Συμφωνώ μαζί ς, αλλά πιστεύω προκυρηξη σαν την 6κ δεν θα ξαναβγεί να κόβονται στο 4:21. Προσωπικη εκτίμηση...Player7 έγραψε:Όπως δεν ασχολήθηκαν για να περάσουν τότε τα αθλήματα της 6κ, ετσι και τώρα κάποιοι δε θα ασχοληθούν μη νομίζετε ότι ξέρουν όλοι τι γίνεται. Σου λέει θα πάμε εκεί και θα μας βοηθήσουν.Ούτε 10 δευτερόλεπτα δε πρέπει να τους δίνουν, στο 4.21 πρέπει να πέφτει μαχαίρι, υπάρχουν επιλαχοντες που περιμένουν πίσω.
Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 31
-
- Υπολοχαγός
Προκυρηξη σαν την 6κ δεν θα ξαναβγεί να ευνοήθουν τόσοι επιλαχοντες.(προσωπική εκτίμηση)loupinogr έγραψε:Παιδιά για τις βάσεις τα λέτε πολύ ψηλά. Στην 6k μπήκαν άτομα με 550 μόρια β επικουρία (και εξωτερικοί ακόμα) 550 που ο συντελεστής ήταν 110 (ενώ τώρα 60) . Συγκεκριμένα ειδα άτομο στα προσωρινά με 550 μόνο από πτυχίο χωρίς αγγλικά και προϋπηρεσία. Αυτό σημαινει απόλυτηριο 10.5 περίπου. Εγώ πιστεύω η βάση θα είναι χαμηλότερη από 600 λόγο των χαμηλών συντελεστών που έχουμε στην 9κ
-
- Υπολοχαγός
Έτσι ακριβώς...lamdar92 έγραψε:loupinogr έγραψε:Παιδιά για τις βάσεις τα λέτε πολύ ψηλά. Στην 6k μπήκαν άτομα με 550 μόρια β επικουρία (και εξωτερικοί ακόμα) 550 που ο συντελεστής ήταν 110 (ενώ τώρα 60) . Συγκεκριμένα ειδα άτομο στα προσωρινά με 550 μόνο από πτυχίο χωρίς αγγλικά και προϋπηρεσία. Αυτό σημαινει απόλυτηριο 10.5 περίπου. Εγώ πιστεύω η βάση θα είναι χαμηλότερη από 600 λόγο των χαμηλών συντελεστών που έχουμε στην 9κ
Αυτά τα μόρια που είδες αδερφέ είναι από ειδικές κατηγορίες και μόνο... Ξανά δες το... Σε ειδικές κατηγορίες θα γίνει και τώρα τόσο χαμηλά
Έχετε δίκιο Δεν το είχα προσέξει !
Psagmenos έγραψε:Παιδια καλησπερα, διαβασα ολες σας τις ερωτησεις και απαντησεις που δωσατε (συζυτησεις) επειδη ειμαι ψαγμενος και δίκτυο μένος σε υπουργικο γραφειο προστ του πολιτη, καντε χαρτια σαν α επικουρικο μην μπλεκεστε με β επικουρικο και αν δεν εχετε εντοπιοτητα μην τα κανετε καν σε αυτες τις πολεις. Σας βοηθαω για να καταλαβετε πως εχει το πραγμα, κατα ενενηντα πεντε κομμα ενα τοις εκατο θα ζητηθει ακυρια και α επικουρια οχι β επικουρια. Μην χασετε θεσεις και καποιοι λεφτα.
Φίλε εσύ μας λες με λίγα λόγια εδώ μέσα ότι είσαι βύσμα και ότι θα σε βοηθήσουνε να μπεις επηδη είσαι χωμένος στο προστ του Πολίτη...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
PetG έγραψε:Φίλε εσύ μας λες με λίγα λόγια εδώ μέσα ότι είσαι βύσμα και ότι θα σε βοηθήσουνε να μπεις επηδη είσαι χωμένος στο προστ του Πολίτη...
Να κάνουν δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Το 50% θα είναι Β επικουρία γιατί είμαι καί εγώ ψαγμενος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Νοέμ 26, 2021 10:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι β επικουρία είναι και για να έχει ελπίδες ο κουτοπόνηρος σας λέει να μην κάνετε αίτηση οι υπόλοιποι. Μάλλον σας περνάει για χαζούς τους β επικουρικους.PetG έγραψε:Φίλε εσύ μας λες με λίγα λόγια εδώ μέσα ότι είσαι βύσμα και ότι θα σε βοηθήσουνε να μπεις επηδη είσαι χωμένος στο προστ του Πολίτη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Νοέμ 26, 2021 10:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν λέω το αντίθετο αλλά ο άλλος εδώ μέσα μας λέει ξεκάθαρα ότι είναι βύσμα και ότι θα τον σπρώξουνε να μπει στην προκυρηξη... Στα ΠΚΕ κλπlamdar92 έγραψε:Να κάνουν δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Το 50% θα είναι Β επικουρία γιατί είμαι καί εγώ ψαγμενος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Νοέμ 26, 2021 10:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Ο καθένας λέει ότι θέλει εδώ μέσα, αν είναι βύσμα ας ειναι, ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του.Εμένα το μόνο που με καίει να βγούνε γρήγορα τα αποτελέσματα.
PetG έγραψε:Δεν λέω το αντίθετο αλλά ο άλλος εδώ μέσα μας λέει ξεκάθαρα ότι είναι βύσμα και ότι θα τον σπρώξουνε να μπει στην προκυρηξη... Στα ΠΚΕ κλπ
Φιλαράκι εσύ που είσαι ψαγμένος πολύ έχεις δει τα αποτελέσματα της 6κ ; Με μαθηματική ακρίβεια Εγώ σου λέω είναι 150 άτομα μαζί με τους Α επικουρικούς η προκήρυξη ζητάει 430 δεν θυμάμαι πόσο υπόλοιπες θέσεις από ποιους θα καλυφθούν; Μήπως μπήκες εδώ μέσα επειδή είσαι χαμηλόβαθμος χωρίς προϋπηρεσία και θέλεις να αποτρέψεις να κάνουν αίτηση τα παιδιά για να μη σε φάνε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Νοέμ 26, 2021 10:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μάγκες την αίτηση να τη κάνετε ασχέτως μορίων και μην ακούτε κανέναν, ο καθένας όπως είπα λέει ότι θέλει όπως πχ για εκτίμηση βάσεων αλλά αυτό να μην επηρεαζςο κανέναν.
geomp έγραψε:Μάγκες την αίτηση να τη κάνετε ασχέτως μορίων και μην ακούτε κανέναν, ο καθένας όπως είπα λέει ότι θέλει όπως πχ για εκτίμηση βάσεων αλλά αυτό να μην επηρεαζςο κανέναν.
Αυτό ακριβώς φίλε! Όλα είναι στον αέρα και δεν ξέρουμε πως θα ανατραπεί η προκήρυξη. Πάντως θα είναι αρκετοί από Β επικούρια θεωρώ!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
-
- Αντισυνταγματάρχης
Stavris92 έγραψε:Αυτό ακριβώς φίλε! Όλα είναι στον αέρα και δεν ξέρουμε πως θα ανατραπεί η προκήρυξη. Πάντως θα είναι αρκετοί από Β επικούρια θεωρώ!
Κοίτα εγώ ένα προγνωστικό που έβγαλα είναι μαζί με κομμένους της 6 ΙΕΚ, πιστεύω 150-180 όλα τα ΙΕΚ έτσι. Βεβαια στη πλειοψηφία οι θέσεις θα καλυφθούν από Β επικουρία που εκεί πιστεύω από 900 +μόρια, αλλά όλα αυτά ανατρέπονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Νοέμ 26, 2021 11:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp έγραψε:Κοίτα εγώ ένα προγνωστικό που έβγαλα είναι μαζί με κομμένους της 6 ΙΕΚ, πιστεύω 150-180 όλα τα ΙΕΚ έτσι. Βεβαια στη πλειοψηφία οι θέσεις θα καλυφθούν από Β επικουρία που εκεί πιστεύω από 900 +μόρια, αλλά όλα αυτά ανατρέπονται.
Πάνω απο το 50% θα καλυφθεί απο β' επικουρία μη λέμε τα ίδια. Τα νούμερα απο ιεκ δε βγαίνουν. Επίσης το έχετε δέσει κόμπο ότι θα κάνουν όλοι αυτοί αίτηση και δε θα περιμένουν τη δημοτική αστυνομία που θα μοριοδοτηθουν και εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Νοέμ 26, 2021 11:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες