Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
Όσοι έχετε τα πτυχία να κάνετε κύριο και α ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ αυτούς θα απορροφήσουν το β ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ το βάλανε γιατί είναι δευτεροβάθμια η προκήρυξη, και πολλά παιδιά έχουν μπει σε δομές μεταναστών μέχρι 32 ετών σε ιδιώτες σεκιούριτι. Με πτυχία είστε μεσα
Παιδιά τελικά με την ενδοποιότητα τι φασή; Αν δλδ εγω εχω λιγοτερα μορια και ειμαι β επικ προηγουμε απο εναν χωρια ενδοποιοτητα; Επίσης πιανεται και σαυτα με εμπειρια άσχετα αν έχουμε η οχι; Ευχαριστώ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Πάντως πιστεύω άμα κάποιος δεν έχει ασχοληθεί και θέλει να περάσει ένα τρίμηνο είναι αρκετό πιστεύω, δεν είναι δύσκολα παιδιά πάντως τα αθλήματα, τώρα όμως δεν έχει τσιπ κ αυτό ίσως αλλάξει λίγο τη κατάσταση άντε να δώσουν 10 δεύτερα παραπάνω στο χιλιαρι αλλά δε θα το ξεφτιλισουν να αφήσουν τον άλλον με 5 λεπτά.
Όπως δεν ασχολήθηκαν για να περάσουν τότε τα αθλήματα της 6κ, ετσι και τώρα κάποιοι δε θα ασχοληθούν μη νομίζετε ότι ξέρουν όλοι τι γίνεται. Σου λέει θα πάμε εκεί και θα μας βοηθήσουν.Ούτε 10 δευτερόλεπτα δε πρέπει να τους δίνουν, στο 4.21 πρέπει να πέφτει μαχαίρι, υπάρχουν επιλαχοντες που περιμένουν πίσω.
Παιδιά για τις βάσεις τα λέτε πολύ ψηλά. Στην 6k μπήκαν άτομα με 550 μόρια β επικουρία (και εξωτερικοί ακόμα) 550 που ο συντελεστής ήταν 110 (ενώ τώρα 60) . Συγκεκριμένα ειδα άτομο στα προσωρινά με 550 μόνο από πτυχίο χωρίς αγγλικά και προϋπηρεσία. Αυτό σημαινει απόλυτηριο 10.5 περίπου.. Εγώ πιστεύω η βάση θα είναι χαμηλότερη από 600 λόγο των χαμηλών συντελεστών που έχουμε στην 9κ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Player7 έγραψε:Όπως δεν ασχολήθηκαν για να περάσουν τότε τα αθλήματα της 6κ, ετσι και τώρα κάποιοι δε θα ασχοληθούν μη νομίζετε ότι ξέρουν όλοι τι γίνεται. Σου λέει θα πάμε εκεί και θα μας βοηθήσουν.Ούτε 10 δευτερόλεπτα δε πρέπει να τους δίνουν, στο 4.21 πρέπει να πέφτει μαχαίρι, υπάρχουν επιλαχοντες που περιμένουν πίσω.
Και γω μαζί σου συμφωνώ, μακάρι να χε τσιπακι αλλά τώρα δεν εχει, καλά μπορεί και να κόβουν κατευθείαν κανείς δε ξέρει, το θέμα είναι ποιος περιμένει για τα αποτελέσματα και μακάρι να βγούνε μέχρι το καλοκαίρι.
ρε παιδια μην μπερδευεστε με το τσιπακι... Εαν δωθει εντολη να κοπουν πανω απο τα 4.20 θα κοπουν, αν οχι και 5 λεπτα να κανεις ξερεις τι θα σου πουν; Φιλε παρε αναβολη και ελα πχ στις 10 του μηνα ετσι εγινε στους ειδικους φρουρους ετσι γινεται στους οππι τωρα,geomp έγραψε:Player7 έγραψε:Όπως δεν ασχολήθηκαν για να περάσουν τότε τα αθλήματα της 6κ, ετσι και τώρα κάποιοι δε θα ασχοληθούν μη νομίζετε ότι ξέρουν όλοι τι γίνεται. Σου λέει θα πάμε εκεί και θα μας βοηθήσουν.Ούτε 10 δευτερόλεπτα δε πρέπει να τους δίνουν, στο 4.21 πρέπει να πέφτει μαχαίρι, υπάρχουν επιλαχοντες που περιμένουν πίσω.
Και γω μαζί σου συμφωνώ, μακάρι να χε τσιπακι αλλά τώρα δεν εχει, καλά μπορεί και να κόβουν κατευθείαν κανείς δε ξέρει, το θέμα είναι ποιος περιμένει για τα αποτελέσματα και μακάρι να βγούνε μέχρι το καλοκαίρι.
θα πανε ξανα και θα περασουν οπως και να χει... εσεις κοιταξτε να βγαζατε τα ορια και αφηστε τι θα γινει εκεινη την ωρα. και οποιος φοβαται ας ξεκινησει απο τωρα εχει μπροστα του σιγουρα 6 μηνες για προετοιμασια. δεν υπαρχει καμια δικαιολογια παρα μονο για καποιο με προβλημα υγειας (φιλικα σας τα λεω)fulakas έγραψε:ρε παιδια μην μπερδευεστε με το τσιπακι... εαν δωθει εντολη να κοπουν πανω απο τα 4.20 θα κοπουν, αν οχι και 5 λεπτα να κανεις ξερεις τι θα σου πουν; φιλε παρε αναβολη και ελα πχ στις 10 του μηνα ετσι εγινε στους ειδικους φρουρους ετσι γινεται στους οππι τωρα,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Νοέμ 26, 2021 7:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η επιτροπή θα είναι τριμελής του ΠΡΟΠΟ χωρίς εκπρόσωπο του Ασεπ.Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό, θα γίνει ότι έγινε το 19 στους ΕΦ, θα περνάνε με 5 λεπτά χιλιαρι και αναβολές.
Κακο για τους επιλαχοντες αυτό.
Κακο για τους επιλαχοντες αυτό.
Παιδιά μην αγχώνεστε,
Σκεφτείτε εγώ που είμαι γυναίκα είμαι σε πολύ πιο δύσκολη θέση. Έχω 558 μόρια β επικουρία χωρίς εμπειρία, ενώ οι θέσεις είναι 14 που λαμβάνουν υπόψιν την εμπειρία και 10 χωρίς εμπειρία.
Κάντε την προσπάθειά σας και δεν ξέρετε τί μπορεί να συμβεί.
Απλά όσοι είστε σε μεγάλες πόλεις, πηγαίνετε σε ιδιώτη γιατρό να προλάβετε και προσέξτε να είναι σωστή η δήλωση. Γιατί ακόμη και σε κάποιον δικηγόρο να δώσετε να κάνει την δήλωση, μπορεί να κάνει λάθος. Οπότε κοιτάξτε και μόνοι σας για τυχόν λάθη.
Σκεφτείτε εγώ που είμαι γυναίκα είμαι σε πολύ πιο δύσκολη θέση. Έχω 558 μόρια β επικουρία χωρίς εμπειρία, ενώ οι θέσεις είναι 14 που λαμβάνουν υπόψιν την εμπειρία και 10 χωρίς εμπειρία.
Κάντε την προσπάθειά σας και δεν ξέρετε τί μπορεί να συμβεί.
Απλά όσοι είστε σε μεγάλες πόλεις, πηγαίνετε σε ιδιώτη γιατρό να προλάβετε και προσέξτε να είναι σωστή η δήλωση. Γιατί ακόμη και σε κάποιον δικηγόρο να δώσετε να κάνει την δήλωση, μπορεί να κάνει λάθος. Οπότε κοιτάξτε και μόνοι σας για τυχόν λάθη.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
loupinogr έγραψε:Παιδιά για τις βάσεις τα λέτε πολύ ψηλά. Στην 6k μπήκαν άτομα με 550 μόρια β επικουρία (και εξωτερικοί ακόμα) 550 που ο συντελεστής ήταν 110 (ενώ τώρα 60) . Συγκεκριμένα ειδα άτομο στα προσωρινά με 550 μόνο από πτυχίο χωρίς αγγλικά και προϋπηρεσία. Αυτό σημαινει απόλυτηριο 10.5 περίπου. Εγώ πιστεύω η βάση θα είναι χαμηλότερη από 600 λόγο των χαμηλών συντελεστών που έχουμε στην 9κ
Αυτά τα μόρια που είδες αδερφέ είναι από ειδικές κατηγορίες και μόνο... Ξανά δες το... Σε ειδικές κατηγορίες θα γίνει και τώρα τόσο χαμηλά
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
loupinogr έγραψε:Παιδιά για τις βάσεις τα λέτε πολύ ψηλά. Στην 6k μπήκαν άτομα με 550 μόρια β επικουρία (και εξωτερικοί ακόμα) 550 που ο συντελεστής ήταν 110 (ενώ τώρα 60) . Συγκεκριμένα ειδα άτομο στα προσωρινά με 550 μόνο από πτυχίο χωρίς αγγλικά και προϋπηρεσία. Αυτό σημαινει απόλυτηριο 10.5 περίπου. Εγώ πιστεύω η βάση θα είναι χαμηλότερη από 600 λόγο των χαμηλών συντελεστών που έχουμε στην 9κ
Από το ειδικές κατηγορίες είναι αυτά τα μόρια που είδες. Ξανα δες το. Έτσι θα είναι και σε αυτήν την προκήρυξη για αυτές τις κατηγορίες
στις άλλες γενικές κατηγορίες πόσο περίπου ήταν η βάση;lamdar92 έγραψε:loupinogr έγραψε:Παιδιά για τις βάσεις τα λέτε πολύ ψηλά. Στην 6k μπήκαν άτομα με 550 μόρια β επικουρία (και εξωτερικοί ακόμα) 550 που ο συντελεστής ήταν 110 (ενώ τώρα 60) . Συγκεκριμένα ειδα άτομο στα προσωρινά με 550 μόνο από πτυχίο χωρίς αγγλικά και προϋπηρεσία. Αυτό σημαινει απόλυτηριο 10.5 περίπου. Εγώ πιστεύω η βάση θα είναι χαμηλότερη από 600 λόγο των χαμηλών συντελεστών που έχουμε στην 9κ
Από το ειδικές κατηγορίες είναι αυτά τα μόρια που είδες. Ξανα δες το. Έτσι θα είναι και σε αυτήν την προκήρυξη για αυτές τις κατηγορίες
Αν ανήκουν στη β επικουρία πως να κάνουν στην α';Psagmenos έγραψε:Παιδια καλησπερα, διαβασα ολες σας τις ερωτησεις και απαντησεις που δωσατε (συζυτησεις) επειδη ειμαι ψαγμενος και δίκτυο μένος σε υπουργικο γραφειο προστ του πολιτη, καντε χαρτια σαν α επικουρικο μην μπλεκεστε με β επικουρικο και αν δεν εχετε εντοπιοτητα μην τα κανετε καν σε αυτες τις πολεις. Σας βοηθαω για να καταλαβετε πως εχει το πραγμα, κατα ενενηντα πεντε κομμα ενα τοις εκατο θα ζητηθει ακυρια και α επικουρια οχι β επικουρια. Μην χασετε θεσεις και καποιοι λεφτα.
ydneas έγραψε:Από το ειδικές κατηγορίες είναι αυτά τα μόρια που είδες. Ξανα δες το. Έτσι θα είναι και σε αυτήν την προκήρυξη για αυτές τις κατηγορίες στις άλλες γενικές κατηγορίες πόσο περίπου ήταν η βάση;
Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 1100 μόρια για τη β' επικουρία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Νοέμ 26, 2021 9:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες