ναι και βαλε και την αποδειξη πληρωμηςFanis679 έγραψε:Φύλακα ευχαριστώ για την απάντηση... Και κάτι άλλο. Εκεί που λέει παράβολο στην αίτηση, εκτός από τον 20ψηφιο αριθμό που θα γραψουμε τι χρειάζετε να επισηναψουμε; Μήπως το pdf "εκτύπωση μόνο για φορέα" θέλει να επισηναψουμε;
Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
οχι φιλε δεν καθεσαι 10 χρονια δεν εχεις χαρτι εντοπιοτηταςMakisD έγραψε:Καλημέρα εγω που δεν εχω εντοπιότητα και θα δηλώσω δράμα πρέπει να καθίσω 10 χρόνια; Η μόνο όσοι δηλώσουν με το χαρτί τις εντοπιότητας; Κάποιος που μα γνωρίζει σίγουρα να μου πει
δεν χρειαζεται για τωραgeomp έγραψε:Φίλε εγώ πάντως επειδή πήγα σε γραφείο άφησα και το πιστοποιητικό τύπου Α που φαίνεται ότι τις έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις, γιατί λογικά θα το ζητήσουν στη πορεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Νοέμ 26, 2021 12:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δυσκολα φιλεkostaspapa95 έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Σε οποιαδήποτε θέση σε οποιαδήποτε μέρος, Β επικουριας με654 μόρια έχω πιθανότητες ;
Στη β επικουρία μετράει προϋπηρεσία;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
ydneas έγραψε:Στη β επικουρία μετράει προϋπηρεσία;
Εννοείτε φίλε, βάζεις απολυτήριο, προϋπηρεσία που είχες ως φύλακας και ξένες γλώσσες.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Με απολυτήριο 12.6Πτυχίο Proficiency
Και 50 μήνες εμπειρία
Καθώς και εντοπιότητα
Έχω πιθανότητες για εξωτερικός στη Δράμα;
Και 50 μήνες εμπειρία
Καθώς και εντοπιότητα
Έχω πιθανότητες για εξωτερικός στη Δράμα;
"Όλοι θέλουν το καλό σου, αρκεί να μην είναι καλύτερο από το δικό τους."
παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι. Στις θέσεις που έχουν τον αριθμό 3 δηλαδή είναι χωρίς προϋπηρεσία θα καλυφθούν όλες από αυτούς χωρίς προϋπηρεσία έτσι; Μετράει όμως το ΙΕΚ;geomp έγραψε:ydneas έγραψε:Στη β επικουρία μετράει προϋπηρεσία;
Εννοείτε φίλε, βάζεις απολυτήριο, προϋπηρεσία που είχες ως φύλακας και ξένες γλώσσες.
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα δήλωσα όλες τις φυλακές και αυτές με εντοπιότητα με 803 μόρια Β επικουρία πιστεύετε υπάρχει ελπίδα;
Καλό είναι να φτιαχτεί ένα poll με τα μόρια να δούμε που θα κυμανθεί η βάση
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
ARN έγραψε:Καλό είναι να φτιαχτεί ένα poll με τα μόρια να δούμε που θα κυμανθεί η βάση
Θα συμφωνήσω μαζί σου για poll. Θα πρέπει να λέει πόση είναι με ΙΕΚ και μετά τα μόρια για την Β επικουρία. Νομίζω είναι το καλύτερο αυτό.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 39
Δίκαιο έχετε αλλά θα μπει το κάθε τρολ και θα βάζει ότι του έρθει στο μυαλόlamdar92 έγραψε:Θα συμφωνήσω μαζί σου για poll. Θα πρέπει να λέει πόση είναι με ΙΕΚ και μετά τα μόρια για την Β επικουρία. Νομίζω είναι το καλύτερο αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Νοέμ 26, 2021 2:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Andy88
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Με 18.7 απολυτήριο και lower b2. Χωρίς προϋπηρεσία για όλες τις θέσεις και περιοχές τι λετε εχω ελπίδες;
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
lamdar92 έγραψε:ARN έγραψε:Καλό είναι να φτιαχτεί ένα poll με τα μόρια να δούμε που θα κυμανθεί η βάση
Θα συμφωνήσω μαζί σου για poll. Θα πρέπει να λέει πόση είναι με ΙΕΚ και μετά τα μόρια για την Β επικουρία. Νομίζω είναι το καλύτερο αυτό.
Εγώ έχω 804 με εμπειρία! Φτιαχτε μια κατάσταση να ξέρουμε τι γίνεται
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 39
Στην τελευταία προκήρυξη πόσες αιτήσεις είχαν γίνει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες