Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν είμαι σίγουρη,
όσοι είμαστε β επικουρία χωρίς προϋπηρεσία, μπορούμε να δηλώσουμε μόνο τις θέσεις που είναι χωρίς προϋπηρεσία ή μπορούμε και όσες μετράνε την προϋπηρεσία, απλά προηγούνται όσοι την έχουν; !
όσοι είμαστε β επικουρία χωρίς προϋπηρεσία, μπορούμε να δηλώσουμε μόνο τις θέσεις που είναι χωρίς προϋπηρεσία ή μπορούμε και όσες μετράνε την προϋπηρεσία, απλά προηγούνται όσοι την έχουν; !
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
Μετά από ερώτηση στο ΕΟΠΠΕΠ από το 2013 μέχρι σήμερα στις 2 ειδικότητες ασφαλείας έχουν πιστοποιηθεί 347 άτομα... Τα παλαιότερα που ήταν 11 δεν βγαίνει ηλικιακά. Βάση και των προκηρύξεων ειδικών φρουρών αλλά και την 6Κ 2018 έχουν φύγει πάνω από 220 θέσεις αν ψάξει κάποιος. Μην ξεχνάμε και της προκήρυξης των ΕΠΟΠ που ίσως τράβηξε και από εκεί άτομα από ΙΕΚ.100-120 άτομα με ΙΕΚ το πολύ... Μάγκες με τα ΙΕΚ ιδικά αυτοί που είναι πάνω από 28 επειδή δεν μας πιάνει άλλη προκήρυξη ένστολων κάντε τα χαρτιά στις πρώτες επιλογές σας αλλά βάλτε και άλλες ώστε να είστε σίγουρα μέσα... Στα 5 χρόνια μετάθεση και πας εκεί που θες. Καλή επιτυχία μάγκες σε όλους
Καλησπέρα κ Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι. Για β επικουρια πόσο αναμένεται η βάση ρε παιδιά; Με 948 μόρια είναι πιθανή κάποια θέση κυρίως γ Αθήνα; Αλλά κ για αλλού?
lamdar92 έγραψε:Μετά από ερώτηση στο ΕΟΠΠΕΠ από το 2013 μέχρι σήμερα στις 2 ειδικότητες ασφαλείας έχουν πιστοποιηθεί 347 άτομα... Τα παλαιότερα που ήταν 11 δεν βγαίνει ηλικιακά. Βάση και των προκηρύξεων ειδικών φρουρών αλλά και την 6Κ 2018 έχουν φύγει πάνω από 220 θέσεις αν ψάξει κάποιος. Μην ξεχνάμε και της προκήρυξης των ΕΠΟΠ που ίσως τράβηξε και από εκεί άτομα από ΙΕΚ.100-120 άτομα με ΙΕΚ το πολύ... Μάγκες με τα ΙΕΚ ιδικά αυτοί που είναι πάνω από 28 επειδή δεν μας πιάνει άλλη προκήρυξη ένστολων κάντε τα χαρτιά στις πρώτες επιλογές σας αλλά βάλτε και άλλες ώστε να είστε σίγουρα μέσα... Στα 5 χρόνια μετάθεση και πας εκεί που θες. Καλή επιτυχία μάγκες σε όλους
Δεν θέλουν όλοι να φύγουν από το μέρος τους φιλε, κάποιοι τα έχουν βάλει κάτω και ισως δεν βγαίνουν οικονομικά. Όταν κάνει μια τέτοια ανάλυση να λες ότι ο πρωτος μισθός θα είναι 713+150 επίδομα συν νυχτερινά. Και από αυτα ξεκινας αφαιρεις νοίκι 300 κλπ κλπ... Προσωπικά ξέρω 4-5 άτομα με ΙΕΚ που θα δηλώσουν κορυδαλλό μια επιλογή κ ο ένας ανήκει κ σε ειδική κατηγορία.
-
Κοίτα 950 ευρω με νύχτες Κυριακές αργίες περίπου. Με τα χρόνια παίρνεις αύξησης. Μετά από 2 χρόνια παίρνεις αν βρεις κάποιον και αμοιβαία. Αλλιώς μετά τα 3...600 ευρώ θα ζοριστεις 2-3 χρόνια αλλά μετά θα είσαι εκεί που θες. Ο καθένας όπως το βλέπει. Εγώ που είμαι 29 το βλέπω έτσι. Και εγώ Κορυδαλλό πολύτεκνος αδερφέ με 650 μόρια μακάρι να είμαι μέσα.
Lamdar92 στο Κορυδαλλο μόνο εξωτερικός θες; Εσωτερικός δε θα πας άμα περάσεις;
-
Player7 έγραψε:Lamdar92 στο Κορυδαλλο μόνο εξωτερικός θες; Εσωτερικός δε θα πας άμα περάσεις;
Όχι μόνο εξωτερικός. Έχω δηλώσει Κορυδαλλό Χίος και για να είμαι safe εξωτερικός δράμα... Εσύ ;
Όλες τις θέσεις του Κορυδαλλού έξω-μέσα.Και Αυλώνα!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 4
Ο Κορυδαλλός θα καλυφθεί από εμάς που έχουμε ΙΕΚ μέσα έξω σίγουρα.
-
Πόσα μόρια έχετε εσείς για Κορυδαλλο παιδιά;
Ε ναι ιεκ έχω και γω.
Να κανω μια ερώτηση όσο αφορά την εξωτερική φύλαξη υπάρχουν θέσεις χωρίς προϋπηρεσία; Αν ναι πόσες (ενδιαφέρει έναν γνωστό μου)
δηλωνεις την περιοχη που θες και αναλογα με το τι εχεις δηλωσει προυπηρεσια η οχι ο ασεπ σε βαζει αυτοματα στις θεσεις, αλλα στην κατηγορια με εμπειρια λογικο ειναι να προηγουνται οι αλλοι με εμπειριαLina94 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν είμαι σίγουρη,
όσοι είμαστε β επικουρία χωρίς προϋπηρεσία, μπορούμε να δηλώσουμε μόνο τις θέσεις που είναι χωρίς προϋπηρεσία ή μπορούμε και όσες μετράνε την προϋπηρεσία, απλά προηγούνται όσοι την έχουν;
για αθηνα δυσκολα, αλλα για αλλου εισαι μεσαntinos99 έγραψε:Καλησπέρα κ Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι. Για β επικουρια πόσο αναμένεται η βάση ρε παιδιά; Με 948 μόρια είναι πιθανή κάποια θέση κυρίως γ Αθήνα; Αλλά κ για αλλού;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Tiktoker5 έγραψε:Κατάλαβα φίλε ευχαριστώ!
Κάτι τελευταίο ήθελα να σε ρωτήσω οπότε στήν εμπειρία στήν αίτηση βάζω 53 μήνες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Νοέμ 25, 2021 8:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες