Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ
Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ
Ισχύει αυτό για Νοεμβρίο; Τσάμπα δηλώσαμε δηλαδή μετάθεση εμείς οι 8 μηνοι
Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ
Δεν έχω ακούσει κάτι για Νοεμβρίο ρώτησα σήμερα ένα στέλεχος και μου είπε ότι την άλλη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα φεύγουν με μετάθεση η γ λογικά την άλλη διότι φεύγουν και οι νεοσύλλεκτοι για Έβρο κλπ λογικά θα τα στείλουν όλα μαζί
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 8
Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ
Στάθης έγραψε:Δεν έχω ακούσει κάτι για Νοεμβρίο ρώτησα σήμερα ένα στέλεχος και μου είπε ότι την άλλη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα φεύγουν με μετάθεση η γ λογικά την άλλη διότι φεύγουν και οι νεοσύλλεκτοι για Έβρο κλπ λογικά θα τα στείλουν όλα μαζί
Παιδιά στις μονάδες δεν εχουν ιδεά τι γινεται. Προς το παρον εχουν συγκεντρώσει τις επιθυμίες και τώρα μαγειρεύουν, αλλά ταυτόχρονα μαγειρεύεται και η κατάταξη της Ε ΕΣΣΟ (το ίδιο γραφείο τα βγάζει) οπότε όλα τσουλάνε πιο αργά.
Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ
Υπάρχει περίπτωση να φύγει όμως η γ μέσα στην εβδομάδα ή από βδομάδα;
Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ
στο τελος του μηνα θα φυγουν τα βυσματα. Η κανονικη μεταθεση της γ θα βγει το νοεμβριο.Στάθης έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να φύγει όμως η γ μέσα στην εβδομάδα ή από βδομάδα;
Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ
Ελπιζω να ερθουν Συντομα μεταθεσεις της Γ γιατι μειναμε 3 ατομα απο Β Εσσο και εχει πεσει εμπλοκη. Ηθελα να ξερα το ΓΕΣ τα κοιταει αυτα;
Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ
ναιΣτάθης έγραψε:Γιατί Νοεμβρίο το έκαναν 6μηνο πλέον;
-
- Επιλοχίας
Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ
Johny έγραψε:Ελπιζω να ερθουν Συντομα μεταθεσεις της Γ γιατι μειναμε 3 ατομα απο Β Εσσο και εχει πεσει εμπλοκη. Ηθελα να ξερα το ΓΕΣ τα κοιταει αυτα;
Nope. Δε τα κοιτάνε. Και λογικά κι ο διοικητής της μονάδας σου δεν έχει ενοχλήσει εκεί που πρέπει για να του στείλουν άτομα.
Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ
Δηλαδή για να καταλάβω άμα μείνουμε 3 άτομα μέχρι Δεκέμβρη που απολυομαστε τι γινεται; Ούτε την άδεια που δικαιούμαστε δε θα πάρουμε; Μπλέξιμο
Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ
Γιατί δεν μας ενημέρωσαν καθόλου γι'αυτό το θέμα; Εδώ στην μονάδα μου μου είπαν ότι αρχές Οκτωβρίου θα βγει αν ήταν να πάει τόσο αργά δεν θα δήλωνα
Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ
Παιδιά ερώτηση είμαι Δ εσσο και έχω βάλει άτομο να με κάνει μετάθεση είμαι 10 μέρες πριν κλείσω το 3μηνο και τον έχει δώσει την μετάθεση από 16 Σεπτεμβρίου ξέρει κάποιος ποτέ περίπου θα φύγω;
-
- Επιλοχίας
Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ
Κoko έγραψε:Γιατί δεν μας ενημέρωσαν καθόλου γι'αυτό το θέμα; Εδώ στην μονάδα μου μου είπαν ότι αρχές Οκτωβρίου θα βγει αν ήταν να πάει τόσο αργά δεν θα δήλωνα
Και να βγει μπορείς να την κόψεις.
Παιδιά οι μεταθέσεις είναι πλέον 6μηνου, όχι 5μηνου, οπότε θα γίνουν Νοέμβριο...
-
- Επιλοχίας
Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ
Γιάννης έγραψε:Παιδιά ερώτηση είμαι Δ εσσο και έχω βάλει άτομο να με κάνει μετάθεση είμαι 10 μέρες πριν κλείσω το 3μηνο και τον έχει δώσει την μετάθεση από 16 Σεπτεμβρίου ξέρει κάποιος ποτέ περίπου θα φύγω;
Αυτά τα ρωτάς στον γνωστό σου. Απο τη στιγμή που παίρνεις νωρίτερα απο το 6μηνο μετάθεση, μπορεί να πάρεις ανα πάσα στιγμη...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες