Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από roula24 »

Σας ευχαριστω τοοοοοοοοοσο πολυυυυυ... !Εικόνα Παντως για οσους δεν εχουν δωσει ακομα θα πω το εξης! Οτι εγω παρολο που δεν εκανα σχεδον καθολου προπονησεις εσφιξα τα δοντια και το εβγαλα το 1000αρι σε 5.30 λεπτα! Ασχετα αν με το που τερματισα κοντεψα να πεσω κατω!Εικόνα Εκει ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος! Καλη επιτυχια σε οσους δεν εχουν δωσει ακομα και καλα αποτελεσματα σε οσους εδωσαν και περιμενουν! Θα χαρω πολυ να περασετε ολοι απο δω! Ειστε τοσο καλοι!Εικόνα

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Δεν σου είπαν οτι κόβεσαι, ε; Ωραία!

Από εδώ και πέρα είναι θέμα μορίων...

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ακου εκει ρε 5.30 το χιλιαρι... Δες ποιοι μας τρωνε τις θεσεις καθε φορα. Οι μισοι ειστε ακαταλληλοι για στρατο ρεεεεεεεεε
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από illy »

Αγορι μου δεν ξερω αν εχεις διαβασεις ολα τα ποστς αλλα η συγκεκριμενη κοπελα μολις εχει επανελθει απο εγκυμοσυνη-γεννα και δεν ειχε χρονο με το μωρο της ουτε τουαλετα να παει-συγνωμη κιολας- Αντι να της πεις μπραβο που γι'αυτην ηταν αθλος αυτο που εκανε, εσυ την κατακεραυνωνεις; Κ στο κατω κατω, εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου; Τρωει τα δικα σου λεφτα; Και κατσε ακομη, δεν ξερουμε αν θα την παρουν... Κατσε πρωτα να την παρουν και μετα μιλα... Αλλα το καλυτερο θα ηταν να ξερουμε πριν μιλαμε!
Dum spiro spero
geo_gio
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από geo_gio »

Μια ερωτηση... Αν στις αθλητικες δοκιμασιες τα πας μια χαρα. Δηλαδη τις περασεις ολες συμφωνα με τα ορια που οριζουν. Μετραει καπου αυτο; ; ! ! γιατι απ οτι καταλαβα ειναι παααρα πολυ ελλαστικοι. Αν ειναι ετσι. Τοτε μην παω και κουραστω. Να τα κανω με το πασο μου που λεει ο λογος.
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από roula24 »

χαμελεων έγραψε:Ακου εκει ρε 5.30 το χιλιαρι... Δες ποιοι μας τρωνε τις θεσεις καθε φορα. Οι μισοι ειστε ακαταλληλοι για στρατο ρεεεεεεεεε
το ποιος ειναι καταλληλος ή ακαταλληλος για τον στρατο δε θα το κρινεις εσυ καλε μου! Καλο ειναι πρωτου μιλησεις να βουτας τη γλωσσα σου μεσα στο λιγοστο σου μυαλουδακι! Τοσο το εκανα το 1000αρι και το λεω! Και δεν ειμαι υποχρεωμενη να εξηγω στον καθενα το γιατι και το πως! Αυτο μπορεσα, αυτο εκανα! Τωρα αν κανω ή οχι για τον στρατο αστο να το κρινουν αλλοι που ειναι και Η αρμοδιοτητα τους! Εσυ κατσε στ'αυγα σου!

roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από roula24 »

illy έγραψε:Αγορι μου δεν ξερω αν εχεις διαβασεις ολα τα ποστς αλλα η συγκεκριμενη κοπελα μολις εχει επανελθει απο εγκυμοσυνη-γεννα και δεν ειχε χρονο με το μωρο της ουτε τουαλετα να παει-συγνωμη κιολας- Αντι να της πεις μπραβο που γι'αυτην ηταν αθλος αυτο που εκανε, εσυ την κατακεραυνωνεις; Κ στο κατω κατω, εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου; Τρωει τα δικα σου λεφτα; Και κατσε ακομη, δεν ξερουμε αν θα την παρουν... Κατσε πρωτα να την παρουν και μετα μιλα... Αλλα το καλυτερο θα ηταν να ξερουμε πριν μιλαμε!
σ'ευχαριιστω πολυ ιλλυ μου για την υποστηριξη! Αλλα δε χρειαζεται να ασχολουμαστε με τετοια ατομα που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και πεταγονται σαν να μη πω!

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

akarnanas έφαγες ban και μπαίνεις ως χαμελεων τώρα;Εικόνα roula24 καλή επιτυχία.

geo_gio
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από geo_gio »

geo_gio έγραψε:Μια ερωτηση... Αν στις αθλητικες δοκιμασιες τα πας μια χαρα. Δηλαδη τις περασεις ολες συμφωνα με τα ορια που οριζουν. Μετραει καπου αυτο; ; ; ; Γιατι απ οτι καταλαβα ειναι παααρα πολυ ελλαστικοι. Αν ειναι ετσι. Τοτε μην παω και κουραστω. Να τα κανω με το πασο μου που λεει ο λογος.
δεν εχει γνωμη κανενας;

sayraki444
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από sayraki444 »

Ακου να μαθαινεις... Το να πας και να κανεις παγκοσμιο ρεκορ... Θα σου πουν δυο τρεις μπραβο... Και με το να πας και να τα βγαλεις οριακα θα σου πουν απλα εισαι ενταξει... Τι το πρωτο κανεις τι το δευτερο μπορεις εξισου να μη μπεις και να βγεις επιλαχων... (επειδη 8α στην εχουν φαει βισματα τη θεση η απλα θα μπεις και με τους δυο τροπους απλα θα νιωθεις οτι εσκισες στα αθληματα... ) Αλλα μου φαινεται λιγο παραλογο να το χεις... Και να μη θες να τα δωσεις ολα!

geo_gio
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από geo_gio »

sayraki444 έγραψε: Ακου να μαθαινεις... Το να πας και να κανεις παγκοσμιο ρεκορ... Θα σου πουν δυο τρεις μπραβο... Και με το να πας και να τα βγαλεις οριακα θα σου πουν απλα εισαι ενταξει... Τι το πρωτο κανεις τι το δευτερο μπορεις εξισου να μη μπεις και να βγεις επιλαχων... (επειδη 8α στην εχουν φαει βισματα τη θεση η απλα θα μπεις και με τους δυο τροπους απλα θα νιωθεις οτι εσκισες στα αθληματα... ) Αλλα μου φαινεται λιγο παραλογο να το χεις... Και να μη θες να τα δωσεις ολα!

Αρα normal να τα δωσω...
sayraki444
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από sayraki444 »

Ω ναιιιι
geo_gio
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από geo_gio »

Ριχτε μια ματια εδω .ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από ratatoulis »

χαμελεων έγραψε:Ακου εκει ρε 5.30 το χιλιαρι... Δες ποιοι μας τρωνε τις θεσεις καθε φορα. Οι μισοι ειστε ακαταλληλοι για στρατο ρεεεεεεεεε
5:30 λεπτά φιλε σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος χρόνος, αλλα το ότι η γυναικα είχε μια εγκυμοσύνη Αυτό την τιμάει και δεδομένου ότι ήταν έγκυος και το έκανε σε 5:30 λεπτά αυτό δείχνει ότι έχει δυνατότητες. Για πες μας όμως τις δικες σου επιδόσεις, σε ποσο χρόνο κανεις τα αθλήματα μου ζητάει η προκήρυξη;

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από ratatoulis »

sayraki444 έγραψε: Ακου να μαθαινεις... Το να πας και να κανεις παγκοσμιο ρεκορ... Θα σου πουν δυο τρεις μπραβο... Και με το να πας και να τα βγαλεις οριακα θα σου πουν απλα εισαι ενταξει... Τι το πρωτο κανεις τι το δευτερο μπορεις εξισου να μη μπεις και να βγεις επιλαχων... (επειδη 8α στην εχουν φαει βισματα τη θεση η απλα θα μπεις και με τους δυο τροπους απλα θα νιωθεις οτι εσκισες στα αθληματα... ) Αλλα μου φαινεται λιγο παραλογο να το χεις... Και να μη θες να τα δωσεις ολα!

μην αναφέρεται συνεχώς την λέξη βύσματα γιατί αλλοιώνεται τον θεσμό, δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζουμε, αρκετά φτάσαμε στο τέλος πια, ότι έγινε έγινε.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες