Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 150

Δημοσίευση από Fulakas »

Loxias89 έγραψε:Μόνο τα αθληματα είναι μέσω υπουργείου. Τα ψυχοτεχνικα το λέει μέσα στη προκήρυξη δεν άλλαξε κάτι θα έχει τεστ προσωπικότητας... Όσοι είχαν κοπεί εκει έχει καταχωρηθεί στο αμκα τους αυτό. Δε ξέρω τι θα παιχτεί τώρα. Και το λέω γτ το είχα αναφέρει και παλαιότερα...
ολα ειναι μεσω υπουργειου προστασιας του πολιτη και ψυχοτεχνικα και υγιονομικα και αθληματα, αλλα ναι εχει τεστ προσωπικοτητας οπως ειπες. Αρα ειναι αυτο με τις 560 ερωτησεις περιπου?
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

PetG έγραψε:
Fulakas έγραψε:Οσον αφορα παιδια που θα Εχουν Διοριστει στην 6κ μπορουν κανονικα να δωσουν πκε στην 9κ. Μετα δεν ξερω τι γινεται μπορει να φυγει απο 6κ αν εχεις υπογραψει; Αυτο δεν το ξερω

Εάν δεν δεχθείς την θέσει έχεις Ποινη 2 χρόνια και μετά εάν δεν ξαναδεχθεις θέση νομίζω 5 χρόνια...

Και όσο αναφορά για το μητρώο εννοώ ότι τα πτυχία μπορείς να τα κάνεις ελενχο πιο εύκολα από ότι σε μια προκυρηξη που έχει ορθοπεδικου χαρτί, παράβολα, θέσεις προτιμησεις κλπ... Αλλιώς είναι η 6Κ/2021 που είχε μόνο πτυχία και μεταπτυχιακά και στάνταρ θέσεις και αλλιώς να κάνεις διαχωρισμό των θέσεων με βάση την προτίμηση... Και το άλλο για το μητρώο είναι ότι οι πιο πολλοί που έχουνε κάνει τα χαρτιά σε ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ σε τέτοιες προκυρηξεις έχουνε συμμετάσχει και σε άλλες οπότε αυτά που έχουνε βάλει στο μητρώο τα έχει δει ο ΑΣΕΠ γτ έχει ανοίξει και παλιότερα φακέλους... Σε εμάς είναι όλα τελευταία στιγμή τα δικαιολογητικά στο μητρώο... Λογικό είναι να αργήσει λίγο... Από αυτή την άποψη μιλάω για το μητρώο

α οκ φιλε μου
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

Fulakas έγραψε:
PetG έγραψε:
Fulakas έγραψε:Οσον αφορα παιδια που θα Εχουν Διοριστει στην 6κ μπορουν κανονικα να δωσουν πκε στην 9κ. Μετα δεν ξερω τι γινεται μπορει να φυγει απο 6κ αν εχεις υπογραψει; Αυτο δεν το ξερω

Εάν δεν δεχθείς την θέσει έχεις Ποινη 2 χρόνια και μετά εάν δεν ξαναδεχθεις θέση νομίζω 5 χρόνια...

Και όσο αναφορά για το μητρώο εννοώ ότι τα πτυχία μπορείς να τα κάνεις ελενχο πιο εύκολα από ότι σε μια προκυρηξη που έχει ορθοπεδικου χαρτί, παράβολα, θέσεις προτιμησεις κλπ... Αλλιώς είναι η 6Κ/2021 που είχε μόνο πτυχία και μεταπτυχιακά και στάνταρ θέσεις και αλλιώς να κάνεις διαχωρισμό των θέσεων με βάση την προτίμηση... Και το άλλο για το μητρώο είναι ότι οι πιο πολλοί που έχουνε κάνει τα χαρτιά σε ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ σε τέτοιες προκυρηξεις έχουνε συμμετάσχει και σε άλλες οπότε αυτά που έχουνε βάλει στο μητρώο τα έχει δει ο ΑΣΕΠ γτ έχει ανοίξει και παλιότερα φακέλους... Σε εμάς είναι όλα τελευταία στιγμή τα δικαιολογητικά στο μητρώο... Λογικό είναι να αργήσει λίγο... Από αυτή την άποψη μιλάω για το μητρώο

α οκ φιλε μου
οταν εννοεις 2 χρονια ποινη τι εννοεις; Οτι πχ εαν δεν δεχτω την θεση μου δεν μπορω να διοριστω για 2 χρονια;
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από PetG »

Ακριβώς... Δεν μπορείς να κάνεις τα χαρτιά για 2 χρόνια σε προκυρηξη... Έτσι ξέρω
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

PetG έγραψε:Ακριβώς... Δεν μπορείς να κάνεις τα χαρτιά για 2 χρόνια σε προκυρηξη... Έτσι ξέρω
ευχαριστω φιλε μου
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Loxias89 »

Fulakas έγραψε:
Loxias89 έγραψε:Μόνο τα αθληματα είναι μέσω υπουργείου. Τα ψυχοτεχνικα το λέει μέσα στη προκήρυξη δεν άλλαξε κάτι θα έχει τεστ προσωπικότητας... Όσοι είχαν κοπεί εκει έχει καταχωρηθεί στο αμκα τους αυτό. Δε ξέρω τι θα παιχτεί τώρα. Και το λέω γτ το είχα αναφέρει και παλαιότερα...
ολα ειναι μεσω υπουργειου προστασιας του πολιτη και ψυχοτεχνικα και υγιονομικα και αθληματα, αλλα ναι εχει τεστ προσωπικοτητας οπως ειπες. Αρα ειναι αυτο με τις 560 ερωτησεις περιπου;
Ναι το τεστ με τις 569. Δε ξέρω τι θα παιχτεί με όσους έχουν κοπεί ήδη σε αυτό... Θα φανεί. Όπως επίσης κ με όσους διοριστούν στην 6κ και τα ονόματα τους είναι κ στην 9κ...

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

Loxias89 έγραψε:Ναι το τεστ με τις 569. Δε ξέρω τι θα παιχτεί με όσους έχουν κοπεί ήδη σε αυτό... Θα φανεί. Όπως επίσης κ με όσους διοριστούν στην 6κ και τα ονόματα τους είναι κ στην 9κ...
να σε ρωτησω κατι σε αυτες τις ερωτησεις μηπως ξερεις με ποσο τοις εκατο περνας; Πχ εγω αν κανω 10 ερωτησεις λαθος περναω; Μαλλον να το το θεσω καλυτερα περιεργες απαντησεις. Αν δωσω 10 περιεργες απαντησεις δηλαδη κανω 2% κοβομαι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Νοέμ 27, 2021 6:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Καταρχάς αυτές τις ερωτήσεις μπορούμε να τις βρούμε;
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Ένας νορμάλ άνθρωπος θεωρώ θα περάσει, τώρα ο αν ο άλλος έχει θέματα λογικό να κοπεί.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δεν υπάρχει ποσοστό είναι 569 ερωτήσεις και 7 κατηγορίες. Ανα 25 ερωτήσεις εναλλάσσονται οι κατηγορίες ερωτήσεων... Δεν έχει να κάνει με σωστό η λάθος... Πιο πολύ με κατάλληλος η ακατάλληλος. Αναλόγως τι θα βγάλει το γράφημα στον υπολογιστή... Και οι απαντήσεις αποθηκεύονται στο αμκα του καθενός για 3-5 χρόνια. Τώρα δε ξέρω ο ΑΣΕΠ αν έχει κάνει καταγραφή...
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Εσύ Λοχία για Αθήνα έχεις προτίμηση ως πρώτη επιλογή; Καλή επιτυχία κιολας
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

geomp έγραψε:Εσύ Λοχία για Αθήνα έχεις προτίμηση ως πρώτη επιλογή; Καλή επιτυχία κιολας

Όχι φίλε από ανατολικά είμαι από Δράμα ξεκίνησα να δηλώνω... Επίσης καλή επιτυχία κ σε σένα!

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Loxias89 έγραψε:Δεν υπάρχει ποσοστό είναι 569 ερωτήσεις και 7 κατηγορίες. Ανα 25 ερωτήσεις εναλλάσσονται οι κατηγορίες ερωτήσεων... Δεν έχει να κάνει με σωστό η λάθος... Πιο πολύ με κατάλληλος η ακατάλληλος. Αναλόγως τι θα βγάλει το γράφημα στον υπολογιστή... Και οι απαντήσεις αποθηκεύονται στο αμκα του καθενός για 3-5 χρόνια. Τώρα δε ξέρω ο ΑΣΕΠ αν έχει κάνει καταγραφή...

Ωραία... Τι ερωτήσεις αυτές μπορούμε να τις βρούμε; Όχι όλες αλλά να ξέρουμε τι περίπου μπαίνουν... Να ρίξουμε απλά μια ματιά

Άβαταρ μέλους
nik0s10
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από nik0s10 »

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από lamdar92 »

https://strawpoll.com/bzc9dr275/r

Συνεχίζεται το poll με ένα πολύ καλό ποσοστό μέχρι τώρα. Για να βγάλουμε ένα καλό συμπέρασμα χρειάζομαστε τουλάχιστον άλλες 50 ψήφους ώστε να φτάσουμε τους 100.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες