Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
Ψαγμενε εγώ έχω κύριο προσόν 700 μόρια πολύτεκνος για Κορυδαλλο και θα είμαι μέσα να δεις πόσο ψαγμενος είμαι... Και σου λέω ότι θα είναι μέσα πάνω από 150 θέσεις από Β επικουρίας. Εσύ με αυτά που λες θα είσαι μάλλον έξω γιατί θα κάνουν πάνω από 5000 άτομα αίτηση...
αν οχι το 70 το 50% σιγουραPlayer7 έγραψε:Psagmenos πως θα καλυφθεί εξολοκλήρου από πτυχία η προκηρυξη ρε πιωμενε;Μας λες δηλαδή ότι υπάρχουν 400 ιεκ Ασφάλειας και αρχαίοφυλακες;
Το 70% της προκήρυξης θα είναι Β Επικουρια.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
-
https://strawpoll.com/9r95z7c62
Πάμε και εδώ στο poll με επιλογές και των πτυχίων ΙΕΚ αλλά και Β επικουρίας. Ψηφιστε τα μόρια.
Πάμε και εδώ στο poll με επιλογές και των πτυχίων ΙΕΚ αλλά και Β επικουρίας. Ψηφιστε τα μόρια.
5 άτομα με πάνω από 1100 στην Β; Η τρολλ η κομμένοι από 6κ θεωρητικά αλλιώς δεν εξηγείται με τόσες προκηρύξεις ενδιάμεσα... Πλην 1-2 εξαιρέσεων που φυσιολογικά θα υπάρχουν για άλλους λόγους
Παιδιά εγώ το είπα θα δειτε στο τέλος τα αποτελέσματα και θα πείτε κάτι ήξερε αυτός. και να το ξεκαθαρίσω δεν τρολαρω κανέναν σας και επίσης δεν θα κάνω τα χαρτιά μου, μην νομίζοντας ότι σας αποπροσανατολίζω από την β επικουρια. όσοι έχετε τα χαρτιά σας και τα πτυχια ειστε μεσα οσοι δεν εχετε εντοπιοτητα στις πολεις που ζηταει μην τα κανετε. θα με θυμηθειτε να ειστε καλα και καλη επιτυχια σε ολες και ολουσ...
-
Loxias89 έγραψε:5 άτομα με πάνω από 1100 στην Β; Η τρολλ η κομμένοι από 6κ θεωρητικά αλλιώς δεν εξηγείται με τόσες προκηρύξεις ενδιάμεσα... Πλην 1-2 εξαιρέσεων που φυσιολογικά θα υπάρχουν για άλλους λόγους
Έτσι λέγαμε και για τους ειδικούς φρουρούς και η βάση ήταν στον Θεό...
θα δειξει στα προσωρινα φιλεLoxias89 έγραψε:5 άτομα με πάνω από 1100 στην Β; Η τρολλ η κομμένοι από 6κ θεωρητικά αλλιώς δεν εξηγείται με τόσες προκηρύξεις ενδιάμεσα... Πλην 1-2 εξαιρέσεων που φυσιολογικά θα υπάρχουν για άλλους λόγους
Γενικά υπάρχουν αρκετοί σεκιουριτι μέχρι 32 που θα κάνουν αίτηση και έχουν το ταβάνι των μηνών προϋπηρεσίας δηλαδή 588 μόρια.Το θέμα είναι τι απολυτήριο έχουν.
lamdar92 έγραψε:Loxias89 έγραψε:5 άτομα με πάνω από 1100 στην Β; Η τρολλ η κομμένοι από 6κ θεωρητικά αλλιώς δεν εξηγείται με τόσες προκηρύξεις ενδιάμεσα... Πλην 1-2 εξαιρέσεων που φυσιολογικά θα υπάρχουν για άλλους λόγους
Κοιτά για 1500 άτομα η βάση ήταν μια χαρά. Δε γίνεται να θες να μπεις ΕΦ και να μην έχεις 2600 μόρια... Με τόσους πολύτεκνους που έκαναν χαρτιά...
-
Loxias89 έγραψε:lamdar92 έγραψε:Loxias89 έγραψε:5 άτομα με πάνω από 1100 στην Β; Η τρολλ η κομμένοι από 6κ θεωρητικά αλλιώς δεν εξηγείται με τόσες προκηρύξεις ενδιάμεσα... Πλην 1-2 εξαιρέσεων που φυσιολογικά θα υπάρχουν για άλλους λόγους
Κοιτά για 1500 άτομα η βάση ήταν μια χαρά. Δε γίνεται να θες να μπεις ΕΦ και να μην έχεις 2600 μόρια... Με τόσους πολύτεκνους που έκαναν χαρτιά...
Αυτό ακριβώς θα συμβεί και τώρα. Υψηλή βάση για 150 θέσεις που θα είναι διότι οι άλλες θέσεις είναι ειδικη κατηγορία και τα πτυχία Θα είναι 100 θέσεις πάνω κατω.18-20 βαθμό με 30 μήνες προϋπηρεσία και αγγλικά πάει πάνω από 800. Μιλάμε πολύ λίγες θέσεις για όλη την Ελλάδα οπότε πιστεύω 800 είναι μια καλή βάση. Έχω εμπειρία από αυτές τις προκηρύξεις γι'αυτό τα γράφω με σιγουριά
Lamdar92 θυμάμαι το 2019 έγραφες στο νήμα ΕΦ ότι έχεις πληροφορίες για μικρή βάση γύρω στο 2350 και τελικά τον ήπιαμε με 2620 βάση.Οπότε αφήστε τις εμπειρίες γιατί έχουμε κλάψει.
-
Player7 έγραψε:Lamdar92 θυμάμαι το 2019 έγραφες στο νήμα ΕΦ ότι έχεις πληροφορίες για μικρή βάση γύρω στο 2350 και τελικά τον ήπιαμε με 2620 βάση.Οπότε αφήστε τις εμπειρίες γιατί έχουμε κλάψει.
Σε πληροφορώ ότι την τελευταία ημέρα κατατέθηκαν στα αστυνομικά τμήματα 4 χιλιάδες αιτήσεις... Κάθε μέρα έδιναν τα μόρια στο αρχηγείο... Την τελευταία ημέρα άλλαξαν πολλά... Επίσης βάση αυτού πάω και σου λέω ότι θα είναι υψηλή η βάση αφού υπήρχαν έξω άτομα με απολυτήριο 18 επειδή δεν είχαν πάει ειδικές δυνάμεις... Η βάση θα είναι χαμηλή μόνο σε ειδικές κατηγορίες
Αποκλείεται αυτοί που είχαν πολλά μόρια να πήγαν να κάνουν αίτηση τη τελευταία μέρα το 2019. Τι περίμεναν να τα τοκισουν; Τέλος πάντων.
-
Player7 έγραψε:Αποκλείεται αυτοί που είχαν πολλά μόρια να πήγαν να κάνουν αίτηση τη τελευταία μέρα το 2019. Τι περίμεναν να τα τοκισουν;Τέλος πάντων.
Επειδή σε θυμάμαι και εγώ και έχεις καλές τοποθετήσεις μακάρι αδερφέ να είναι όπως τα λές... Άλλωστε ίσως στην τελική έχεις δίκιο γιατί μετά τους φρουρούς πήραν και ΕΠΟΠ συνοριοφύλακες και τους φρουρούς πανεπιστήμιων...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες