάνουμε τόσους μήνες.Πριν τη πιστοποίηση έχω 5,5 χρόνια προυπηρεσια και μετά μόνο 12 μήνες.
Γάμησετα. Εγώ είμαι από τους τυχερούς. Μετά την πιστοποίηση δουλεύω από τότε σεκιούριτι γιαυτο έχω 50 μήνες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες