Ratman έγραψε:Έχω βεβαίωση εργασιακής εμπειρίας απ τον στρατό μετράει για β επικουρια;Πως γίνεται να δηλώσεις β επικουρια αλλά με εμπειρία δεν μπορώ να το καταλάβω. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ρε παιδιά;
μονο απο σεκιουριτι μετραει Μπαινεις μεσα Βεβαιωση προυπηρεσιας εφκα με κωδικους ταξις νετ και τα βλεπεις και τα βαζεις
kostaspapa95 έγραψε:Fulakas μια ερώτηση φίλε.πως ο andry είναι μέσα αν τα βάλει όλα και εγώ από τι υπολόγισα έχω περισσότερα μόρια να είμαι δύσκολα ; 🤔
kostaspapa95 έγραψε:Fulakas μια ερώτηση φίλε.πως ο andry είναι μέσα αν τα βάλει όλα και εγώ από τι υπολόγισα έχω περισσότερα μόρια να είμαι δύσκολα ; 🤔
ποσα μορια εχεις εσυ και ποσα αυτος;
συγνωμη φιλε μπερδευτηκα ακομη πιο δυσκολα και αυτος
Sam_wise έγραψε:Εγώ πάντως πιστεύω οι βάσεις στη β' επικουρία θα είναι απο 800 και πάνω.
Εγώ με αυτά που βλέπω καθώς και σε μια άλλη ομάδα που είμαι πιστεύω μπορεί και 900+, β επικουρία έχουν βαρβατα μόρια, στο γραφείο που ρώτησα μου είπε όσοι πήγαν από β επικουρία είχαν όλοι προϋπηρεσία 50+μήνες με μέτρια απολυτήρια τύπου 13-15
Σε μέρος με εντοπιότητα, Ένας με χαμηλά μόρια κ εντοπιότητα τρώει τον άλλον με υψηλά μόρια χωρίς εντοπιότητα; Μιλάμε για Β επικουρια χωρίς εμπειρία... Ευχαριστώ