Σας ευχαριστω τοοοοοοοοοσο πολυυυυυ... ! Παντως για οσους δεν εχουν δωσει ακομα θα πω το εξης! Οτι εγω παρολο που δεν εκανα σχεδον καθολου προπονησεις εσφιξα τα δοντια και το εβγαλα το 1000αρι σε 5.30 λεπτα! Ασχετα αν με το που τερματισα κοντεψα να πεσω κατω! Εκει ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος! Καλη επιτυχια σε οσους δεν εχουν δωσει ακομα και καλα αποτελεσματα σε οσους εδωσαν και περιμενουν! Θα χαρω πολυ να περασετε ολοι απο δω! Ειστε τοσο καλοι!
Αγορι μου δεν ξερω αν εχεις διαβασεις ολα τα ποστς αλλα η συγκεκριμενη κοπελα μολις εχει επανελθει απο εγκυμοσυνη-γεννα και δεν ειχε χρονο με το μωρο της ουτε τουαλετα να παει-συγνωμη κιολας- Αντι να της πεις μπραβο που γι'αυτην ηταν αθλος αυτο που εκανε, εσυ την κατακεραυνωνεις; Κ στο κατω κατω, εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου; Τρωει τα δικα σου λεφτα; Και κατσε ακομη, δεν ξερουμε αν θα την παρουν... Κατσε πρωτα να την παρουν και μετα μιλα... Αλλα το καλυτερο θα ηταν να ξερουμε πριν μιλαμε!
Μια ερωτηση... Αν στις αθλητικες δοκιμασιες τα πας μια χαρα. Δηλαδη τις περασεις ολες συμφωνα με τα ορια που οριζουν. Μετραει καπου αυτο; ; ! ! γιατι απ οτι καταλαβα ειναι παααρα πολυ ελλαστικοι. Αν ειναι ετσι. Τοτε μην παω και κουραστω. Να τα κανω με το πασο μου που λεει ο λογος.
χαμελεων έγραψε:Ακου εκει ρε 5.30 το χιλιαρι... Δες ποιοι μας τρωνε τις θεσεις καθε φορα. Οι μισοι ειστε ακαταλληλοι για στρατο ρεεεεεεεεε
το ποιος ειναι καταλληλος ή ακαταλληλος για τον στρατο δε θα το κρινεις εσυ καλε μου! Καλο ειναι πρωτου μιλησεις να βουτας τη γλωσσα σου μεσα στο λιγοστο σου μυαλουδακι! Τοσο το εκανα το 1000αρι και το λεω! Και δεν ειμαι υποχρεωμενη να εξηγω στον καθενα το γιατι και το πως! Αυτο μπορεσα, αυτο εκανα! Τωρα αν κανω ή οχι για τον στρατο αστο να το κρινουν αλλοι που ειναι και Η αρμοδιοτητα τους! Εσυ κατσε στ'αυγα σου!
illy έγραψε:Αγορι μου δεν ξερω αν εχεις διαβασεις ολα τα ποστς αλλα η συγκεκριμενη κοπελα μολις εχει επανελθει απο εγκυμοσυνη-γεννα και δεν ειχε χρονο με το μωρο της ουτε τουαλετα να παει-συγνωμη κιολας- Αντι να της πεις μπραβο που γι'αυτην ηταν αθλος αυτο που εκανε, εσυ την κατακεραυνωνεις; Κ στο κατω κατω, εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου; Τρωει τα δικα σου λεφτα; Και κατσε ακομη, δεν ξερουμε αν θα την παρουν... Κατσε πρωτα να την παρουν και μετα μιλα... Αλλα το καλυτερο θα ηταν να ξερουμε πριν μιλαμε!
σ'ευχαριιστω πολυ ιλλυ μου για την υποστηριξη! Αλλα δε χρειαζεται να ασχολουμαστε με τετοια ατομα που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και πεταγονται σαν να μη πω!
geo_gio έγραψε:Μια ερωτηση... Αν στις αθλητικες δοκιμασιες τα πας μια χαρα. Δηλαδη τις περασεις ολες συμφωνα με τα ορια που οριζουν. Μετραει καπου αυτο; ; ; ; Γιατι απ οτι καταλαβα ειναι παααρα πολυ ελλαστικοι. Αν ειναι ετσι. Τοτε μην παω και κουραστω. Να τα κανω με το πασο μου που λεει ο λογος.
Ακου να μαθαινεις... Το να πας και να κανεις παγκοσμιο ρεκορ... Θα σου πουν δυο τρεις μπραβο... Και με το να πας και να τα βγαλεις οριακα θα σου πουν απλα εισαι ενταξει... Τι το πρωτο κανεις τι το δευτερο μπορεις εξισου να μη μπεις και να βγεις επιλαχων... (επειδη 8α στην εχουν φαει βισματα τη θεση η απλα θα μπεις και με τους δυο τροπους απλα θα νιωθεις οτι εσκισες στα αθληματα... ) Αλλα μου φαινεται λιγο παραλογο να το χεις... Και να μη θες να τα δωσεις ολα!
sayraki444 έγραψε: Ακου να μαθαινεις... Το να πας και να κανεις παγκοσμιο ρεκορ... Θα σου πουν δυο τρεις μπραβο... Και με το να πας και να τα βγαλεις οριακα θα σου πουν απλα εισαι ενταξει... Τι το πρωτο κανεις τι το δευτερο μπορεις εξισου να μη μπεις και να βγεις επιλαχων... (επειδη 8α στην εχουν φαει βισματα τη θεση η απλα θα μπεις και με τους δυο τροπους απλα θα νιωθεις οτι εσκισες στα αθληματα... ) Αλλα μου φαινεται λιγο παραλογο να το χεις... Και να μη θες να τα δωσεις ολα!
χαμελεων έγραψε:Ακου εκει ρε 5.30 το χιλιαρι... Δες ποιοι μας τρωνε τις θεσεις καθε φορα. Οι μισοι ειστε ακαταλληλοι για στρατο ρεεεεεεεεε
5:30 λεπτά φιλε σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος χρόνος, αλλα το ότι η γυναικα είχε μια εγκυμοσύνη Αυτό την τιμάει και δεδομένου ότι ήταν έγκυος και το έκανε σε 5:30 λεπτά αυτό δείχνει ότι έχει δυνατότητες. Για πες μας όμως τις δικες σου επιδόσεις, σε ποσο χρόνο κανεις τα αθλήματα μου ζητάει η προκήρυξη;
sayraki444 έγραψε: Ακου να μαθαινεις... Το να πας και να κανεις παγκοσμιο ρεκορ... Θα σου πουν δυο τρεις μπραβο... Και με το να πας και να τα βγαλεις οριακα θα σου πουν απλα εισαι ενταξει... Τι το πρωτο κανεις τι το δευτερο μπορεις εξισου να μη μπεις και να βγεις επιλαχων... (επειδη 8α στην εχουν φαει βισματα τη θεση η απλα θα μπεις και με τους δυο τροπους απλα θα νιωθεις οτι εσκισες στα αθληματα... ) Αλλα μου φαινεται λιγο παραλογο να το χεις... Και να μη θες να τα δωσεις ολα!
μην αναφέρεται συνεχώς την λέξη βύσματα γιατί αλλοιώνεται τον θεσμό, δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζουμε, αρκετά φτάσαμε στο τέλος πια, ότι έγινε έγινε.