Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εγώ απ'ότι έχω μάθει (απο επίσημες ή ανεπίσημες πηγές θα σε γελάσω) είναι λιιιίγο πιό χαλαροί στην επαρχία σε σχέση με την αθήνα !
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από aleka »

mila82 έγραψε:Πως θα γινει να μαθουμε τι γινεται στη λαρισα και ξανθη; Πεφτει τσεκουρωμα και εκει;
προσπαθω να καταλαβω στατιστικα τι πιθανοτητες εχουμε να περασουμε...

Νομιζω οτι δεν διαγωνιζονται γυναικες στην Λαρισα κ στην Ξανθη (δεν ειμαι κ σιγουρη) γιατι θυμαμαι πιο παλια καποιες κοπελες απο την Λαρισα τις στειλανε Αθηνα κ κανανε παραπονα οτι επρεπε να τις πανε Θεσ/νικη, νομιζω οτι τωρα τις πανε εκει, τωρα για τους αντρες που διαγωνιζονται νομιζω οτι ειναι πιο ευκολα για αυτους.
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από mila82 »

aleka έγραψε:
mila82 έγραψε:Πως θα γινει να μαθουμε τι γινεται στη λαρισα και ξανθη; Πεφτει τσεκουρωμα και εκει;
προσπαθω να καταλαβω στατιστικα τι πιθανοτητες εχουμε να περασουμε...

Νομιζω οτι δεν διαγωνιζονται γυναικες στην Λαρισα κ στην Ξανθη (δεν ειμαι κ σιγουρη) γιατι θυμαμαι πιο παλια καποιες κοπελες απο την Λαρισα τις στειλανε Αθηνα κ κανανε παραπονα οτι επρεπε να τις πανε Θεσ/νικη, νομιζω οτι τωρα τις πανε εκει, τωρα για τους αντρες που διαγωνιζονται νομιζω οτι ειναι πιο ευκολα για αυτους.

λες να ηταν μονο οι συνεντευξεις στα 4 κεντρα και τα τα υπολοιπα σε αθηνα-θεσσαλονικη;
αν γνωριζετε οτιδηποτε γραψτε μας!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από illy »

Μικαελα, αν εννοεις για γυναικες, οι γυναικες δινουν μονο Αθηνα+Θεσσαλονικη... Εκτος+αν λες γενικα+για τους ανδρες που δινουν και στις αλλες περιοχες για να δεις τι παιζει! Δυκ μου, εδινε η φιλη μου σημερα+απο τις 40 ηταν μεσα στις 4 που τα εβγαλαν ολα! Ηρθε πρωτη σε ολα της τεχνικης,59" στα κανιστρα κ ολα καλα με ελξεις, τα πηγε πολυ καλα!
Dum spiro spero
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από mila82 »

Σε ευχαριστω ιλλυ!
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από roula24 »

Γεια σας παιδια! Σημερα περασα επιτροπη απαλλαγων και αυριο παω κανονικα στα αθληματα! Δεν το περιμενα να σας πω την αληθεια! Απο τις 20 πρωτες κοπελες που μπηκαμε περασαμε μονο οι 5! Δηλαδη τελος καλο ολα καλα! Ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δωσατε και για την υποστηριξη! Αυριο θα σας πω εντυπωσεις απο τα αθληματα!Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ειδες βρε κουκλιτσα που σου λεγαμε να πας με ηθικον ακμαιοτατον και οτι γινει; Αντε μπραβο, καλη επιτυχια αυριο και αντε καλυτερα νανι νωρις για να εισαι ξεκουραστη αυριο! Μια συμβουλη αν θες: Φαε το πρωι κατι που να ειναι πρωτεινη, θα σου δωσει πολλη ενεργειαΕικόνα Πχ. Ενα μικρο κομματακι κρεας... Αλλωστε θα ειναι ελαστικοι θελοντας κ μη! Καλη συνεχεια ρε ΡουλακιΕικόνα
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Αντε, καλή επιτυχία αύριο! Και το κεφάλι ψηλά, ε! Εικόνα Εικόνα Εικόνα
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από roula24 »

Σας ευχαριστω πολυ! Δε φανταζεστε ποσο πολυ κουραγιο μου δινετε! Ειστε φοβερα παιδια! Το κεφαλι ψηλα παντα! Μου φτανει που εφτασα μεχρι τα αθληματα και θα κανω τη προσπαθεια μου! Σ'ευχαριστω πολυ ιλλυ μου για τη συμβουλη σου!Εικόνα!
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Velerefontis »

Καλη επιτυχια και απο εμενα. Το δυσκολο κομματι περασε. Να μην εχεις αγχος και ολα θα πανε καλα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλή επιτυχία να έχεις commando
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Θαρρω καλη μου πως ειμαστε εδω για να δινουμε συμβουλες ή πληροφοριες ο ενας στον αλλον οταν ξερουμε κατι... Μου το ειχε πει ο προπονητης μου αυτο κ θελησα να το μοιραστω μαζι σου... Επισης και μια χουφτιτσα δημητριακα θα σου δωσουν ενεργεια... Θα περιμενουμε τα νεα σου!Εικόνα
Dum spiro spero
sayraki444
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από sayraki444 »

illy έγραψε:Μικαελα, αν εννοεις για γυναικες, οι γυναικες δινουν μονο Αθηνα+Θεσσαλονικη... Εκτος+αν λες γενικα+για τους ανδρες που δινουν και στις αλλες περιοχες για να δεις τι παιζει! Δυκ μου, εδινε η φιλη μου σημερα+απο τις 40 ηταν μεσα στις 4 που τα εβγαλαν ολα! Ηρθε πρωτη σε ολα της τεχνικης,59" στα κανιστρα κ ολα καλα με ελξεις, τα πηγε πολυ καλα!
Εικόνα Ακριβως ετσι... Χιλιαρι οποιος το κανει κατω απο 5 λεπτα ειναι μεσα. Και χωρις να περπατησει κτλ... Εκει που δε χαριζουν τιποτα Ειναι (μηκος σφαιρα υψος) κατα τα αλλα ελξεις δεν ειναι τιποτα... Ειχα 4 και βγαινουν ανετοτατα αν λιγο προπονηθειτε στη τεχνικη (και φυσικα η προβλεπομενη δυναμη ειναι αναγκαια) καθαρα τεχνικη! Αυτα μην αγχωνεστε και υπομονη σε ολους... ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! Και πανω απο ολα 1000αρι κατω απο 5!

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Τι εννοεις οτι ειναι μεσα; Δηλαδη οι υπολοιποι που δε θα το κανουν στο χρονο που λες κοβονται;
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

roula24 έγραψε:Γεια σας παιδια! Σημερα περασα επιτροπη απαλλαγων και αυριο παω κανονικα στα αθληματα! Δεν το περιμενα να σας πω την αληθεια! Απο τις 20 πρωτες κοπελες που μπηκαμε περασαμε μονο οι 5! Δηλαδη τελος καλο ολα καλα! Ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δωσατε και για την υποστηριξη! Αυριο θα σας πω εντυπωσεις απο τα αθληματα!Εικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες