Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Στρατός και θητεία
Koko

Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από Koko »

Ισχύει αυτό για Νοεμβρίο; Τσάμπα δηλώσαμε δηλαδή μετάθεση εμείς οι 8 μηνοι
Στάθης

Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από Στάθης »

Δεν έχω ακούσει κάτι για Νοεμβρίο ρώτησα σήμερα ένα στέλεχος και μου είπε ότι την άλλη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα φεύγουν με μετάθεση η γ λογικά την άλλη διότι φεύγουν και οι νεοσύλλεκτοι για Έβρο κλπ λογικά θα τα στείλουν όλα μαζί
Στάθης

Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από Στάθης »

AΝ κάποιος έχει κάποιο νέο αυτές τις μέρες να γράψει
Darth_Bane
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 8

Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από Darth_Bane »

Στάθης έγραψε:Δεν έχω ακούσει κάτι για Νοεμβρίο ρώτησα σήμερα ένα στέλεχος και μου είπε ότι την άλλη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα φεύγουν με μετάθεση η γ λογικά την άλλη διότι φεύγουν και οι νεοσύλλεκτοι για Έβρο κλπ λογικά θα τα στείλουν όλα μαζί

Παιδιά στις μονάδες δεν εχουν ιδεά τι γινεται. Προς το παρον εχουν συγκεντρώσει τις επιθυμίες και τώρα μαγειρεύουν, αλλά ταυτόχρονα μαγειρεύεται και η κατάταξη της Ε ΕΣΣΟ (το ίδιο γραφείο τα βγάζει) οπότε όλα τσουλάνε πιο αργά.

Στάθης

Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από Στάθης »

Υπάρχει περίπτωση να φύγει όμως η γ μέσα στην εβδομάδα ή από βδομάδα;
adst
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από adst »

Στάθης έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να φύγει όμως η γ μέσα στην εβδομάδα ή από βδομάδα;
στο τελος του μηνα θα φυγουν τα βυσματα. Η κανονικη μεταθεση της γ θα βγει το νοεμβριο.

Στάθης

Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από Στάθης »

Γιατί Νοεμβρίο το έκαναν 6μηνο πλέον;
Johny

Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από Johny »

Ελπιζω να ερθουν Συντομα μεταθεσεις της Γ γιατι μειναμε 3 ατομα απο Β Εσσο και εχει πεσει εμπλοκη. Ηθελα να ξερα το ΓΕΣ τα κοιταει αυτα;
adst
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από adst »

Στάθης έγραψε:Γιατί Νοεμβρίο το έκαναν 6μηνο πλέον;
ναι

Darth_Bane
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ

Johny έγραψε:Ελπιζω να ερθουν Συντομα μεταθεσεις της Γ γιατι μειναμε 3 ατομα απο Β Εσσο και εχει πεσει εμπλοκη. Ηθελα να ξερα το ΓΕΣ τα κοιταει αυτα;

Nope. Δε τα κοιτάνε. Και λογικά κι ο διοικητής της μονάδας σου δεν έχει ενοχλήσει εκεί που πρέπει για να του στείλουν άτομα.

Johny

Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από Johny »

Δηλαδή για να καταλάβω άμα μείνουμε 3 άτομα μέχρι Δεκέμβρη που απολυομαστε τι γινεται; Ούτε την άδεια που δικαιούμαστε δε θα πάρουμε; Μπλέξιμο
Κoko

Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από Κoko »

Γιατί δεν μας ενημέρωσαν καθόλου γι'αυτό το θέμα; Εδώ στην μονάδα μου μου είπαν ότι αρχές Οκτωβρίου θα βγει αν ήταν να πάει τόσο αργά δεν θα δήλωνα
Γιάννης

Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από Γιάννης »

Παιδιά ερώτηση είμαι Δ εσσο και έχω βάλει άτομο να με κάνει μετάθεση είμαι 10 μέρες πριν κλείσω το 3μηνο και τον έχει δώσει την μετάθεση από 16 Σεπτεμβρίου ξέρει κάποιος ποτέ περίπου θα φύγω;
Darth_Bane
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ

Κoko έγραψε:Γιατί δεν μας ενημέρωσαν καθόλου γι'αυτό το θέμα; Εδώ στην μονάδα μου μου είπαν ότι αρχές Οκτωβρίου θα βγει αν ήταν να πάει τόσο αργά δεν θα δήλωνα

Και να βγει μπορείς να την κόψεις.

Παιδιά οι μεταθέσεις είναι πλέον 6μηνου, όχι 5μηνου, οπότε θα γίνουν Νοέμβριο...

Darth_Bane
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ

Γιάννης έγραψε:Παιδιά ερώτηση είμαι Δ εσσο και έχω βάλει άτομο να με κάνει μετάθεση είμαι 10 μέρες πριν κλείσω το 3μηνο και τον έχει δώσει την μετάθεση από 16 Σεπτεμβρίου ξέρει κάποιος ποτέ περίπου θα φύγω;

Αυτά τα ρωτάς στον γνωστό σου. Απο τη στιγμή που παίρνεις νωρίτερα απο το 6μηνο μετάθεση, μπορεί να πάρεις ανα πάσα στιγμη...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης